Prodavnica alata Tim komerc

Home Akumulatorski alat Aku alat 40V MAKITA XGT Akumulatorski ranac usisivač 40V XGT MAKITA (solo) VC009GZ01
Akcija!

Akumulatorski ranac usisivač 40V XGT MAKITA (solo) VC009GZ01

Originalna cena je bila: 59.990,00 RSD.Trenutna cena je: 56.990,00 RSD.

  • Opremljen bežičnim sistemom za automatsko pokretanje (AVS) za bežičnu komunikaciju između bežičnog alata i bežičnog usisivača.
  • Vreme rada do 44 minuta i najmanje 11 minuta sa BL4040 baterijom.
Broj artikla: VC009GZ01 Kategorije: , Oznake: , ,
makita alat

Opis

Akumulatorski ranac usisivač 40V XGT MAKITA (solo) VC009GZ01

Akumulatorski ranac usisivač 40V XGT MAKITA (solo) VC009GZ01

Opis proizvoda:
  • Opremljen bežičnim sistemom za automatsko pokretanje (AVS) za bežičnu komunikaciju između bežičnog alata i bežičnog usisivača.
  • Vreme rada do 44 minuta i najmanje 11 minuta sa BL4040 baterijom.
  • Sa dobro izbalansiranom težinom od samo 4,4 kg uključujući bateriju BL4040, jedan je od najlakših usisivača za ranac na tržištu.
  • Sakuplja 1,5 / 2 litra prašine (platnena vreća za prašinu / vreća za prašinu od flisa).
  • HEPA filter sa visokim stepenom filtracije za čist vazduh
  • Drška za nošenje
  • Zgodni mehanizam – kada se filter-vreća/vreća za prašinu ne postavi u usisivač, prednji poklopac nije moguće u potpunosti zatvoriti

Tehničke karakteristike:

VC009GZ01
Napon akumulatora: 40 V max – XGT
Kapacitet akumulatora : 2,0 / 2,5 / 4,0 / 5,0 / 8,0Ah
Tip akumulatora: Li-ion
Kapacitet vreće za prašinu: 1,5l
Maks. zaptivno usisavanje: 18kPa
Maks. količina vazduha: 1,9m³/min
Kapacitet vreće za prašinu:
tkanina/filter:
2 / 1,5l
Buka: zvučni pritisak: 72,0dB(A)
Buka: odstupanje (K): 2,5dB(A)
Vibracije: bez opterećenja: 2,5m/s²
Vibracije: odstupanje (K): 1,5m/s²
Dimenzije (D x Š x V): 233x151x376mm
Težina EPTA (sa BL4020): 4,1kg

GARANCIJA 3 GODINE

Napravili ste dobar izbor odlucici se za Makita alat. Naši alati odlikuju se dugovecnošcu i poznati su po pouzdanosti. Zbog toga produžavamo garanciju na tri godine za sve Makita proizvode (osim za DFT, DFL, DTDA i DTWA seriju, Briggs & Stratton motore, Honda motore, za pneumatske alate, kompresore, akumulatore, punjače i akumulatorske lampe) koji su kupljeni u Srbiji. Za sve Li- ion akumulatore, kupljene pojedinacno ili zajedno u kompletu sa AKU- alatima nudimo produženu garanciju na ukupno dve godine.

Uslov za produženje garancije je da na ovoj stranici, registrujte svoj alat ili Li -ion akumulator u roku cetiri nedelje od kupovine. Garantni rok pocinje od datuma kupovine.

Kako da registrujete svoj Makita elektricni alat?

1 – Prijava
Prijavljujete se popunjavanjem kratkog upitnika, koji se nalazi desno, pod nazivom Nova registracija.

2 – Potvrda
Potom cete dobiti povratni mejl sa linkom za potvrdu. Morate da kliknete na njega da biste potvrdili svoju registraciju. Tada možete da registrujete svoju mašinu i da podešavate svoje licne podatke.

3 – Registracija alata ili Li-ion akumulatora
Da biste registrovali svoj alat ili Li-ion akumulator, morate prvo da se prijavite. U Vašem licnom polju za registraciju možete da registrujete alat ili Li-ion akumulator za produženu garanciju, da vidite svoju šifru registracije i da podšavate svoje licne podatke.

OVDE možete videti celokupnu ponudu iz naše velike akcije MAKITA alata.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.
– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.
– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Makita alat

Makita ALAT

Makita alat MAKITA alat je jedan od najpoznatijih i najkvalitetnijih svetskih proizvođača električnih i ručnih alata. Makita alati odlikuju se posebno dugim životnim vekom, lakoćom upotrebe i tehničkom bezbednošću. Širom sveta profesionalci u zanatu i industriji procenjuju optimalni odnos robusnosti, ergonomije i modernog dizajna i na osnovu toga prave Makita alate. Makita alati odlikuju se posebno odmerenim balansom i omogućavaju rad koji veoma malo zamara. Linija akumulatorskog alata-18v odlikuje se kompatibilnošću jedne baterije za sve vrste alata iz serije Makita LXT 18V

Ostvarite više snage, brzine i vremena rada uz lxt® Cordless Advantage. Makitine lxt® litijum-jonske baterije koje se brzo pune, efikasni brzi optimalni punjači, vodeći motori bez četkica u industriji i Star Protection Computer Controls™ rade zajedno za maksimalne bežične performanse.

Makita alati nude naj savremeniju tehnologiju koja nije dostupna kod drugih brendova na tržištu. Većina Makita proizvoda poseduje lxt litijum-jonsku baterijsku tehnologiju, koja obezbeđuje do 50% dugotrajnije alate. Zajedno sa LXT baterijama, većina njihovih akumulatorskih alata i električnih alata koristi efikasniji LXT motor bez četkica. Makitini LXT motori dostupni su u različitim jačinama kako bi zadovoljili posebne potrebe proizvoda. Njihovi proizvodi takođe imaju Star Protection tehnologiju, koja omogućava razmenu podataka u realnom vremenu između alata i baterije. Ova tehnologija pomaže u sprečavanju preopterećenja, prekomernog pražnjenja i pregrevanja.

Makita ima snagu, preciznost i jednostavnost upotrebe koja vam je potrebna.

Makitini akumulatorski  alati isporučuju snagu, brzinu i vreme rada za rukovanje bilo kojim projektom, od obrade drveta i metala do betona i usisavanja prašine.

Nova serija alata 40V XGT je po performansama naj moćnija serija akumulatorskog alata Samo originalna Makita oprema je optimalno podešena za alat visoke efikasnosti. Produžavanjem garancije i registracijom mašine na sajtu makita Srbija sigurni ste da ste kupili orginalan proizvod makita-alat
makita alat
Makita alat namenjen za profesionalnu upotrebu

Deklaracija

Naziv proizvoda: MAKITA  VC009GZ01 Akumulatorski ranac usisivač 40V XGT Uvoznik: Vermax alati d.o.o. Drage Spasić 35 11000 Beograd Zemlja porekla: Kina Bar kod (EAN): 0088381762205