Prodavnica alata Tim komerc

Home Merni alati i uređaji BOSCH MAKITA RIDGID Bosch laser za linije GLL 2-10 , 10m, 0601063L00
Akcija!

Bosch laser za linije GLL 2-10 , 10m, 0601063L00

Original price was: 16.100,00 RSD.Current price is: 13.650,00 RSD.

Opis proizvoda

Broj artikla: 0601063L00 Kategorije: , , Oznake: , ,
bosch alati

Opis

Bosch laser za linije GLL 2-10 , 10m, 0601063L00

Bosch laser za linije GLL 2-10 , 10m, 0601063L00

Kompaktan i intuitivan linijski laser za radove na kratkim rastojanjima. Horizontalne i vertikalne laserske linije su idealne za rad na kratkim rastojanjima. Kompaktan dizajn i intuitivan rad za lako rukovanje. Robustan građevinski laser delimično zahvaljujući IP54 zaštiti od prašine i prskanja vode. Kompaktan GLL 2-10 Professional olakšava radove na nivelisanju u zatvorenom.

Sa jednom horizontalnom i jednom vertikalnom laserskom linijom, idealan je za rad na kratkom rastojanju. Zahvaljujući tome što ima samo jedan prekidač i dva dugmeta za brisanje, ovaj kompaktan linijski laser omogućava intuitivan rad i sjajno rukovanje prilikom nivelisanja. GLL 2-10 Professional je robustan sa IP54 zaštitom od prašine i prskanja vode. Podesan je za razne unutrašnje primene, kao što je spuštanje plafona, montiranje polica, vrata i utičnica, instalacija odvodnih cevi i postavljanje podnih pločica. GLL 2-10 Professional ima radni opseg do 10 m i sposoban je za samonivelisanje do +/- 4° za manje od 4 sekunde. Kada je alat isključen, klatno se blokira radi bezbednog transporta. Idealan je za korišćenje sa opcionim rotacionim držačem RM 1 Professional, koji se može brzo prikačiti pomoću jednostavnog kliznog mehanizma.

Bosch GLL 2-10 osobine i prednosti:

 • Intuitivni radarski detektor za sve materijale
 • Horizontalne i vertikalne laserske linije
 • Vertikalna linija se vidi i iza ose samog lasera zahvaljujući njegovom kosom dizajnu.
 • Otpornost sa IP 54 zaštitom
 • Prilagodljiva primena sa okretljivim višenamenskim držačem RM 1 Professional za usmeravanje laserskih linija i sa raznolikim mogućnostima pričvršćivanja
 • Blokada klatna osigurava bezbedan transport
 • Jednostavno upravljanje jednom rukom i intuitivna korisnička površina
 • Navoj stativa 1/4″ i 5/8″
 • Horizontalno i vertikalno samostalno nivelisanje do ±4°
 • Bosch GLL 2-10 mali i zgodan Bosch laser za raznovrsnu primenu.

Karakteristike:

 • Radno područje 10 m
 • Tačnost nivelisanja ± 0,3 mm/m
 • Područje samostalnog nivelisanja ± 4°
 • Zaštita protiv prašine i prskanja vode IP 54
 • Navoj stativa 1/4″, 5/8″
 

Obim isporuke:

 • Bosch linijski laser GLL 2-10 , kataloški broj: 0 601 063 L00
 • Zaštitna tašna
 • 3 x baterija 1,5 V LR6 (AA)
 • Kartonsko pakovanje

GARANCIJA 3 GODINE

Bosch garancija 3 godine

TROGODIŠNJA GARANCIJA ZA ELEKTRIČNE ALATE : VAŽI ZA SVE PROFESIONALNE PLAVE ELEKTRIČNE ALATE , LITIJUM – JONSKE AKUMULATORE I PUNJAČE I PROFESIONALNE MERNE ALATE .

Sve što trebate da uradite je da registrujete Vaš alat, litijum-jonski akumulator ili punjač online, u roku od četiri nedelje nakon kupovine . Registraciju sada možete obaviti kroz PRO360 aplikaciju . Pored produženja garancije, aplikacija vam nudi i druge pogodnosti. Rok garancije ili usluge počinje na dan kupovine. Više informacija možete pronaći u relevantnim garancijskim uslovima.

Garancija / servisni sertifikat se uvek izdaje po jednom proizvodu, odnosno svaki kupljeni proizvod (električni alat, litijum-jonski akumulator i punjač) moraju biti registrovani odvojeno. Ako imate garanciju / servisni sertifikat, molimo Vas, priložite ga zajedno sa originalnom potvrdom o kupovini Vašem lokalnom prodavcu ili možete poslati svoj proizvod direktno nama. Podaci na oba dokumenta (potvrda o kupovini i sertifikat) moraju se podudarati. Naravno, možete koristiti i našu uslugu preuzimanja, koja je besplatna tokom garantnog / servisnog perioda.
Bosch proffesional objedinjuje sveobuhvatnu ekspertizu u tehnologiji vozila sa hardverom, softverom i uslugama kako bi ponudio kompletna rešenja za mobilnost.
Bosch proffesional nudi inovativne proizvode i usluge za industriju i zanatstvo. Istražite Bosch širok spektar proizvoda i rešenja za vaše tržište i industriju.
Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata

OVDE možete pogledati sve proizvode sa velike akcije BOSCH alata, kao i mnoge druge.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs
– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3984 586 / 060 3984 586

Brand

Bosch

Bosch alat oprema i pribor

Bosch je jedna od najvećih svetskih firmi koja se bavi proizvodnjom električnih i ručnih alata. Bosch alat Professional predstavlja sinonim za kvalitet i trajnost.

Bosch električni i akumulatorski alati

ovo su jedni od najkorišćenijih i najprodavanijih alata na tržišu. Sem bosch Professional alata, postoje i Bosch HG alati - to su Bosch Hobby zeleni alati i Bosch baštenski alati. Kao i Bosch Professional i ovi alati su izuzetno kvalitetni, a o tome nam govori i garancija koja iznosi 3 godine. Osnovni faktori uspeha su inovativna snaga i tempo inovacija. Od profesionalca se mnogo očekuje: brzina, pouzdanost, kompetentnost, izdržljivost – ukratko: odlični rezultati. Pa zar nije pošteno tražiti isto od svojih električnih alata. Profesionalni plavi električni alati iz Bosch-a su projektovani za profesionalnu upotrebu. Ispunjavaju najviše standarde u brzini, preciznosti i robusnosti za odlične, profesionalne rezultate rada. Bosch profesionalni plavi električni alati – Za profesionalce od profesionalaca

Akumulatorski Bosch alati

Bosch 18 V alati kombinuju vrhunske performanse sa maksimalnom slobodom. Ponuda jedne baterije odgovara svima, od 2008. godine. Sve naše baterije za profesionalni sistem od 18 V mogu se koristiti sa svim novim i postojećim alatima u istoj klasi napona.

 Bosch 18 V alat koji odgovara svakom zanatu, bilo da tražite popularni Bosch 18 V multi alat ili novu Bosch 18 V bušilicu.

bosch alati

Deklaracija BOSCH

Naziv proizvoda: Bosch GLL 2-10 laser za ukrštene linije, 10m, 0601063L00
Šifra proizvoda: 0601063L00
Proizvođač: Bosch
Zemlja porekla: N/A
Bar-kod (EAN): 3165140850247
Uvoznik: Robert Bosch d.o.o., Omladinskih brigada 90E, Novi Beograd, SERBIA

You may also like…