Prodavnica

Home Vodoinstalaterski alat RIDGID 1460-E Električna ispitna pumpa
Akcija!

RIDGID 1460-E Električna ispitna pumpa

153.900,00 RSD

Šifra: RIDGID 19021

Kategorija: Oznaka:

Opis

Električna ispitna pumpa 1460-E RIDGID

Opis i namena proizvoda

Ispituje sve vrste instalacija kao što su grejanje, komprimovani vazduh i rashladni sistemi, naftne instalacije, protivpožarne linije i cevovodi za male bušotine. Automatski ventili za zadržavanje pritiska omogućavaju korisniku da lako pritisne sistem. Kompatibilne tečnosti uključuju vodu, ulje i etilen glikol. Može se priključiti na vodovod za brzo punjenje. 3 klipna pumpa sa klipom za sporu izgradnju pritiska i duži radni vek. Sistem brze spojnice za odvajanje upravljačkog bloka i merača. Ovo se može ostaviti na testiranom krugu. Pumpa se može koristiti za pritisak drugog kruga sa drugim pomoćnim kontrolnim blokom. Kontejner od nerđajućeg čelika (ne-kiselinske tečnosti) Protok vode: 9 1 / min Ulje (SAE 30)

Prečnik cevovoda: 20-75 mm zavisno od odabrane spirale
Dimenzije spirala: 6 mm, 8 mm, 10 mm
Motor: 230 V (50 Hz)
Karakteristike: 120 W, vrti spiralu do 600 obr/min
Težina sa C-1IC spiralom: 6.5 kg

 

Brand

Ridgid

Ridgid

Ridgid alati

RIDGID® električni alati  i ručni su dizajnirani i projektovani da budu „Najbolji u klasi“ sa najvišim standardima kvaliteta.

Neki izmišljaju da promene svet, RIDGID izmišlja za one koji ga grade. Godine 1923. izumeli su moderna cevna klešta i od tada je sve što nosi ime RIDGID dizajnirano i izrađeno snažno i efektivno. RIDGID alati su poznati širom sveta kao vodeći proizvodi koji omogućavaju profesionalcima poput vas da brže i pouzdanije završe poslove.