Prodavnica alata Tim komerc

Home Električni alat Bušilice Bušilice za metal/drvo GSB 1600 RE Vibraciona bušilica 700W BOSCH
Akcija!

GSB 1600 RE Vibraciona bušilica 700W BOSCH

10.750,00 RSD

Broj artikla: 0601218121 Kategorije: , Oznake: ,
bosch alati

Opis

Vibraciona bušilica BOSCH GSB 1600 RE

Vibraciona bušilica BOSCH GSB 1600 RE

Opis i namena proizvoda

Metalna brzostezna glava
Rotacija napred/ nazad
Elektronska kontrola za precizno pripremno bušenje
Mekani rukohvat
Prečnik vrata vretena od 43 mm (evrpska norma ) – za korišćenje kod stalaka za bušilicu

Tehničke karakteristike

Nominalna snaga: 700 W
Broj obrtaja u praznom hodu: 0-3000 rpm
Izlazna snaga: 350 W
Težina: 1,9 kg
Prihvat burgije: 13 mm
Prečnik bušenja u betonu: 16 mm
Prečnik bušenja u drvetu: 30 mm
Prečnik bušenja u čeliku: 12 mm
Prečnik bušenja u betonu: 18 mm

Funkcije vibracione bušilice GSB 1600 RE

Bestepeno regulisanje broja obrtaja
Desni, kao i levi smer obrtanja
Elektronika
Auto Lock
Meki rukohvat

Bosch garancija 3 godine

TROGODIŠNJA GARANCIJA ZA ELEKTRIČNE ALATE : VAŽI ZA SVE PROFESIONALNE PLAVE ELEKTRIČNE ALATE , LITIJUM – JONSKE AKUMULATORE I PUNJAČE I PROFESIONALNE MERNE ALATE .

Sve što trebate da uradite je da registrujete Vaš alat, litijum- jonski akumulator ili punjač online, u roku od četiri nedelje nakon kupovine . Registraciju sada možete obaviti kroz PRO360 aplikaciju . Pored produženja garancije, aplikacija vam nudi i druge pogodnosti. Rok garancije ili usluge počinje na dan kupovine. Više informacija možete pronaći u relevantnim garancijskim uslovima.

Garancija / servisni sertifikat se uvek izdaje po jednom proizvodu, odnosno svaki kupljeni proizvod ( električni alat, litijum- jonski akumulator i punjač) moraju biti registrovani odvojeno. Ako imate garanciju / servisni sertifikat, molimo Vas, priložite ga zajedno sa originalnom potvrdom o kupovini Vašem lokalnom prodavcu ili možete poslati svoj proizvod direktno nama. Podaci na oba dokumenta (potvrda o kupovini i sertifikat ) moraju se podudarati. Naravno, možete koristiti i našu uslugu preuzimanja, koja je besplatna tokom garantnog / servisnog perioda.

Bosch kompanija je nemačka međunarodna korporacija. Jedna je od vodećih kompanija u svetu u proizvodnji elektronike, kućnih aparata, bele tehnike i delova za automobile. Takođe se bavi i inženjerstvom i razvojem sigurnosnih sistema u termotehnologiji.

Bosch proffesional objedinjuje sveobuhvatnu ekspertizu u tehnologiji vozila sa hardverom, softverom i uslugama kako bi ponudio kompletna rešenja za mobilnost.
Bosch proffesional nudi inovativne proizvode i usluge za industriju i zanatstvo. Istražite Bosch širok spektar proizvoda i rešenja za vaše tržište i industriju.
Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata

OVDE možete pogledati sve proizvode sa velike jesenje akcije BOSCH alata, kao i mnoge druge.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs
– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586

Brand

Bosch

Bosch alat oprema i pribor

Bosch je jedna od najvećih svetskih firmi koja se bavi proizvodnjom električnih i ručnih alata. Bosch alat Professional predstavlja sinonim za kvalitet i trajnost.

Bosch električni i akumulatorski alati

ovo su jedni od najkorišćenijih i najprodavanijih alata na tržišu. Sem bosch Professional alata, postoje i Bosch HG alati - to su Bosch Hobby zeleni alati i Bosch baštenski alati. Kao i Bosch Professional i ovi alati su izuzetno kvalitetni, a o tome nam govori i garancija koja iznosi 3 godine. Osnovni faktori uspeha su inovativna snaga i tempo inovacija. Od profesionalca se mnogo očekuje: brzina, pouzdanost, kompetentnost, izdržljivost – ukratko: odlični rezultati. Pa zar nije pošteno tražiti isto od svojih električnih alata. Profesionalni plavi električni alati iz Bosch-a su projektovani za profesionalnu upotrebu. Ispunjavaju najviše standarde u brzini, preciznosti i robusnosti za odlične, profesionalne rezultate rada. Bosch profesionalni plavi električni alati – Za profesionalce od profesionalaca

Akumulatorski Bosch alati

Bosch 18 V alati kombinuju vrhunske performanse sa maksimalnom slobodom. Ponuda jedne baterije odgovara svima, od 2008. godine. Sve naše baterije za profesionalni sistem od 18 V mogu se koristiti sa svim novim i postojećim alatima u istoj klasi napona.

 Bosch 18 V alat koji odgovara svakom zanatu, bilo da tražite popularni Bosch 18 V multi alat ili novu Bosch 18 V bušilicu.

bosch alati

Deklaracija BOSCH

Naziv proizvoda: Bosch GSB 1600 RE Vibraciona bušilica , 701 W
Šifra proizvoda: 0601218121
Proizvođač: Bosch
Zemlja porekla: N/A
Bar-kod (EAN): 3165140372176
Uvoznik: Robert Bosch d.o.o., Omladinskih brigada 90E, Novi Beograd, SERBIA

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će te ostaviti utisak “GSB 1600 RE Vibraciona bušilica 700W BOSCH”