Prodavnica alata Tim komerc

Home Električni alat Bušilice Bušilice za metal/drvo Vibraciona bušilica 705W – PD-705 Milwaukee
Akcija!

Vibraciona bušilica 705W – PD-705 Milwaukee

Original price was: 17.700,00 RSD.Current price is: 16.800,00 RSD.

Broj artikla: 4933431955 Kategorije: , , Oznake: ,

Opis

Vibraciona bušilica 705W – PD-705 Milwaukee

Vibraciona bušilica 705W – PD-705 Milwaukee

Opis proizvoda:

Vibraciona bušilica Milwaukee PD-705 snage 705W je kompaktna i snažna alatka koja je pogodna za različite poslove bušenja. Opremljena je snažnim motorom koji omogućava efikasno bušenje različitih materijala. Sa ergonomskim dizajnom i mogućnošću podešavanja brzine, ova bušilica pruža preciznu kontrolu i udobnost prilikom rada. Uz kvalitetnu izradu i pouzdanost brenda Milwaukee, PD-705 je pouzdan alat za profesionalnu upotrebu.

Korisničke pogodnosti i osobine:

  • Kompaktan i snažan motor od 705 W
  • Elektronika sa više brzinskih selekcija i funkcijom promene smera
  • Funkcija zaustavljanja čekića
  • Izuzetno lako rukovanje zahvaljujući kompaktnom ergo dizajnu
  • Samostežuća stezna glava 13 mm
  • Vrat 43 mm za fiksiranje na stalak za bušenje
  • Kabl 4m
  • Isporučuje se u koferu

Tehničke karakteristike:

Snaga motora 705 W
Brzina 0 – 3000 o/min
Bušenje (zid/
čelik/drvo) 16/13/30 mm
Obrtni moment 15 Nm
Stezna glava 13 mm
Težina 1.9 kg

Obim isporuke:

Kofer

GARANCIJA 3 GODINE

O brendu:

Milwaukee alati su poznati po svojoj kvaliteti, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za kućnu radinost. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata koji koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i trajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Tim Komerc kontakt:

Telefon: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584
Email: tim.1@mts.rs.
Web: https://timkomerc.rs/
Radno vreme:
Adresa maloprodaje: Paunova 8 Banjica
Ponedeljak – Petak: 08 : 00 – 16 : 00

Subota: 09 : 00 – 14 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu Milwaukee alata i pribora.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

 

Brand

Milwaukee

Milwaukee alati

Milwaukee alati su poznati po svom kvalitetu, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za rad u kući. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata. Koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i istrajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Pouzdanost

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Milwaukee alat je poznat po svojoj visokokvalitetnoj izradi i pouzdanosti. Njihovi proizvodi su često korišćeni od strane profesionalaca u različitim industrijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Milwaukee alati su poznati po svojim bušilicama, brusilicama, testericama i drugim električnim alatima. Takođe, često se ističu po inovativnim tehnologijama poput bežičnog alata sa visokim kapacitetom baterije i dodatnim funkcijama kao što su LED svetla i Bluetooth povezivanje.

Pored širokog spektra električnih i akumulatorskih alata, posebno se izdvaja Milwaukee pribor i ručni alati. Dizajnirani za svakodnevnu profesionalnu upotrebu.

Širok spektar - omogućava rad u skoro svim profesijama koje imaju potrebu za upotrtebom električnih i akumulatorskih alata. Milwaukee alat namenjen je za profesionalnu upotrebu.

Deklaracija Milwaukee

Naziv proizvoda:Vibraciona bušilica 705W – PD-705 Uvoznik: Eltec Export-Import Beograd. Radnička 53 Zemlja porekla: Kina Bar kod (EAN):
4002395243914

You may also like…