Prodavnica alata Tim komerc

Home Akumulatorski alat Aku baterije i punjači Milwaukee Baterija Li-ion18V / 12Ah ‘HIGH OUTPUT’ – M18HB12
Akcija!

Milwaukee Baterija Li-ion18V / 12Ah ‘HIGH OUTPUT’ – M18HB12

Original price was: 53.400,00 RSD.Current price is: 50.730,00 RSD.

Broj artikla: 4932464260 Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Milwaukee Baterija Li-ion18V / 12Ah ‘HIGH OUTPUT’ – M18HB12

Milwaukee Baterija Li-ion18V / 12Ah ‘HIGH OUTPUT’ – M18HB12

Opis proizvoda:

Baterija Li-ion 18V / 12Ah „HIGH OUTPUT“ – M18HB12 kompatibilna je sa alatima iz Milwaukee M18 serije. Ova baterija pruža visok kapacitet od 12Ah, što omogućava duži radni vek alata iz serije M18 bez potrebe za čestim punjenjem. „HIGH OUTPUT“ tehnologija pruža poboljšanu snagu i performanse, čineći ovu bateriju idealnom za zahtevne zadatke i dugotrajnu upotrebu na terenu.

Korisničke pogodnosti i osobine:

  • Nova HIGH OUTPUT™ tehnologija pruža do 50% više snage od celokupnog M18™ sistema u poređenju sa drugim Milwaukee© REDLITHIUM-ION™ tehnologijama
  • Patentirani REDLINK™ sistem inteligencije štit bateriju od grubih uslova rada na gradilištu i obezbeđuje optimalne performanse
  • 50% manje zagravanje u poređenju sa drugim Milwaukee™ REDLITHIUM-ION™ tehnologijama
  • Nova HIGH OUTPUT™ 12 Ah baterija pruža do sada neviđenu autonomiju i u većini slučaja eliminiše potrebu za alatima na struju
  • Baterija poseduje snažan metalni ram sa separatorima koji reaguju na šok i time sprečava kvarove od vibracija i padova
  • Merač nivoa napunjenosti baterije
  • Monitoring individualnih ćelija baterije optimizuje vreme rada alata i obezbeđuje dugovečnost baterije
  • Kompatibilna sa svih 190+ M18 Milwaukee alata

Tehničke karakteristike:

Kapacitet/napon 12.0 Ah / 18V
Sistem M18™

GARANCIJA 3 GODINE

O brendu:

Milwaukee alati su poznati po svojoj kvaliteti, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za kućnu radinost. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata koji koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i trajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Tim Komerc kontakt:

Telefon: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584
Email: tim.1@mts.rs.
Web: https://timkomerc.rs/
Radno vreme:
Adresa maloprodaje: Paunova 8 Banjica
Ponedeljak – Petak: 08 : 00 – 16 : 00

Subota: 09 : 00 – 14 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu Milwaukee alata i pribora.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Milwaukee

Milwaukee alati

Milwaukee alati su poznati po svom kvalitetu, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za rad u kući. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata. Koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i istrajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Pouzdanost

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Milwaukee alat je poznat po svojoj visokokvalitetnoj izradi i pouzdanosti. Njihovi proizvodi su često korišćeni od strane profesionalaca u različitim industrijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Milwaukee alati su poznati po svojim bušilicama, brusilicama, testericama i drugim električnim alatima. Takođe, često se ističu po inovativnim tehnologijama poput bežičnog alata sa visokim kapacitetom baterije i dodatnim funkcijama kao što su LED svetla i Bluetooth povezivanje.

Pored širokog spektra električnih i akumulatorskih alata, posebno se izdvaja Milwaukee pribor i ručni alati. Dizajnirani za svakodnevnu profesionalnu upotrebu.

Širok spektar - omogućava rad u skoro svim profesijama koje imaju potrebu za upotrtebom električnih i akumulatorskih alata. Milwaukee alat namenjen je za profesionalnu upotrebu.

Deklaracija

Naziv proizvoda: Milwaukee Baterija Li-ion18V / 12Ah ‘HIGH OUTPUT’ – M18HB12 Šifra proizvoda: 4932464260 Uvoznik: Eltec d.o.o