Prodavnica

Home Ručni alati Klešta Krimp klešta Wiha 41246 Automatska krimp klešta, šestougaono krimpovanje, 210 mm
Akcija!

Wiha 41246 Automatska krimp klešta, šestougaono krimpovanje, 210 mm

16.000,00 RSD

Opis proizvoda

Opis

Wiha 41246 Automatska krimp klešta, šestougaono krimpovanje, 210 mm

Osobine i prednosti:

  • Kod klasične upotrebe klešta za presovanje postoji rizik da se ferule nagnu u kleštima ili da budu pogrešno uvijene.
  • Sa automatskim alatom za presovanje sa heksagonalnom kompresijom, može se izbeći nepotrebno trošenje kablova i ferula.
  • Predstavlja se sa velikim opsegom presovanja od 0,08 – 16 mm² i tako kompaktno kombinuje dva klešta za presovanje u jednom. Klešta za presovanje tako pokrivaju veliki deo aplikacija. Zahvaljujući heksagonalnom presovanju, izbegava se da se mali prstenovi zakače. Štaviše, pomoćno sredstvo za hranjenje nudi dodatnu pouzdanost procesa sprečavajući da se plastični omotač savija.
  • Zahvaljujući funkciji automatskog presovanja, klešta su pogodna i za prazne čaure (do 16 mm²) i za duple čaure (do 10 mm²).
  • Pored toga, elastične plastične ručke koje apsorbuju udarce garantuju udoban rad bez zamora. Integrisana poluga omogućava da se proces presovanja ručno zaustavi u bilo kom trenutku.
  • Za obradu ferula sa i bez izolacionih prstenova prema DIN 46228, EN 50027.

Karakteristike:

  • Dužina 210mm
  • AWG min-max: 28-5
  • Dimenzije krimpovanja: 0,08 – 16 mm2

Brand

WIHA

WIHA alat

Iz asortimana rucnih alata  posebno mesto zauzima Wiha alat kao linija profesionalnog alata

WIHA je jedan od vodećih svetskih proizvođača ručnih alata za profesionalnu upotrebu u industriji i zanatskim uslugama.Wiha nastoji da olakša svakodnevni život korisnicima sa asortimanom inovativnih rešenja za ručne alate koji su prilagođeni potrebama korisnika. Zbog toga Wiha razvija, dizajnira i proizvodi proizvode koji ispunjavaju najstrože zahteve za kvalitet, funkcionalnost, izdržljivost i ergonomski dizajn. Kao pouzdan, strateški partner , wiha nudi širok spektar kvalitetnih proizvoda za profesionalni segment.

Visok kvalitet Wiha alata u njihovoj formi i funkcionalnosti potvrđuju mnoge međunarodne nagrade koje su dobili.Posebno mesto zauzimaju izolovani odvijači u garniturama i pojedinačno, elektro izolovana VDE klešta sa ergonomskim ručkama za komforan rad...WIHA

  wiha

Deklaracija

Naziv proizvoda: Wiha 41246 Automatska krimp klešta, šestougaono krimpovanje, 210 mm
Šifra proizvoda: W 41246
Proizvođač: Wiha
Zemlja porekla: Nemačka
Bar-kod (EAN): 4010995412463