Prodavnica alata Tim komerc

Home Merni alati i uređaji BOSCH MAKITA RIDGID Bosch samonivelišući linijski laser 360 stepeni, 20m GLL 2-20
Akcija!

Bosch samonivelišući linijski laser 360 stepeni, 20m GLL 2-20

18.980,00 RSD

Opis proizvoda

Broj artikla: 0601063J00 Kategorije: , Oznake: ,
bosch alati

Opis

Bosch samonivelišući linijski laser 360 stepeni, 20m GLL 2-20

Bosch samonivelišući linijski laser 360 stepeni, 20m GLL 2-20

Optimalni laser za linije za 360° za primenu u zatvorenom prostoru. Sistem klatna sa samostalnim nivelisanjem – učvršćuje se pri transportu. Naprava za montažu BM 3 sa rasterskom kopčom za plafon omogućava raznoliku primenu uređaja. Jasno vidljive laserske linije od 360°, idealne za primenu u unutrašnjem prostoru.

Bosch GLL 2-20 Tačnost nivelisanja 4 mm/10 m Tačnost nivelisanja ± 4 mm/ 10 m Bosch GLL 2-20 Šema lasera pakovanje Precizan rad sa vertikalnom laserskom linijom i horizontalnom laserskom linijom od 360° Bosch GLL 2-20 Radno područje horizontalno Radno područje Ø 20 m Bosch GLL 2-20 Self Levelling Samostalno nivelisanje ± 4° Bosch GLL 2-20 Šema lasera pakovanje Nagibna funkcija horizontalne laserske linije od 360° Bosch GLL 2-20 Upozorenje za laser 1:2015-05; 635 nm Upozorenje za laser

Samonivelišući linijski laser Bosch GLL 2-20 – Četiri moda rada, uključujući samo vertikalnu liniju, samo horizontalnu liniju, kombinaciju horizontalne i vertikalne linije (krst) i zaključan mod gde se laser slobodno može nakrenuti recimo da baci liniju za stepenice.
 
GLL 2-20 Bosch linijski laser osobine i prednosti:
 • Pokrivenost od 360° daje korisniku mogućnost da sa jedne tačke opiše horizontalnu liniju po celoj prostoriji.
 • Bosch GLL 2-20 ima domet od 20m sa tačnošću od ±0,4mm/m. Laser treba postaviti u približno stanje nivelisanosti i on ima toleranciju od ±4°.
 • Ako je laser stavljen na kosu površinu njegova pametna funkcija prepoznavanja, kada laser nije približno postavljen u horizontalu, će da uključi mod gde će linije trepereti kao znak da se dotera položaj lasera.
 • Držač – nosač lasera Bosch BM 3 omogućava lako nameštanje lasera GLL 2-20 na bilo kakvu površinu.
 • Ako postoji metalna konstrukcija on poseduje magnet za kačenje ili se može namontirati i štipaljka kojom se laser može prikačiti i na nemetalne konstrukcije.

Karakteristike:

 • 360° horizontalna linija plus 120° vertikalna linija – za nivelisanje, montiranje i pravljenje šablona
 • Domet 20m
 • Selekcija između 4 moda rada – obe projektne linije odjednom, samo vertikala, samo horizontala i mod zaključavanja (horizontala 360°)
 • Sistem pametnog klatna obaveštava kada je laser postavljen u nepravilan položaj i pri gašenju uređaja se zaključava radi sigurnog transporta
 • Navoj za stativ od 1/4″  koji se takođe koristi za nosač Bosch BM 3
 • Karakteristike: Bosch GLL 2-20 linijski laser
 • Tačnost ±0,4mm/m
 • Tip nivelisanja Samostalno nivelisanje – samonivelišući uređaj
 • Napajanje  4×1,5V AAA baterije
 • Navoj za montiranjana stativ i s. 1/4″
 Obim isporuke: 
 • Bosch GLL 2-20 linijski laser
 • Nosač  BM 3
 • Štipaljka za BM 3
 • Ciljna ploča (crvena) za uočavanje linije
 • 4×1,5V AAA baterije
 • Plastični kofer

3 GODINE GARANCIJE

Bosch garancija 3 godine

TROGODIŠNJA GARANCIJA ZA ELEKTRIČNE ALATE : VAŽI ZA SVE PROFESIONALNE PLAVE ELEKTRIČNE ALATE , LITIJUM – JONSKE AKUMULATORE I PUNJAČE I PROFESIONALNE MERNE ALATE .

Sve što trebate da uradite je da registrujete Vaš alat, litijum-jonski akumulator ili punjač online, u roku od četiri nedelje nakon kupovine . Registraciju sada možete obaviti kroz PRO360 aplikaciju . Pored produženja garancije, aplikacija vam nudi i druge pogodnosti. Rok garancije ili usluge počinje na dan kupovine. Više informacija možete pronaći u relevantnim garancijskim uslovima.

Garancija / servisni sertifikat se uvek izdaje po jednom proizvodu, odnosno svaki kupljeni proizvod (električni alat, litijum-jonski akumulator i punjač) moraju biti registrovani odvojeno. Ako imate garanciju / servisni sertifikat, molimo Vas, priložite ga zajedno sa originalnom potvrdom o kupovini Vašem lokalnom prodavcu ili možete poslati svoj proizvod direktno nama. Podaci na oba dokumenta (potvrda o kupovini i sertifikat) moraju se podudarati. Naravno, možete koristiti i našu uslugu preuzimanja, koja je besplatna tokom garantnog / servisnog perioda.
Bosch proffesional objedinjuje sveobuhvatnu ekspertizu u tehnologiji vozila sa hardverom, softverom i uslugama kako bi ponudio kompletna rešenja za mobilnost.
Bosch proffesional nudi inovativne proizvode i usluge za industriju i zanatstvo. Istražite Bosch širok spektar proizvoda i rešenja za vaše tržište i industriju.
Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata

OVDE možete pogledati sve proizvode sa velike akcije BOSCH alata, kao i mnoge druge.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs
– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3984 586 / 060 3984 586

Brand

Bosch

Bosch alat oprema i pribor

Bosch je jedna od najvećih svetskih firmi koja se bavi proizvodnjom električnih i ručnih alata. Bosch alat Professional predstavlja sinonim za kvalitet i trajnost.

Bosch električni i akumulatorski alati

ovo su jedni od najkorišćenijih i najprodavanijih alata na tržišu. Sem bosch Professional alata, postoje i Bosch HG alati - to su Bosch Hobby zeleni alati i Bosch baštenski alati. Kao i Bosch Professional i ovi alati su izuzetno kvalitetni, a o tome nam govori i garancija koja iznosi 3 godine. Osnovni faktori uspeha su inovativna snaga i tempo inovacija. Od profesionalca se mnogo očekuje: brzina, pouzdanost, kompetentnost, izdržljivost – ukratko: odlični rezultati. Pa zar nije pošteno tražiti isto od svojih električnih alata. Profesionalni plavi električni alati iz Bosch-a su projektovani za profesionalnu upotrebu. Ispunjavaju najviše standarde u brzini, preciznosti i robusnosti za odlične, profesionalne rezultate rada. Bosch profesionalni plavi električni alati – Za profesionalce od profesionalaca

Akumulatorski Bosch alati

Bosch 18 V alati kombinuju vrhunske performanse sa maksimalnom slobodom. Ponuda jedne baterije odgovara svima, od 2008. godine. Sve naše baterije za profesionalni sistem od 18 V mogu se koristiti sa svim novim i postojećim alatima u istoj klasi napona.

 Bosch 18 V alat koji odgovara svakom zanatu, bilo da tražite popularni Bosch 18 V multi alat ili novu Bosch 18 V bušilicu.

bosch alati

Deklaracija BOSCH

Naziv proizvoda: Bosch GLL 2-20 samonivelišući linijski laser 360 stepeni, 0601063J00
Šifra proizvoda: 0601063J00
Proizvođač: Bosch
Zemlja porekla: N/A
Bar-kod (EAN): 3165140854108
Uvoznik: Robert Bosch d.o.o., Omladinskih brigada 90E, Novi Beograd, SERBIA

You may also like…