Prodavnica alata Tim komerc

Home Akumulatorski alat Aku Bušilice SDS+ MAKITA Akumulatorska bušilica-čekić HR006GZ 80V
Akcija!

MAKITA Akumulatorska bušilica-čekić HR006GZ 80V

Original price was: 168.290,00 RSD.Current price is: 151.900,00 RSD.

Brzi SDS-MAX kombinovani čekić sa idealnim opsegom bušenja za rupe do 32 mm, ali se može koristiti do 52 mm u betonu.
U slučaju naglog smanjenja brzine ili ako se bušilica zaglavi u materijalu, aktivira se tehnologija Active Feedback sensing (AFT) i isključuje mašinu.

makita alat

Opis

MAKITA Akumulatorska bušilica-čekić HR006GZ 80V

MAKITA Akumulatorska bušilica-čekić HR006GZ 80V

Brzi SDS-MAX kombinovani čekić sa idealnim opsegom bušenja za rupe do 32 mm, ali se može koristiti do 52 mm u betonu.
U slučaju naglog smanjenja brzine ili ako se bušilica zaglavi u materijalu, aktivira se tehnologija Active Feedback sensing (AFT) i isključuje mašinu.
Opremljen bežičnim sistemom za automatsko pokretanje (AWS) za bežičnu komunikaciju između bežične mašine i bežičnog usisivača.
Opremljen elektronikom za konstantnu brzinu, mekani rad bez opterećenja, meki start i kontrolu promenljive brzine.
Nizak nivo vibracija zahvaljujući Anti Vibration Technologi (AVT). Samo 8,5 m/s².
Udarna sila (21,4 džula) je veća od ekvivalenta HR5212C sa kablom i vibracije su manje.
Takođe podesiv u brzini. Rezultat je šire primene za drobljenje.
Sa dvostrukim LED osvetljenjem za bolju vidljivost na poslu.
Jedinstveno: bočna i zadnja ručka su odvojene od kućišta motora. Rezultat je izuzetno niska vrednost vibracija.
Bušenje i lomljenje/rušenje sa jednim akumulatorskim alatom.
Komunikacija između mašine i baterije maksimizira rad mašine i zaštitu baterije.

Tehničke karakteristike:

Napon akumulatora: 40 + 40 V max XGT
Kapacitet akumulatora : 2,0 / 2,5 / 4,0 / 5,0 / 8,0Ah
Tip akumulatora: Li-ion
Broj obrtaja: 150 – 310min-1
Broj udaraca: 1.100 – 2.250min-1
Maks. bušenje (beton Ø): 52 / 160mm
Tip prihvata alata za: SDS-MAX
Energija udarca: 21,4J
Buka: zvučni pritisak: 99,0dB(A)
Buka: zvučna snaga: 110,0dB(A)
Buka: odstupanje (K): 3,0dB(A)
Vibracije: udarno bušenje u
betonu:
8,5m/s²
Vibracije: dletovanje: 7,0m/s²
Vibracije: odstupanje (K): 1,5m/s²
Dimenzije (D x Š x V): 610 x 140 x 337mm
Težina prema EPTA –i: 14,3kg

Isporuka bez baterija i punjača

GARANCIJA 3 GODINE

Napravili ste dobar izbor odlucici se za Makita alat. Naši alati odlikuju se dugovecnošcu i poznati su po pouzdanosti. Zbog toga produžavamo garanciju na tri godine za sve Makita proizvode (osim za DFT, DFL, DTDA i DTWA seriju, Briggs & Stratton motore, Honda motore, za pneumatske alate, kompresore, akumulatore, punjače i akumulatorske lampe) koji su kupljeni u Srbiji. Za sve Li- ion akumulatore, kupljene pojedinacno ili zajedno u kompletu sa AKU- alatima nudimo produženu garanciju na ukupno dve godine.

Uslov za produženje garancije je da na ovoj stranici, registrujte svoj alat ili Li -ion akumulator u roku cetiri nedelje od kupovine. Garantni rok pocinje od datuma kupovine.

Novi samostalni sistem 40V Max stajaće rame uz rame sa vodećim Makita LXT ® sistemom u industriji.

Osnova XGT platforme je sledeća:

  • Jače mašine, namenjene industrijskoj upotrebi
  • Duži rad
  • Kompatibilnost sa starim modelima

Od lansiranja 18V LXT 2005. godine, Makita se trudi da ostane lider u inovacijama i tehnologiji akumulatorskih alata.

Neke od prednosti Makita XGT platforme su sledeće:

Jača mašina i duži rad – XGT je originalno rešenje za industrijske aplikacije velike potražnje, kombinacija inovativnog dizajna alata i baterija dužeg trajanja, pružajući pravo rešenje za sve zahtevne industrijske korisnike.

Kompatibilnost sa LXT serijom – Uvođenje adaptera za punjenje omogućilo je potrošačima da pune obe baterije kada koriste XGT punjač. Makita će nastaviti da razvija i izdaje nove LXT alate za profesionalne primene, kao i da razvija XGT seriju.

Pametna tehnologija – Paleta alata i baterija XGT dolazi sa ugrađenim programom koji pruža digitalnu komunikaciju između baterije i alata. Ovo pruža Makita XGT osnovu za prilagođavanje još većem tehnološkom napretku u budućnosti. Uključivanje dizajna alata, baterija veće snage i ugrađenog programa za komunikaciju čini XGT najboljim Makita sistemom, jačajući ulogu koju Makita ima kada su u pitanju inovacije i tehnologija.

Dugoročno rešenje za Vaše probleme – XGT je izdržljiv i napravljen za svakodnevni rad! Pouzdani alati su neophodni za sve profesionalne primene, a ova serija je upravo za to i napravljena.

OVDE možete videti celokupnu ponudu iz naše velike rasprodaje MAKITA alata.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.
– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.
– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Makita

Makita ALAT

Makita alat MAKITA alat je jedan od najpoznatijih i najkvalitetnijih svetskih proizvođača električnih i ručnih alata. Makita alati odlikuju se posebno dugim životnim vekom, lakoćom upotrebe i tehničkom bezbednošću. Širom sveta profesionalci u zanatu i industriji procenjuju optimalni odnos robusnosti, ergonomije i modernog dizajna i na osnovu toga prave Makita alate. Makita alati odlikuju se posebno odmerenim balansom i omogućavaju rad koji veoma malo zamara. Linija akumulatorskog alata-18v odlikuje se kompatibilnošću jedne baterije za sve vrste alata iz serije Makita LXT 18V

Ostvarite više snage, brzine i vremena rada uz lxt® Cordless Advantage. Makitine lxt® litijum-jonske baterije koje se brzo pune, efikasni brzi optimalni punjači, vodeći motori bez četkica u industriji i Star Protection Computer Controls™ rade zajedno za maksimalne bežične performanse.

Makita alati nude naj savremeniju tehnologiju koja nije dostupna kod drugih brendova na tržištu. Većina Makita proizvoda poseduje lxt litijum-jonsku baterijsku tehnologiju, koja obezbeđuje do 50% dugotrajnije alate. Zajedno sa LXT baterijama, većina njihovih akumulatorskih alata i električnih alata koristi efikasniji LXT motor bez četkica. Makitini LXT motori dostupni su u različitim jačinama kako bi zadovoljili posebne potrebe proizvoda. Njihovi proizvodi takođe imaju Star Protection tehnologiju, koja omogućava razmenu podataka u realnom vremenu između alata i baterije. Ova tehnologija pomaže u sprečavanju preopterećenja, prekomernog pražnjenja i pregrevanja.

Makita ima snagu, preciznost i jednostavnost upotrebe koja vam je potrebna.

Makitini akumulatorski  alati isporučuju snagu, brzinu i vreme rada za rukovanje bilo kojim projektom, od obrade drveta i metala do betona i usisavanja prašine.

Nova serija alata 40V XGT je po performansama naj moćnija serija akumulatorskog alata Samo originalna Makita oprema je optimalno podešena za alat visoke efikasnosti. Produžavanjem garancije i registracijom mašine na sajtu makita Srbija sigurni ste da ste kupili orginalan proizvod makita
makita alat
Makita alat namenjen za profesionalnu upotrebu

Deklaracija

Naziv proizvoda: MAKITA  Akumulatorska SDS-Max bušilica-čekić 80V Uvoznik: Vermax alati d.o.o. Drage Spasić 35 11000 Beograd Zemlja porekla: Japan Bar kod (EAN):0088381739344

You may also like…