Prodavnica alata Tim komerc

Home Električni alat Bušilice Bušilice za metal/drvo Vibraciona bušilica 850W – PD2E 22R Milwaukee
Akcija!

Vibraciona bušilica 850W – PD2E 22R Milwaukee

Original price was: 37.350,00 RSD.Current price is: 35.450,00 RSD.

Broj artikla: 4933419570 Kategorije: , , Oznake: ,

Opis

Vibraciona bušilica Milwaukee 850W – PD2E 22R

Vibraciona bušilica Milwaukee 850W – PD2E 22R

Opis proizvoda:

Vibraciona bušilica Milwaukee 850W – PD2E 22R je visokokvalitetan alat namenjen bušenju različitih materijala. Sa snagom od 850W, ova bušilica je pogodna za profesionalnu upotrebu i zahtevne zadatke. Poseduje funkciju vibracije koja olakšava bušenje i pomaže u efikasnom završetku posla. Sa modelom PD2E 22R, Milwaukee je obezbedio pouzdanost i performanse koje su prepoznate među korisnicima širom sveta.

Korisničke pogodnosti i osobine:

 • Snažan motor od 850 W
 • Elektronika sa više brzinskih selekcija i funkcijom promene smera
 • AVS (Anti-Vibracioni-Sistem) i mek rukohvat za udobniji rad
 • Metalni sistem prenosa za izuzetnu izdržljivost
 • Direktan prijem bitova za smanjenu dužinu i težinu za najbolju preglednost tokom šrafljenja
 • Sigurnosno kvačilo za zaštitu korisnika
 • Samostežuća stezna glava 1.5 – 13 mm
 • Kabl 4m
 • Isporučuje se u koferu

Tehničke karakteristike:

 • Snaga motora: 1020W
 • 1 brzina: 0-1000 o/min
 • 2 brzina: 0-3200 o/min
 • Bušenje(beton/zid/čelik/drvo): 22/24/16/40 mm
 • Obrtni moment: 60Nm
 • Stezna glava: 13mm
 • Težina: 3,0 kg

GARANCIJA 3 GODINE

O brendu:

Milwaukee alati su poznati po svojoj kvaliteti, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za kućnu radinost. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata koji koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i trajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Tim Komerc kontakt:

Telefon: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584
Email: tim.1@mts.rs.
Web: https://timkomerc.rs/
Radno vreme:
Adresa maloprodaje: Paunova 8 Banjica
Ponedeljak – Petak: 08 : 00 – 16 : 00

Subota: 09 : 00 – 14 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu Milwaukee alata i pribora.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Milwaukee

Milwaukee alati

Milwaukee alati su poznati po svom kvalitetu, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za rad u kući. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata. Koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i istrajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Pouzdanost

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Milwaukee alat je poznat po svojoj visokokvalitetnoj izradi i pouzdanosti. Njihovi proizvodi su često korišćeni od strane profesionalaca u različitim industrijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Milwaukee alati su poznati po svojim bušilicama, brusilicama, testericama i drugim električnim alatima. Takođe, često se ističu po inovativnim tehnologijama poput bežičnog alata sa visokim kapacitetom baterije i dodatnim funkcijama kao što su LED svetla i Bluetooth povezivanje.

Pored širokog spektra električnih i akumulatorskih alata, posebno se izdvaja Milwaukee pribor i ručni alati. Dizajnirani za svakodnevnu profesionalnu upotrebu.

Širok spektar - omogućava rad u skoro svim profesijama koje imaju potrebu za upotrtebom električnih i akumulatorskih alata. Milwaukee alat namenjen je za profesionalnu upotrebu.

Deklaracija Milwaukee

Naziv proizvoda:Vibraciona bušilica 850W – PD2E 22R Uvoznik: Eltec Export-Import Beograd. Radnička 53 Zemlja porekla: Kina Bar kod (EAN): 4933419570

You may also like…