Prodavnica alata Tim komerc

Home Merni alati i uređaji BOSCH MAKITA RIDGID RIDGID Micro CA-25 Inspekciona kamera

RIDGID Micro CA-25 Inspekciona kamera

16.600,00 RSD

Šifra: RIDGID 40043

ridgid vodoinstalaterski alat

Opis

Micro CA-25 Inspekciona kamera RIDGID

Inspekciona kamera ca-25 š.40043

Opis i namena proizvoda

RIDGID-ova micro CA-25 je najnoviji model ručne inspekcione kamere dizajnirane za nituelnu detekciju, dijagnozu i provere u teško dostupnim mestima za pregled.

Karakteristike proizvoda

Ekran: 2.4″ u boji LCD
Rezolucija ekrana 480 x 234 px
Glava kamere: 3/4″ (17mm) Aluminijum
Osvetljenje: 4 podesiva LED
Dužina kabla: 90cm
Video izlaz
Napajanje: Baterije (4 x AA)
Dodaci: Kuka, Ogledalo, Magnet

Obim isporuke

  • Kamera
  • Baterije
  • Kofer
  • Video kabel
  • Kukice
  • Ogledalo
  • Magnet
  • RIDGID®, vodeći proizvođač inovativnih alata za profesionalne zanate, nudi pouzdanu i izdržljivu opremu za obavljanje  naj zahtevnijih poslova . RIDGID® električni alati su dizajnirani i projektovani da budu „Najbolji u klasi“ sa najvišim kvalitetom Dizajnirani i izrađeni da budu istovremeno efikasni i čvrsti, Obimna linija alata Ridgid Tools-a uključuje vodovodne alate, ručne alate, inspekcijske kamere i lokatore, alate za testiranje i merenje, usisivače, testere i stolne alate, pumpe i još mnogo toga.Nijedan posao nije prevelik ili premali za Ridgid ručne alate jer su ovi ručni alati napravljeni sa istim pouzdanim, teškim dizajnom kao i svi drugi Ridgid alati. Od rezača za vijke, čekića i vodovodnih ključeva do klešta, klešta, nivoa i još mnogo toga, Ridgid ima širok izbor ručnih alata koji će vam pomoći da obavite posao.

Brand

Ridgid

Ridgid

Ridgid alati

RIDGID® električni alati  i ručni su dizajnirani i projektovani da budu „Najbolji u klasi“ sa najvišim standardima kvaliteta.

Neki izmišljaju da promene svet, RIDGID izmišlja za one koji ga grade. Godine 1923. izumeli su moderna cevna klešta i od tada je sve što nosi ime RIDGID dizajnirano i izrađeno snažno i efektivno. RIDGID alati su poznati širom sveta kao vodeći proizvodi koji omogućavaju profesionalcima poput vas da brže i pouzdanije završe poslove.
ridgid vodoinstalaterski alat