Prodavnica

Home Akumulatorski alat Aku baterije i punjači BL1860B Baterija Li-ion 18V 6.0Ah MAKITA 632F69-8

BL1860B Baterija Li-ion 18V 6.0Ah MAKITA 632F69-8

13.290,00 RSD

Šifra MAKITA: 632F69-8

Opis

Opis i namena proizvoda Makita Baterija 18V

 • Baterija za aku alat BL1860B 18V/6Ah Makita
 • Integrisani L.E.D. Indikator napunjenosti baterije koji omogućava korisniku da prati punjenje baterije
 • Obezbeđuje do 70% više vremena rada u poređenju sa BL1830
 • Dostiže punu napunjenost za 50 minuta ili manje
 • Baterija daje konzistentan snagu i radi u ekstremnim temperaturama, čak i zimi do -20 ° C
 • Opremljen Star zaštitom kompjuterski controlisanom, za zaštitu od preopterećenja, preko-pražnjenja i pregrevanja
 • Otporno kućište na udarce i šok-upijajući unutrašnji sloj su projektovani tako da štite bateriju
 • Šesnaest kontak spojeva održavava stalnu vezu sa alatom kako bi se sprečio gubitak energije ili fluktuacija, čak i tokom rada pri visokim vibracijama
 • Baterija se opire samopražnjenje i ostaje spreman za upotrebu čak i nakon dužeg perioda skladištenja

Karakteristike proizvoda

 • Napon 18 V
 • Kapacitet 6 Ah
 • vreme punjenja sa brzim punjačem 50 min                                            baterije i punjači

GARANCIJA 2 GODINE

 

Makita je prva uvela 18V litijum-jonske akumulatorske alate. Danas je LXT  sistem najveći svetski kompatibilni 18V sistem kliznih baterija sa preko 300 modela alata. Makitini namenski napravljeni motori, tehnologija baterija i poboljšana komunikacija rade zajedno da bi pružili neuporedivu snagu, brzinu i vreme rada. Sa rešenjima za sve zadatke, korisnici dobijaju maksimalne performanse i efikasnost sa LXT sistemom.

 LXT  Makita baterija

pruža konstantnu snagu i duže vreme rada, čak i na ekstremnim temperaturama. Punjač komunicira sa čipom ugrađenim u bateriju radi optimizacije trajanja baterije, kontrole struje, napona i temperature.

Ugrađeni ventilator cirkuliše vazduh kroz bateriju tokom procesa punjenja kako bi ohladio bateriju za brže vreme punjenja.LXT® sistem je najveći kompatibilni sistem bežičnih alata na svetu koji se napaja 18 V kliznim baterijama.

Ostvarite maksimalne performanse i efikasnost sa LXT proizvodima Makita alata

Brand

Makita

Makita

Makita alat MAKITA je jedan od najpoznatijih i najkvalitetnijih svetskih proizvođača električnih i ručnih alata. Makita alati odlikuju se posebno dugim životnim vekom, lakoćom upotrebe i tehničkom bezbednošću. Širom sveta profesionalci u zanatu i industriji procenjuju optimalni odnos robusnosti, ergonomije i modernog dizajna i na osnovu toga prave Makita alate. Makita alati odlikuju se posebno odmerenim balansom i omogućavaju rad koji veoma malo zamara. Linija akumulatorskog alata-18v odlikuje se kompatibilnošću jedne baterije za sve vrste alata iz serije Makita LXT 18V

Ostvarite više snage, brzine i vremena rada uz lxt® Cordless Advantage. Makitine lxt® litijum-jonske baterije koje se brzo pune, efikasni brzi optimalni punjači, vodeći motori bez četkica u industriji i Star Protection Computer Controls™ rade zajedno za maksimalne bežične performanse.

Makita alati nude naj savremeniju tehnologiju koja nije dostupna kod drugih brendova na tržištu. Većina Makita proizvoda poseduje lxt litijum-jonsku baterijsku tehnologiju, koja obezbeđuje do 50% dugotrajnije alate. Zajedno sa LXT baterijama, većina njihovih akumulatorskih alata i električnih alata koristi efikasniji LXT motor bez četkica. Makitini LXT motori dostupni su u različitim jačinama kako bi zadovoljili posebne potrebe proizvoda. Njihovi proizvodi takođe imaju Star Protection tehnologiju, koja omogućava razmenu podataka u realnom vremenu između alata i baterije. Ova tehnologija pomaže u sprečavanju preopterećenja, prekomernog pražnjenja i pregrevanja.

Makita ima snagu, preciznost i jednostavnost upotrebe koja vam je potrebna.

Makitini akumulatorski  alati isporučuju snagu, brzinu i vreme rada za rukovanje bilo kojim projektom, od obrade drveta i metala do betona i usisavanja prašine.

Nova serija alata 40V XGT je po performansama naj moćnija serija akumulatorskog alata Samo originalna Makita oprema je optimalno podešena za alat visoke efikasnosti. Produžavanjem garancije i registracijom mašine na sajtu makita Srbija sigurni ste da ste kupili orginalan proizvod makita

Deklaracija

Naziv proizvoda: MAKITA
Uvoznik: Vermax alati d.o.o. Drage Spasić 35 11000 Beograd
Zemlja porekla:

Bar kod (EAN):

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će te ostaviti utisak “BL1860B Baterija Li-ion 18V 6.0Ah MAKITA 632F69-8”