Prodavnica alata Tim komerc

Home Merni alati i uređaji BOSCH MAKITA RIDGID SK20GD Laser sa ukrštenim linijama 12V zeleni zrak MAKITA
Akcija!

SK20GD Laser sa ukrštenim linijama 12V zeleni zrak MAKITA

Originalna cena je bila: 56.490,00 RSD.Trenutna cena je: 53.600,00 RSD.

Zeleni zrak

makita alat

Opis

Laser sa ukrštenim linijama Makita SK20GD; bez baterije i punjača; zeleni zrak

Laser sa ukrštenim linijama Makita SK20GD; bez baterije i punjača; zeleni zrak

Ljudsko oko zeleni laserski snop uočava 100% jasnije u prostoru kada se poredi sa crvenim laserom koje ljudsko oko uočava oko 24% u prostoru.

12 V MaxCXTXPT

Prednosti

 • Zeleni laser visokog nivoa osvetljenja za povećanu vidljivost na gradilištima sa puno svetla
 • Režim laserske linije: 1 horizontalna i 2 vertikalne
 • Visoka preciznost
 • Zaključavanje nivelacije zaključavanje laserske linije prilikom naginjanja
 • Funkcija memorisanja radnog režima
 • Metod indikacije: automatska vertikalna linija pomoću kardanskog mehanizma
 • Laseri mogu da se napajaju i putem ADP09 adaptera za osam AA baterija
 • 2 režima osvetljenja: Visoko i Eko – mogu se izabrati u odnosu na uslove rada
 • IP54 stepen zaštite od prašine i prskanja vodenih kapi
SK20GD
Napon akumulatora: 12 V max – CXT
Kapacitet akumulatora : 1,5 / 2,0 / 4,0 Ah
Tip akumulatora: Li- ion
Klasa lasera: II
Klasa zaštite (IP): IP54
Tip lasera: 515nm
Opseg samonivelisanja: ± 4°
Horizontalna tačnost: ± 2 mm / 10 m
Vertikalna tačnost: 90° ± 1
Temperatura: -10 / 40º C
Dimenzije (D x Š x V): 168 x 104 x 153 mm
Težina prema EPTA –i: 1,2 kg
Montira se na stativ:
Samo nivelisanje:

GARANCIJA 3 GODINE

Laser sa ukrštenim linijama SK20GD Makita Zeleni laser visokog nivoa osvetljenja za povećanu vidljivost na gradilištima sa puno svetla Samo nivelirajuća optika 1 horizontalna, 2 vertikalne linije Automatsko označavanje vertikalne linije pomoću gimbala Funkcija memorisanja radnog režima Zaključavanje nivelacije zaključavanje laserske linije prilikom naginjanja Zaštita od prašine i vodenih kapi – IP54 Laseri mogu da se napajaju i putem ADP09 adaptera za osam AA baterija Montira se na stativ Samo nivelisanje

Napravili ste dobar izbor odlucici se za Makita alat. Naši alati odlikuju se dugovecnošcu i poznati su po pouzdanosti. Zbog toga produžavamo garanciju na tri godine za sve Makita proizvode (osim za DFT, DFL, DTDA i DTWA seriju, Briggs & Stratton motore, Honda motore, za pneumatske alate, kompresore, akumulatore, punjače i akumulatorske lampe) koji su kupljeni u Srbiji. Za sve Li-ion akumulatore, kupljene pojedinacno ili zajedno u kompletu sa AKU-alatima nudimo produženu garanciju na ukupno dve godine.

OVDE možete videti celokupnu ponudu iz naše velike oktobarske rasprodaje MAKITA alata koja traje sve do 31. 10. 2022. ili do isteka zaliha.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata
– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs
– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 9 84 586 / 060 3 984 586

Brand

Makita alat

Makita ALAT

Makita alat MAKITA alat je jedan od najpoznatijih i najkvalitetnijih svetskih proizvođača električnih i ručnih alata. Makita alati odlikuju se posebno dugim životnim vekom, lakoćom upotrebe i tehničkom bezbednošću. Širom sveta profesionalci u zanatu i industriji procenjuju optimalni odnos robusnosti, ergonomije i modernog dizajna i na osnovu toga prave Makita alate. Makita alati odlikuju se posebno odmerenim balansom i omogućavaju rad koji veoma malo zamara. Linija akumulatorskog alata-18v odlikuje se kompatibilnošću jedne baterije za sve vrste alata iz serije Makita LXT 18V

Ostvarite više snage, brzine i vremena rada uz lxt® Cordless Advantage. Makitine lxt® litijum-jonske baterije koje se brzo pune, efikasni brzi optimalni punjači, vodeći motori bez četkica u industriji i Star Protection Computer Controls™ rade zajedno za maksimalne bežične performanse.

Makita alati nude naj savremeniju tehnologiju koja nije dostupna kod drugih brendova na tržištu. Većina Makita proizvoda poseduje lxt litijum-jonsku baterijsku tehnologiju, koja obezbeđuje do 50% dugotrajnije alate. Zajedno sa LXT baterijama, većina njihovih akumulatorskih alata i električnih alata koristi efikasniji LXT motor bez četkica. Makitini LXT motori dostupni su u različitim jačinama kako bi zadovoljili posebne potrebe proizvoda. Njihovi proizvodi takođe imaju Star Protection tehnologiju, koja omogućava razmenu podataka u realnom vremenu između alata i baterije. Ova tehnologija pomaže u sprečavanju preopterećenja, prekomernog pražnjenja i pregrevanja.

Makita ima snagu, preciznost i jednostavnost upotrebe koja vam je potrebna.

Makitini akumulatorski  alati isporučuju snagu, brzinu i vreme rada za rukovanje bilo kojim projektom, od obrade drveta i metala do betona i usisavanja prašine.

Nova serija alata 40V XGT je po performansama naj moćnija serija akumulatorskog alata Samo originalna Makita oprema je optimalno podešena za alat visoke efikasnosti. Produžavanjem garancije i registracijom mašine na sajtu makita Srbija sigurni ste da ste kupili orginalan proizvod makita-alat
makita alat
Makita alat namenjen za profesionalnu upotrebu

Deklaracija

 • Proizvođač: Makita
 • Uvoznik: Vermax Alati d.o.o.; Drage Spasić 35; 11030 Beograd
 • Zemlja porekla: Japan
 • Kataloški broj: SK20GD
 • Bar-kod (EAN): N/A

You may also like…