Prodavnica alata Tim komerc

Home Pribor Koferi i torbe Stanley STST1-80113 Pojas za alat

Stanley STST1-80113 Pojas za alat

5.700,00 RSD

Pojas za alat Stanley STST1-80113. Profesionalno izrađen od visoko kvalitetne kože. Dvostruko šiveni, dva puta ojačan

Broj artikla: STST1-80113 Kategorije: , Oznake: , ,
stanley alati

Opis

Stanley STST1-80113 Pojas za alat

Stanley STST1-80113 Pojas za alat

Pojas za alat Stanley STST1-80113. Profesionalno izrađen od visoko kvalitetne kože. Fleksibilno i postojano. Dvostruko šiveni, dva puta ojačan.

Karakteristike:

  • Profesionalno izrađen od visoko kvalitetne kože.
  • Fleksibilno i postojano.
  • Dvostruko šiveni, dva puta ojačan.
  • Kožni kaiš sa profesionalnim džepnim setom za male alate
  • Džepni set s jednostavnim pristupom
  • Zajedno sa pojasom dužine 140 cm

Obim isporuke:

  • Stanley STST1-80113
  • Alati nisu uključeni
  • Dizajn nudi više džepova različitih veličina, kao i omče za maksimalnu organizaciju i udoban dohvat alata. Ima poseban džep za odlaganje merne trake, kao i integrisanu metalnu petlju za čekić. Veličina i struktura džepova omogućavaju lak pristup svim pohranjenim stvarima. Za dodatnu udobnost, zadnji deo džepova je podstavljen.

STANLEY FATMAX proizvodi su deo porodice STANLEY alata . Više od 170 godina, STANLEY je razvio i isporučio ručne alate koji su pomogli u izgradnji. Kroz decenije inovacija ova kompanija je postala poverljivo ime u ručnim alatima za profesionalce i potrošače. Danas nastavljalju tradiciju inovacija sa kompletnom linijom proizvoda napravljenih u SAD-u sa materijalima iz celog sveta . Odvijači, trakasta pravila, čekići i još mnogo toga. STANLEY FATMAKS® alati su dizajnirani da vam pomognu da radite pametnije, brže i jače. Kompanija garantuje za ovaj proizvod tokom njegovog korisnog veka od defekata materijala i izrade. Ova ograničena životna garancija ne obuhvata proizvode koji se nepravilno koriste, zloupotrebljavaju, menjaju ili popravljaju, niti pokriva potrošne materijale kao što su noževi, lepkovi itd.
asortiman STANLEY alata možete pogledati OVDE

Brand

Stanley

Stanley alati

Stanley alati

priznati istorijski brend koji uživa veliku popularnost među profesionalcima zbog pouzdanosti, izdržljivosti i kvaliteta alata

svetski poznat brend koji više od 170 godina proizvodi izuzetno širok asortiman ručnih alata, električnih alata, kutija za alate i pribora.

STANLEY FATMAx postavlja standarde kvaliteta, performansi i pouzdanosti. Bilo na kaišu, u ruci ili na gradilištu, STANLEY alati su merilo profesionalca.

Od svog osnivanja, Stanley je posvećen  profesionalcima širom sveta.Pruža  inovativne, izdržljive proizvode visokih performansi koji ispunjavaju sve zahteve.

Stanley Tylon Metar

stanley alati

Deklaracija

Naziv proizvoda: Stanley STST1-80113 Pojas za alat
Šifra proizvoda: STST1-80113
Proizvođač: Stanley
Zemlja porekla: Kina