Prodavnica alata Tim komerc

Home Merni alati i uređaji BOSCH MAKITA RIDGID Bosch laserski daljinomer 80m GLM 80
Akcija!

Bosch laserski daljinomer 80m GLM 80

23.100,00 RSD

Opis proizvoda

Broj artikla: 0601072300 Kategorije: , Oznake: ,
bosch alati

Opis

Bosch laserski daljinomer 80m GLM 80

Bosch laserski daljinomer 80m GLM 80

Opis i namena proizvoda

Rešenje vrhunske tehnologije za udobno merenje. Velika funkcionalnost zahvaljujući integrisanom senzoru za nagibe do 360°. Precizno i jednostavno korišćenje zahvaljujući osvetljenom displeju koji se automatski obrće. Do 25 000 pojedinačnih merenja sa jednim punjenjem zahvaljujući litijum-jonskoj tehnologiji.

Bosch GLM 80 – Libela – velika funkcionalnost zahvaljujući integrisanom senzoru za nagibe do 360°. Precizno i jednostavno korišćenje zahvaljujući osvetljenom displeju koji se automatski obrće i prilagođava načinu merenja

Šifra Bosch 0601072300

Tehničke karakteristike

Dioda lasera 635 nm, < 1 mW
Merno područje 0,05 – 80 m
Klasa lasera 2
Tačnost merenja, tip. ± 1,5 mm
Vreme merenja, tip. < 0,5 s
Vreme merenja, maks. 4 s
Napajanje strujom 1 x 3,7 V litijum-jonski akumulator (1250 mAh)
Automatsko isključenje 5 min.
Težina, cca. 0,14 kg
Dužina 111 mm
Širina 51 mm
Visina 30 mm
Merne jedinice m/cm/mm
Broj vrednosti u memoriji 20 + 1

Funkcije

Integrisano merenje nagiba

Obim isporuke

Punjač
Sertifikat proizvođača
Zaštitna tašna

3 GODINE GARANCIJE

Bosch garancija 3 godine

TROGODIŠNJA GARANCIJA ZA ELEKTRIČNE ALATE : VAŽI ZA SVE PROFESIONALNE PLAVE ELEKTRIČNE ALATE , LITIJUM – JONSKE AKUMULATORE I PUNJAČE I PROFESIONALNE MERNE ALATE .

Sve što trebate da uradite je da registrujete Vaš alat, litijum-jonski akumulator ili punjač online, u roku od četiri nedelje nakon kupovine . Registraciju sada možete obaviti kroz PRO360 aplikaciju . Pored produženja garancije, aplikacija vam nudi i druge pogodnosti. Rok garancije ili usluge počinje na dan kupovine. Više informacija možete pronaći u relevantnim garancijskim uslovima.

Garancija / servisni sertifikat se uvek izdaje po jednom proizvodu, odnosno svaki kupljeni proizvod (električni alat, litijum-jonski akumulator i punjač) moraju biti registrovani odvojeno. Ako imate garanciju / servisni sertifikat, molimo Vas, priložite ga zajedno sa originalnom potvrdom o kupovini Vašem lokalnom prodavcu ili možete poslati svoj proizvod direktno nama. Podaci na oba dokumenta (potvrda o kupovini i sertifikat) moraju se podudarati. Naravno, možete koristiti i našu uslugu preuzimanja, koja je besplatna tokom garantnog / servisnog perioda.
Bosch proffesional objedinjuje sveobuhvatnu ekspertizu u tehnologiji vozila sa hardverom, softverom i uslugama kako bi ponudio kompletna rešenja za mobilnost.
Bosch proffesional nudi inovativne proizvode i usluge za industriju i zanatstvo. Istražite Bosch širok spektar proizvoda i rešenja za vaše tržište i industriju.
Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata

OVDE možete pogledati sve proizvode sa velike akcije BOSCH alata, kao i mnoge druge.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs
– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3984 586 / 060 3984 586

Brand

Bosch

Bosch alat oprema i pribor

Bosch je jedna od najvećih svetskih firmi koja se bavi proizvodnjom električnih i ručnih alata. Bosch alat Professional predstavlja sinonim za kvalitet i trajnost.

Bosch električni i akumulatorski alati

ovo su jedni od najkorišćenijih i najprodavanijih alata na tržišu. Sem bosch Professional alata, postoje i Bosch HG alati - to su Bosch Hobby zeleni alati i Bosch baštenski alati. Kao i Bosch Professional i ovi alati su izuzetno kvalitetni, a o tome nam govori i garancija koja iznosi 3 godine. Osnovni faktori uspeha su inovativna snaga i tempo inovacija. Od profesionalca se mnogo očekuje: brzina, pouzdanost, kompetentnost, izdržljivost – ukratko: odlični rezultati. Pa zar nije pošteno tražiti isto od svojih električnih alata. Profesionalni plavi električni alati iz Bosch-a su projektovani za profesionalnu upotrebu. Ispunjavaju najviše standarde u brzini, preciznosti i robusnosti za odlične, profesionalne rezultate rada. Bosch profesionalni plavi električni alati – Za profesionalce od profesionalaca

Akumulatorski Bosch alati

Bosch 18 V alati kombinuju vrhunske performanse sa maksimalnom slobodom. Ponuda jedne baterije odgovara svima, od 2008. godine. Sve naše baterije za profesionalni sistem od 18 V mogu se koristiti sa svim novim i postojećim alatima u istoj klasi napona.

 Bosch 18 V alat koji odgovara svakom zanatu, bilo da tražite popularni Bosch 18 V multi alat ili novu Bosch 18 V bušilicu.

bosch alati

Deklaracija BOSCH

Naziv proizvoda: Bosch GLM 80 laserski daljinomer, 80m
Šifra proizvoda: 0601072300
Proizvođač: Bosch
Zemlja porekla: N/A
Uvoznik: Robert Bosch d.o.o., Omladinskih brigada 90E, Novi Beograd, SERBIA

You may also like…