Prodavnica alata Tim komerc

Home Ručni alati Setovi ručnog alata Wiha 36388 set alata mešani, 33 delova, uključena torba za alat
Akcija!

Wiha 36388 set alata mešani, 33 delova, uključena torba za alat

Originalna cena je bila: 27.700,00 RSD.Trenutna cena je: 23.500,00 RSD.

Broj artikla: W 36388 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Wiha set alata mešani 33 dela sa torbom za alat 36388

Wiha set alata mešani 33 dela sa torbom za alat 36388

Opis proizvoda:

Ručke za drajver Viha SoftFinish su standard profesionalnog kvaliteta. Sa udobnim rukohvatom sa 8 ivica velikog prečnika, SoftFinish stavlja maksimalnu površinu na dlan vaše ruke za snažan obrtni moment i manje zamora. Svaka ručka je proporcionalna svom profilu sečiva za optimalnu primenu sile okretanja. Napravljena od direktno livenih materijala sa dvostrukim durometrom, SoftFinish drška za drajver je otporna na tešku svakodnevnu upotrebu profesionalaca. Viha Torx odvijači se sastoje od visokokvalitetnog alatnog čelika dizajniranog za performanse u okruženjima visoke potražnje koje profesionalci vide svaki dan. Svako sečivo je precizno termički obrađeno, pružajući godine radnog veka, a vrhovi šrafcigera Tork su precizno obrađeni za tačno pristajanje, skoro eliminišući potencijal za izvlačenje glave pričvršćivača. Viha SoftFinish drajvere vrhunskog kvaliteta je dizajnirala i konstruisala Viha Nemačka, proizvedeni u Nemačkoj.

Korisničke pogodnosti:

SoftFinish ručka sa jastukom za udobnost i kontrolu
Dvostruka konstrukcija durometra za dugotrajnu izdržljivost
Ručka direktno oblikovana za sečivo za trajno lepljenje
Veličina ručke je proporcionalna sečivu za doslednu mehaničku prednost
Paralelni stanovi za sprečavanje roll-off
Profil vrha označen na kapi za lakšu identifikaciju
Čelik za alat vrhunskog kvaliteta za snagu i izdržljivost
Hromirana satenska završna obrada za zaštitu od korozije

 • WIHA je jedan od vodećih svetskih proizvođača ručnih alata za profesionalnu upotrebu u industriji i zanatskim uslugama.

  Wiha nastoji da olakša svakodnevni život korisnicima sa asortimanom inovativnih rešenja za ručne alate koji su prilagođeni potrebama korisnika. Zbog toga Wiha razvija, dizajnira i proizvodi proizvode koji ispunjavaju najstrože zahteve za kvalitet, funkcionalnost, izdržljivost i ergonomski dizajn. Kao pouzdan, strateški partner , wiha nudi širok spektar kvalitetnih proizvoda za profesionalni segment. Visok kvalitet Wiha alata u njihovoj formi i funkcionalnosti potvrđuju mnoge međunarodne nagrade koje su dobili.

  Radite na savršeno bezbedan način I rad na automobilima sa električnim pogonom i montaža i puštanje u rad stanica za punjenje i zidne opreme za punjenje vozila zahtevaju posebne kvalifikacije zaposlenih kao i bezbednu, sertifikovanu opremu. Wiha ima sve što vam je potrebno! Takođe Wiha je jedini proizvođač ručnog alata na svetu sa zvaničnom preporukom lekara i terapeuta.

  Neophodni alati za svakog profesionalca Jedinstveni saputnici sa genijalnim karakteristikama čine razliku na domaćem terenu. u Wiha asortimanu ćete pronaći veliki broj jedinstvenih artikala koji štede vreme. Pravi majstori znaju da je svaka ušteda uz kvalitetno obavljen posao zlata vredna, a inovativni Wiha alati vam upravo to omogućavaju!

  Tim Komerc kontakt:

  Telefon: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584
  Email: tim.1@mts.rs.
  Web: https://timkomerc.rs/
  Radno vreme:
  Adresa maloprodaje: Paunova 8 Banjica
  Ponedeljak – Petak: 08 : 00 – 16 : 00

  Subota: 09 : 00 – 14 : 00

  Nedelja neradan dan

  OVDE možete videti celokupnu ponudu pribora, ručnih alata kao i mnogo drugih.

  Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.
  – Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.
  – Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

WIHA

Wiha Alat - Vrhunski Alati za Profesionalce i Hobi Majstore

Wiha alat je jedan od vodećih svetskih proizvođača ručnih alata, poznat po svojoj posvećenosti kvalitetu, inovacijama i funkcionalnosti. Osnovan pre više od 80 godina, Wiha je postao sinonim za preciznost i pouzdanost, te je prvi izbor profesionalaca i entuzijasta širom sveta. Misija kompanije Wiha je da pruži visokokvalitetne alate koji olakšavaju rad i povećavaju efikasnost korisnika. Kroz stalne inovacije i razvoj novih proizvoda, Wiha teži da zadovolji i premaši očekivanja svojih korisnika.

Asortiman Proizvoda

Wiha nudi širok spektar ručnih alata, uključujući:
 1. Šrafcigere i Bitove: Naši šrafcigeri su poznati po ergonomski dizajniranom rukohvatu, što omogućava udobnost i preciznost pri radu.
 2. Ključeve: Ključevi Wiha su izrađeni od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju dugotrajnost i otpornost na habanje.
 3. Klešta: Raznovrsna ponuda klešta za sve vrste poslova, od električnih radova do mehaničkih popravki.
 4. Setove Alata: Kompletni setovi alata za profesionalce i hobiste, koji sadrže sve neophodne alate za različite zadatke.

Zašto Odabrati Wiha?

1. Kvalitet i Pouzdanost: Svaki Wiha alat prolazi kroz rigorozne testove kvaliteta kako bi se osiguralo da zadovoljava najviše standarde. 2. Inovacija: Stalno razvijamo nove proizvode i unapređujemo postojeće, kako bismo korisnicima ponudili najefikasnija rešenja. 3. Ergonomija: Alati Wiha su dizajnirani tako da smanjuju zamor i povrede prilikom dugotrajnog korišćenja. 4. Ekološka Održivost: Posvećeni smo zaštiti životne sredine kroz održive proizvodne procese i upotrebu ekološki prihvatljivih materijala.

Zadovoljstvo Korisnika

Naši korisnici su naš najveći prioritet. Wiha alati su dizajnirani da pruže maksimalno zadovoljstvo i efikasnost pri radu. Ponosni smo na pozitivne povratne informacije i lojalnost naših kupaca.

Gde Kupiti Wiha Alate?

Wiha alati su dostupni u brojnim prodavnicama širom sveta, kao i na našem zvaničnom sajtu. Posetite našu online prodavnicu i pronađite alate koji vam odgovaraju.

Kontakt

Za više informacija o našim proizvodima ili za tehničku podršku, slobodno nas kontaktirajte putem e-pošte ili telefona. Naš tim stručnjaka je uvek spreman da vam pomogne.

Deklaracija

Naziv proizvoda: Wiha 36388 set alata mešani, 33 delova, uključena torba za alat
Šifra proizvoda: W 36388
Proizvođač: Wiha
Zemlja porekla: Nemačka
Bar-kod (EAN): 4010995363888
Uvoznik: STRIDON GROUP DOO BEOGRAD
Borivoja Stevanovića 9