Prodavnica alata Tim komerc

Home Ručni alati Mašine za sečenje keramike RUBI 18948 Triller Električni nivelator pločica
Akcija!

RUBI 18948 Triller Električni nivelator pločica

Original price was: 56.890,00 RSD.Current price is: 37.790,00 RSD.

Broj artikla: 18948 Kategorija: Oznake: ,
rubi mašine za sečenje pločica

Opis

Električni nivelator pločica RUBI 18948 Triller

Električni nivelator pločica RUBI 18948 Triller

Opis proizvoda:

Električni nivelator pločica RUBI Triller 18948 je visokokvalitetan alat namenjen preciznom nivelisanju pločica prilikom postavljanja. Ovaj nivelator omogućava precizno postavljanje pločica zahvaljujući svojoj pouzdanosti i preciznosti. Sa snažnim motorom i jednostavnim upravljanjem, ovaj alat je idealan za profesionalnu upotrebu u postavljanju keramičkih pločica. Uz RUBI Triller 18948, postavljanje pločica postaje brže, lakše i efikasnije.

Korisničke pogodnosti i osobine:

  • RUBI TRILLER je lagan i kompaktan vibrator za pločice, posebno dizajniran da spreči stvaranje zatvorenih vazdušnih mehurića između lepka i zadnje strane keramičke pločice. Na taj način olakšava idealnu adheziju između lepka i pločice.
  • Preporučuje se, posebno za radove instalacije porcelanskih ploča i naročito za formate veće od 300 cm x 100 cm. Takođe se može koristiti za instalaciju i pravilno pričvršćivanje slojeva za razdvajanje ili vodonepropusnih folija.
  • Ovaj vibrator je lak i teži samo 4,8 kg, što olakšava rad na vertikalnim površinama i na visini. Dizajn njegovog plutajućeg čeličnog šasije uključuje pažljiv sistem smanjenja vibracija koji sprečava prenos vibracija na korisnika. Ovo omogućava dužu upotrebu, manji napor i veću udobnost.
  • Osnova za kontakt sa keramičkom pločicom ne ostavlja tragove i lako se može zameniti.
  • RUBI TRILLER je deo SLAB SYSTEM asortimana proizvoda i omogućava specijalizovanim profesionalcima sveobuhvatan i globalni asortiman alatki, potpuno specijalizovan za sečenje, rukovanje i postavljanje porculanskih ploča.

Tehničke karakteristike:

  • Napon napajanja: 220 – 230 V; 50 – 60 Hz
  • Brzina motora: 2940 o/min
  • Veličina vibrirajuće ploče: 290 x 240 mm
  • Dužina kabla: 4,5 m
  • Težina: 4,8 kg

O brendu:

Rubi mašine za sečenje keramike i keramičarski pribor se nalaze u samom vrhu keramičarske industrije. Rubi mašine su izbor za profesionalne majstore, zbog izuzetno preciznog reza i lakoće sa kojom mašina seče pločice. Kopmanija RUBI osnovana je 1951. godine, od strane braće Boada. Rubi mašine su danas prisutne u preko 120 zemalja, a logistički centar komanije se nalazi u Španiji.

Brand

RUBI

Rubi

Rubi mašine za sečenje keramike i keramičarski pribor se nalaze u samom vrhu keramičarske industrije. Rubi mašine su izbor za profesionalne majstore, zbog izuzetno preciznog reza i lakoće sa kojom mašina seče pločice. Kopmanija RUBI osnovana je 1951. godine, od strane braće Boada. Rubi mašine su danas prisutne u preko 120 zemalja, a logistički centar komanije se nalazi u Španiji.
rubi mašine za sečenje pločica
Rubi mašine za sečenje keramičkih pločica

Deklaracija

Naziv proizvoda: RUBI 18948 Triller električni nivelator pločica
Šifra proizvoda: RUBI 18948
Proizvođač: Rubi
Zemlja porekla: Španija
Uvoznik: Stridon d.o.o