Prodavnica alata Tim komerc

Home Akumulatorski alat Aku Bušilice SDS+ Udarna bušilica SDS+ 12V 6Ah – M12CH-602X Milwaukee
Akcija!

Udarna bušilica SDS+ 12V 6Ah – M12CH-602X Milwaukee

Originalna cena je bila: 73.350,00 RSD.Trenutna cena je: 69.680,00 RSD.

Broj artikla: 4933451510 Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Udarna bušilica Milwaukee SDS+ 12V M12CH-602X

Udarna bušilica Milwaukee SDS+ 12V M12CH-602X

Opis proizvoda:

Udarna bušilica Milwaukee SDS+ 12V M12CH-602X je kompaktna i snažna mašina namenjena bušenju rupa u betonu, kamenu i sličnim materijalima. Opremljena je SDS+ steznom glavom koja omogućava brzu i jednostavnu izmenu burgija ili dleta. Sa 12V baterijom, ovaj alat pruža dovoljno snage za različite građevinske poslove. Uz dodatnu opremu u paketu, kao što su baterije i punjač, korisniku je omogućeno da odmah počne sa radom. Takođe, poseduje LED svetlo za bolju vidljivost na radnom mestu.

Korisničke pogodnosti i osobine:

 • Prvi industrijski kompaktni 12V rotacioni čekić bez četkica sa udarnom energijom 1.1 J (EPTA)
 • POWERSTATE motor bez četkica za 3x duže trajanje motora i 2x duže vreme rada, uz superioran odnos snage i težine
 • Izuzetno niska vrednost vibracija 4.4 m/s² koja omogućava korišćenje 8h dnevno
 • Može izbušiti 60x 6 mm rupa sa jednim punjenjem
 • REDLINK PLUS najnapredniji digitalni sistem zaštite od preopterećenja alata i baterije
 • REDLITHIUM-ION baterija pruža i do 2x duže vreme rada, do 20% više snage, do 2x duže trajanje baterije i na -20°C radi bolje nego druge Li-ION tehnologije
 • 2-moda rada: rotacioni čekić ili samo rotacija za maksimalnu prilagodljivost
 • Optimizovano bušenje čekićem 6 do 10mm (max 13mm)
 • 43 mm veličina vrata – kompatibilan sa M12 DE usisivačem
 • Pakovanje sadrži: kofer, 2 x 6Ah baterije, brzi punjač

Tehničke karakteristike:

 • Snaga udarca: 1.1 J (EPTA)
 • Kapacitet akumulatora: 2×6.0Ah
 • Napon akumulatora: 12V
 • Prihvat alata: SDS plus
 • Vibracije do: 4,4 m/s
 • Max. beton(mm) 13
 • Max. čelik(mm) 10
 • Max. drvo(mm) 13
 • Broj udara: 0-6575 /min
 • Broj obrtaja rasterećeno: 0 – 900 rpm
 • Težina: 1,9 Kg

GARANCIJA 3 GODINE

O brendu:

Milwaukee alati su poznati po svojoj kvaliteti, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za kućnu radinost. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata koji koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i trajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Tim Komerc kontakt:

Telefon: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584
Email: tim.1@mts.rs.
Web: https://timkomerc.rs/
Radno vreme:
Adresa maloprodaje: Paunova 8 Banjica
Ponedeljak – Petak: 08 : 00 – 16 : 00

Subota: 09 : 00 – 14 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu Milwaukee alata i pribora.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Milwaukee alat

Milwaukee alati

Milwaukee alati su poznati po svom kvalitetu, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za rad u kući. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata. Koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i istrajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Pouzdanost

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Milwaukee alat je poznat po svojoj visokokvalitetnoj izradi i pouzdanosti. Njihovi proizvodi su često korišćeni od strane profesionalaca u različitim industrijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Milwaukee alati su poznati po svojim bušilicama, brusilicama, testericama i drugim električnim alatima. Takođe, često se ističu po inovativnim tehnologijama poput bežičnog alata sa visokim kapacitetom baterije i dodatnim funkcijama kao što su LED svetla i Bluetooth povezivanje.

Pored širokog spektra električnih i akumulatorskih alata, posebno se izdvaja Milwaukee pribor i ručni alati. Dizajnirani za svakodnevnu profesionalnu upotrebu.

Širok spektar - omogućava rad u skoro svim profesijama koje imaju potrebu za upotrtebom električnih i akumulatorskih alata. Milwaukee alat namenjen je za profesionalnu upotrebu.

Deklaracija

Naziv proizvoda: Udarna bušilica Milwaukee SDS+ 12V M12CH-602X Šifra proizvoda: M12CH-602X Uvoznik: Eltec d.o.o Zemlja porekla: S.A.D