Uncategorized

O nama

Tim komerc – prodavnica alata

Od 1992. godine bavimo se prometom alata , pribora i opreme. Trudimo se da odgovorimo na sve zahteve naših kupaca a kako bismo bili sigurni da ce potrebe biti zadovoljene u asortiman smo uvrstili renomirane svetske proizvođače alata i opreme. – MAKITA alati  ,BOSCH,DREMEL,RIDGID,BAHCO,STANLEY,IRIMO,ACESA,HM-MULLNER,KLINGSPOR,RUKO…….

Za sve potrebne informacije stojimo na raspolaganju nasim stalnim i potencijalnim kupcima

Ovlaščeni diler Makita alata

Pored osnovnog alata u ponudi imamo i prateći pribor za bušilice, brusilice i ostale alate. Burgije za metal, sds+ burgije, burgije sa sdsmax prihvatom, krune. brusne i rezne ploče, testere, brusne trake.Za sve elekricne, akumulatorske, pneumatske, benzinske alate obezbeđeni su ovlašteni servisi…Za profesionalne alate BOSCH i MAKITA el.alate Garancija je 3 godine uz obaveznu registraciju na sajtu proizvođača… NA LI-ION BATERIJE ALATA MAKITA GARANCIJA JE 2 GODINE.

Sa kompletnim asortimanom makita alata mozete se upoznati na stranici WWW.makita.rs
Pored elektricnih,akumulatorskih pneumatskih,benzinskih alata makita, u proizvodnom programu Makita u ponudi je takodje i prateći pribor .MAKITA, burgije za beton, MAKITA spicevi i sekaci, Makita listovi testera za cirkulare,,,,,
Trudimo se da odgovorimo na zahteve potencijalnih kupaca brzom ponudom, korektnom cenom i prvenstveno kvalitetom…..osnovna delatnost naseg preduzeca je veleprodaja alata,opreme i potrosnog materijala, a takodje smo registrovani i kao ogranak za maloprodaju putem poste i interneta. Robu iz naseg asortimana mozete poruciti mejlom ili telefonom i istu dobiti putem kurisrske sluzbe .( troškovi dostave prema cenoniku kurirske službe ) uplata po preuzimanju ili na tekući racun.  Slike su INFORMATIVNOG KARAKTERA..ZA DETALJNIJE INFORMACIJE O KARAKTERISTIKAMA I CENAMA STOJIMO VAM NA RASPOLAGANJU.

Makita ALATI

Koncern MAKITA spada u najiskusnije i najrenomiranije proizvođače profesionalnog alata širom sveta. MAKITA se smatra najvećim svetskim proizvođečem alata sa akumulatorskim pogonom. Ukupan broj uređaja koji se proizvode širom sveta iznosi oko 10 miliona komada godišnje, dok asortiman mašina sadrži više od 2000 modela .

Sveobuhvatno obezbeđenje kvaliteta.
Da bi se obezbedili izvrsni standardi kvaliteta, tokom procesa proizvodnje i montaže sprovode se međuispitivanja naših proizvoda. Pre nego što proizvod napusti fabriku, sprovodi se završna kontrola u skladu sa standardom ISO 9001:2000. MAKITA garantuje izvrstan kvalitet svojih proizvoda.

Savršeni balans kvaliteta i napretka
Kvalitet, inovativni dizajn i odnos cene i efikasnosti stvorili su poverenje i priznanje na profesionalnom polju i u oblasti zanatstva. Pored  elektroalata i alata sa akumulatorima, MAKITA nudi i stacionarne mašine za obradu drveta, proizvode sa pneumatskim pogonom i pogonom na benzin za industriju i kućne radionice.

Za sve informacije stojimo Vam na raspolaganju.

makita
Makita Alat

Možete nas pronaći i na društvenim mrežama