Prodavnica alata

Home Akumulatorski alat Aku alat 40V MAKITA XGT Akumulatorski ranac usisivač 40V XGT MAKITA (solo) VC009GZ01
Akcija!

Akumulatorski ranac usisivač 40V XGT MAKITA (solo) VC009GZ01

68.960,00 RSD

  • Opremljen bežičnim sistemom za automatsko pokretanje (AVS) za bežičnu komunikaciju između bežičnog alata i bežičnog usisivača.
  • Vreme rada do 44 minuta i najmanje 11 minuta sa BL4040 baterijom.
Broj artikla: VC009GZ01 Kategorije: , Oznake: , ,

Opis

Akumulatorski ranac usisivač 40V XGT MAKITA (solo) VC009GZ01

Akumulatorski ranac usisivač 40V XGT MAKITA (solo) VC009GZ01

Opis proizvoda:
  • Opremljen bežičnim sistemom za automatsko pokretanje (AVS) za bežičnu komunikaciju između bežičnog alata i bežičnog usisivača.
  • Vreme rada do 44 minuta i najmanje 11 minuta sa BL4040 baterijom.
  • Sa dobro izbalansiranom težinom od samo 4,4 kg uključujući bateriju BL4040, jedan je od najlakših usisivača za ranac na tržištu.
  • Sakuplja 1,5 / 2 litra prašine (platnena vreća za prašinu / vreća za prašinu od flisa).
  • HEPA filter sa visokim stepenom filtracije za čist vazduh
  • Drška za nošenje
  • Zgodni mehanizam – kada se filter-vreća/vreća za prašinu ne postavi u usisivač, prednji poklopac nije moguće u potpunosti zatvoriti

Tehničke karakteristike:

VC009GZ01
Napon akumulatora: 40 V max – XGT
Kapacitet akumulatora : 2,0 / 2,5 / 4,0 / 5,0 / 8,0Ah
Tip akumulatora: Li-ion
Kapacitet vreće za prašinu: 1,5l
Maks. zaptivno usisavanje: 18kPa
Maks. količina vazduha: 1,9m³/min
Kapacitet vreće za prašinu:
tkanina/filter:
2 / 1,5l
Buka: zvučni pritisak: 72,0dB(A)
Buka: odstupanje (K): 2,5dB(A)
Vibracije: bez opterećenja: 2,5m/s²
Vibracije: odstupanje (K): 1,5m/s²
Dimenzije (D x Š x V): 233x151x376mm
Težina EPTA (sa BL4020): 4,1kg

GARANCIJA 3 GODINE

Napravili ste dobar izbor odlucici se za Makita alat. Naši alati odlikuju se dugovecnošcu i poznati su po pouzdanosti. Zbog toga produžavamo garanciju na tri godine za sve Makita proizvode (osim za DFT, DFL, DTDA i DTWA seriju, Briggs & Stratton motore, Honda motore, za pneumatske alate, kompresore, akumulatore, punjače i akumulatorske lampe) koji su kupljeni u Srbiji. Za sve Li- ion akumulatore, kupljene pojedinacno ili zajedno u kompletu sa AKU- alatima nudimo produženu garanciju na ukupno dve godine.

Uslov za produženje garancije je da na ovoj stranici, registrujte svoj alat ili Li -ion akumulator u roku cetiri nedelje od kupovine. Garantni rok pocinje od datuma kupovine.

Kako da registrujete svoj Makita elektricni alat?

1 – Prijava
Prijavljujete se popunjavanjem kratkog upitnika, koji se nalazi desno, pod nazivom Nova registracija.

2 – Potvrda
Potom cete dobiti povratni mejl sa linkom za potvrdu. Morate da kliknete na njega da biste potvrdili svoju registraciju. Tada možete da registrujete svoju mašinu i da podešavate svoje licne podatke.

3 – Registracija alata ili Li-ion akumulatora
Da biste registrovali svoj alat ili Li-ion akumulator, morate prvo da se prijavite. U Vašem licnom polju za registraciju možete da registrujete alat ili Li-ion akumulator za produženu garanciju, da vidite svoju šifru registracije i da podšavate svoje licne podatke.

OVDE možete videti celokupnu ponudu iz naše velike akcije MAKITA alata.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.
– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.
– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Makita

Makita ALAT

Makita alat MAKITA alat je jedan od najpoznatijih i najkvalitetnijih svetskih proizvođača električnih i ručnih alata. Makita alati odlikuju se posebno dugim životnim vekom, lakoćom upotrebe i tehničkom bezbednošću. Širom sveta profesionalci u zanatu i industriji procenjuju optimalni odnos robusnosti, ergonomije i modernog dizajna i na osnovu toga prave Makita alate. Makita alati odlikuju se posebno odmerenim balansom i omogućavaju rad koji veoma malo zamara. Linija akumulatorskog alata-18v odlikuje se kompatibilnošću jedne baterije za sve vrste alata iz serije Makita LXT 18V

Ostvarite više snage, brzine i vremena rada uz lxt® Cordless Advantage. Makitine lxt® litijum-jonske baterije koje se brzo pune, efikasni brzi optimalni punjači, vodeći motori bez četkica u industriji i Star Protection Computer Controls™ rade zajedno za maksimalne bežične performanse.

Makita alati nude naj savremeniju tehnologiju koja nije dostupna kod drugih brendova na tržištu. Većina Makita proizvoda poseduje lxt litijum-jonsku baterijsku tehnologiju, koja obezbeđuje do 50% dugotrajnije alate. Zajedno sa LXT baterijama, većina njihovih akumulatorskih alata i električnih alata koristi efikasniji LXT motor bez četkica. Makitini LXT motori dostupni su u različitim jačinama kako bi zadovoljili posebne potrebe proizvoda. Njihovi proizvodi takođe imaju Star Protection tehnologiju, koja omogućava razmenu podataka u realnom vremenu između alata i baterije. Ova tehnologija pomaže u sprečavanju preopterećenja, prekomernog pražnjenja i pregrevanja.

Makita ima snagu, preciznost i jednostavnost upotrebe koja vam je potrebna.

Makitini akumulatorski  alati isporučuju snagu, brzinu i vreme rada za rukovanje bilo kojim projektom, od obrade drveta i metala do betona i usisavanja prašine.

Nova serija alata 40V XGT je po performansama naj moćnija serija akumulatorskog alata Samo originalna Makita oprema je optimalno podešena za alat visoke efikasnosti. Produžavanjem garancije i registracijom mašine na sajtu makita Srbija sigurni ste da ste kupili orginalan proizvod makita

Deklaracija

Naziv proizvoda: MAKITA  VC009GZ01 Akumulatorski ranac usisivač 40V XGT
Uvoznik: Vermax alati d.o.o. Drage Spasić 35 11000 Beograd
Zemlja porekla: Kina

Bar kod (EAN): 0088381762205