Prodavnica alata Tim komerc

Home Merni alati i uređaji BOSCH MAKITA RIDGID Linijski laser BOSCH GLL 5-50 X , 0601063N00
Akcija!

Linijski laser BOSCH GLL 5-50 X , 0601063N00

Original price was: 33.990,00 RSD.Current price is: 27.100,00 RSD.

Opis proizvoda

Broj artikla: 0601063N00 Kategorije: , Oznake: , ,
bosch alati

Opis

Linijski laser BOSCH GLL 5-50 X , 0601063N00

Linijski laser BOSCH GLL 5-50 X , 0601063N00

Bolja vidljivost linije za povećanu efikasnost rada pri svakodnevnim poslovima poravnavanja u unutrašnjosti zgrada. Unapređena vidljivost – na prednjem krstu za bolje radne performanse. Kompaktan uređaj – mala težina i lako nošenje. Otpornost uređaja – zahvaljujući izuzetno sofisticiranom Bosch preciznom sistemu klatna (pendulum precision system – PPS) koji poboljšava zaštitu alata i preciznost nivelisanja.

GLL 5-50 X osobine i prednosti:
 • Najveća preciznost zahvaljujući Bosch Pendulum Precision sistemu
 • Projekcija dveju vertikalnih linija pod 90° i jedne horizontalne linije
 • Maksimalna snaga i životni vek laserske diode zahvaljujući sistemu Bosch Intelligent Current Management
 

Karakteristike:

 • Radno područje 15 m
 • Radno područje sa prijemnikom 50 m
 • Tačnost nivelisanja ± 3°
 • Zaštita protiv prašine i prskanja vode IP 54
 • Navoj stativa 5/8″
 
Obim isporuke:
 • Bosch GLL 5-50 X , kataloški broj: 0 601 063 N00
 • Zaštitna tašna
 • Adapter za stativ (kataloški broj 1 609 203 C10)
 • 4 x baterija 1,5 V LR6 (AA)

3 GODINE GARANCIJE

Bosch garancija 3 godine

TROGODIŠNJA GARANCIJA ZA ELEKTRIČNE ALATE : VAŽI ZA SVE PROFESIONALNE PLAVE ELEKTRIČNE ALATE , LITIJUM – JONSKE AKUMULATORE I PUNJAČE I PROFESIONALNE MERNE ALATE .

Sve što trebate da uradite je da registrujete Vaš alat, litijum-jonski akumulator ili punjač online, u roku od četiri nedelje nakon kupovine . Registraciju sada možete obaviti kroz PRO360 aplikaciju . Pored produženja garancije, aplikacija vam nudi i druge pogodnosti. Rok garancije ili usluge počinje na dan kupovine. Više informacija možete pronaći u relevantnim garancijskim uslovima.

Garancija / servisni sertifikat se uvek izdaje po jednom proizvodu, odnosno svaki kupljeni proizvod (električni alat, litijum-jonski akumulator i punjač) moraju biti registrovani odvojeno. Ako imate garanciju / servisni sertifikat, molimo Vas, priložite ga zajedno sa originalnom potvrdom o kupovini Vašem lokalnom prodavcu ili možete poslati svoj proizvod direktno nama. Podaci na oba dokumenta (potvrda o kupovini i sertifikat) moraju se podudarati. Naravno, možete koristiti i našu uslugu preuzimanja, koja je besplatna tokom garantnog / servisnog perioda.
Bosch proffesional objedinjuje sveobuhvatnu ekspertizu u tehnologiji vozila sa hardverom, softverom i uslugama kako bi ponudio kompletna rešenja za mobilnost.
Bosch proffesional nudi inovativne proizvode i usluge za industriju i zanatstvo. Istražite Bosch širok spektar proizvoda i rešenja za vaše tržište i industriju.
Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata

OVDE možete pogledati sve proizvode sa velike akcije BOSCH alata, kao i mnoge druge.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs
– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3984 586 / 060 3984 586

Brand

Bosch

Bosch alat oprema i pribor

Bosch je jedna od najvećih svetskih firmi koja se bavi proizvodnjom električnih i ručnih alata. Bosch alat Professional predstavlja sinonim za kvalitet i trajnost.

Bosch električni i akumulatorski alati

ovo su jedni od najkorišćenijih i najprodavanijih alata na tržišu. Sem bosch Professional alata, postoje i Bosch HG alati - to su Bosch Hobby zeleni alati i Bosch baštenski alati. Kao i Bosch Professional i ovi alati su izuzetno kvalitetni, a o tome nam govori i garancija koja iznosi 3 godine. Osnovni faktori uspeha su inovativna snaga i tempo inovacija. Od profesionalca se mnogo očekuje: brzina, pouzdanost, kompetentnost, izdržljivost – ukratko: odlični rezultati. Pa zar nije pošteno tražiti isto od svojih električnih alata. Profesionalni plavi električni alati iz Bosch-a su projektovani za profesionalnu upotrebu. Ispunjavaju najviše standarde u brzini, preciznosti i robusnosti za odlične, profesionalne rezultate rada. Bosch profesionalni plavi električni alati – Za profesionalce od profesionalaca

Akumulatorski Bosch alati

Bosch 18 V alati kombinuju vrhunske performanse sa maksimalnom slobodom. Ponuda jedne baterije odgovara svima, od 2008. godine. Sve naše baterije za profesionalni sistem od 18 V mogu se koristiti sa svim novim i postojećim alatima u istoj klasi napona.

 Bosch 18 V alat koji odgovara svakom zanatu, bilo da tražite popularni Bosch 18 V multi alat ili novu Bosch 18 V bušilicu.

bosch alati

Deklaracija BOSCH

Naziv proizvoda: Bosch GLL 5-50 X, laser za linije, 0601063N00
Šifra proizvoda: 0601063N00
Proizvođač: Bosch
Zemlja porekla: N/A
Bar-kod (EAN): 3165140859400
Uvoznik: Robert Bosch d.o.o., Omladinskih brigada 90E, Novi Beograd, SERBIA