Prodavnica alata Tim komerc

Home Električni alat Bušilice Bušilice za metal/drvo Vibraciona bušilica 630W – PDE 13RX Milwaukee
Akcija!

Vibraciona bušilica 630W – PDE 13RX Milwaukee

Original price was: 30.000,00 RSD.Current price is: 28.500,00 RSD.

Broj artikla: 4933409200 Kategorije: , , Oznake: ,

Opis

Milwaukee Vibraciona bušilica 630W – PDE 13RX

Milwaukee Vibraciona bušilica 630W – PDE 13RX

Opis proizvoda:

Milwaukee vibraciona bušilica 630W – PDE 13RX je pouzdan alat koji odlikuje snažan motor od 630W koji pruža visoke performanse prilikom bušenja različitih materijala. Ova bušilica je dizajnirana za precizan rad i efikasno bušenje kako u drvorezbarstvu, tako i u radovima na metalu ili betonu. PDE 13RX poseduje ergonomski dizajn koji omogućava udobno korišćenje čak i tokom dužeg rada, a dodatna drška pruža dodatnu stabilnost i kontrolu. Sa ovom bušilicom, korisnici mogu efikasno obavljati različite zadatke bušenja sa pouzdanošću i preciznošću koje karakterišu Milwaukee alate.

Korisničke pogodnosti i osobine:

  • Izuzetno lako rukovanje zahvaljujući kompaktnom ergo dizajnu
  • IMB Integrisani-metalni-blok tehnologija omogućava najvišu dugotrajnost i stabilnost pri radu
  • Elektronika: promenljivi izbor brzine za optimalno bušenje
  • Isključivanje čekića za bušenje bez vibracija
  • Samostežući futer 1,5 – 13 mm
  • Lak pristup i zamena grafitnih četkica
  • Kabl 4m
  • Isporučuje se u koferu

Tehničke karakteristike:

Snaga (W) 630
Kapacitet prihvata (mm) 13
Max. bušenje beton (mm) 15
Max. bušenje cigla (mm) 18
Max. bušenje čelik (mm) 13
Max. bušenje drvo (mm) 30
Max. obrtni moment (Nm) 21
Brzina bez opterećenja (o/min) 0 – 2900
Dužina kabla 4m
Težina (kg) 1.8

Obim isporuke:

Kofer
Ručka
Brzostezna glava

GARANCIJA 3 GODINE

O brendu:

Milwaukee alati su poznati po svojoj kvaliteti, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za kućnu radinost. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata koji koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i trajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Tim Komerc kontakt:

Telefon: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584
Email: tim.1@mts.rs.
Web: https://timkomerc.rs/
Radno vreme:
Adresa maloprodaje: Paunova 8 Banjica
Ponedeljak – Petak: 08 : 00 – 16 : 00

Subota: 09 : 00 – 14 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu Milwaukee alata i pribora.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Milwaukee

Milwaukee alati

Milwaukee alati su poznati po svom kvalitetu, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za rad u kući. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata. Koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i istrajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Pouzdanost

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Milwaukee alat je poznat po svojoj visokokvalitetnoj izradi i pouzdanosti. Njihovi proizvodi su često korišćeni od strane profesionalaca u različitim industrijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Milwaukee alati su poznati po svojim bušilicama, brusilicama, testericama i drugim električnim alatima. Takođe, često se ističu po inovativnim tehnologijama poput bežičnog alata sa visokim kapacitetom baterije i dodatnim funkcijama kao što su LED svetla i Bluetooth povezivanje.

Pored širokog spektra električnih i akumulatorskih alata, posebno se izdvaja Milwaukee pribor i ručni alati. Dizajnirani za svakodnevnu profesionalnu upotrebu.

Širok spektar - omogućava rad u skoro svim profesijama koje imaju potrebu za upotrtebom električnih i akumulatorskih alata. Milwaukee alat namenjen je za profesionalnu upotrebu.

Deklaracija Milwaukee

Naziv proizvoda:Vibraciona bušilica 630W – PDE 13RX Uvoznik: Eltec Export-Import Beograd. Radnička 53 Zemlja porekla:Kina Bar kod (EAN):
4002395235322