Prodavnica alata Tim komerc

Home Električni alat Ubodne testere Ubodna testera 710W – JS 120X Milwaukee
Akcija!

Ubodna testera 710W – JS 120X Milwaukee

Original price was: 49.350,00 RSD.Current price is: 46.880,00 RSD.

Broj artikla: 4933381680 Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Milwaukee Ubodna testera 710W – JS 120X

Milwaukee Ubodna testera 710W – JS 120X

Korisničke pogodnosti i osobine:

 • Kompaktno aerodinamično kućište motora i optimizovana težina za lako rukovanje
 • Snažan motor od 710 W
 • Patentirani FIXTEC sistem za brzu promenu testera bez ključa i podešavanje nagiba sa zabravljenjem na 0° i 45°
 • Digitalna elektronika sa varijabilnim izborom brzine, meki start i konstantna brzina pod opterećenjem
 • Odlična preglednost testere i radnog prostora
 • Integrisan-Metalni-Blok tehnologija – veliko metalno kućište
 • Funkcija njihanja testerice u 4 nivoa za poboljšane performance za ležajeve, zupčanike i ploča za maksimalnu izdržljivost i stabilnost
 • Anti-vibracioni mehanizam za najmanje moguće vibracije
 • Integrisan izbacivač prašine
 • Isporučuje se sa 5 testerica, dodatak protiv rascepkavanja, priključak za odsis, klizna papuča i 4 m kabl u koferu

Tehničke karakteristike:

 • Snaga motora: 710 W
 • Brzina hoda: 500-2.800 /min
 • Kapacitet reza (drvo/čelik/Al): 120/10/30 mm
 • Dužina hoda: 26 mm
 • Sečenje pod uglom: 45°
 • Težina: 2,3 kg

Obim isporuke:

 • 5 testerica
 • Dodatak protiv rascepkavanja
 • Klizna papuča
 • 4 m kabl
 • Kofer

GARANCIJA 3 GODINE

O brendu:

Milwaukee alati su poznati po svojoj kvaliteti, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za kućnu radinost. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata koji koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i trajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Tim Komerc kontakt:

Telefon: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584
Email: tim.1@mts.rs.
Web: https://timkomerc.rs/
Radno vreme:
Adresa maloprodaje: Paunova 8 Banjica
Ponedeljak – Petak: 08 : 00 – 16 : 00

Subota: 09 : 00 – 14 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu Milwaukee alata i pribora.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

 

Brand

Milwaukee

Milwaukee alati

Milwaukee alati su poznati po svom kvalitetu, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za rad u kući. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata. Koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i istrajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Pouzdanost

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Milwaukee alat je poznat po svojoj visokokvalitetnoj izradi i pouzdanosti. Njihovi proizvodi su često korišćeni od strane profesionalaca u različitim industrijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Milwaukee alati su poznati po svojim bušilicama, brusilicama, testericama i drugim električnim alatima. Takođe, često se ističu po inovativnim tehnologijama poput bežičnog alata sa visokim kapacitetom baterije i dodatnim funkcijama kao što su LED svetla i Bluetooth povezivanje.

Pored širokog spektra električnih i akumulatorskih alata, posebno se izdvaja Milwaukee pribor i ručni alati. Dizajnirani za svakodnevnu profesionalnu upotrebu.

Širok spektar - omogućava rad u skoro svim profesijama koje imaju potrebu za upotrtebom električnih i akumulatorskih alata. Milwaukee alat namenjen je za profesionalnu upotrebu.

Deklaracija Milwaukee

Naziv proizvoda: Ubodna testera 710W – JS 120X  Uvoznik: Eltec Export-Import Beograd. Radnička 53 Zemlja porekla: Kina Bar kod (EAN): 4002395234677