Prodavnica alata Tim komerc

Home Pribor Krune Bi-metal krune BAHCO Set kruna Bahco 22-68/7 3834-SET-73-22
Akcija!

Set kruna Bahco 22-68/7 3834-SET-73-22

Originalna cena je bila: 14.900,00 RSD.Trenutna cena je: 13.300,00 RSD.

Broj artikla: 3834-SET-73-22 Kategorije: , , Oznake: , , , ,

Opis

Set kruna Bahco 22-68/7 3834-SET-73-22

Set kruna Bahco 22-68/7 3834-SET-73-22

Opis proizvoda:

Set kruna Bahco 22-68/7 3834-SET-73-22 je visokokvalitetan set alata dizajniran za profesionalce i hobiste koji zahtevaju preciznost, trajnost i efikasnost. Ovaj set sadrži krune različitih dimenzija, idealne za bušenje različitih materijala uključujući metal, drvo i plastiku.

Korisničke pogodnosti i osobine:

1. Visoka Izdržljivost

Krune u ovom setu izrađene su od visokokvalitetnog HSS (High-Speed Steel) čelika, koji garantuje dugotrajnost i otpornost na habanje. Ovaj materijal omogućava krunama da izdrže visoke temperature i intenzivno korišćenje bez gubitka performansi.

2. Univerzalna Primena

Set sadrži krune različitih dimenzija (22mm do 68mm), što omogućava bušenje širokog spektra materijala uključujući metal, drvo i plastiku. Ova svestranost čini Bahco set kruna odličnim izborom za raznovrsne projekte i zadatke.

3. Preciznost i Efikasnost

Posebno oblikovani zubi kruna omogućavaju precizno i brzo bušenje. Ovaj dizajn smanjuje vibracije i povećava stabilnost tokom rada, čime se postižu čisti i tačni rezovi bez oštećenja materijala.

4. Jednostavna Upotreba

Krune su dizajnirane za jednostavnu instalaciju na standardne držače i alate za bušenje. Ergonomski oblik olakšava rukovanje i omogućava udoban rad čak i tokom dugotrajnih zadataka. Set dolazi sa praktičnim koferom za lak transport i skladištenje.

Tehničke karakteristike:

1. Materijal

  • Izrađene od visokokvalitetnog HSS (High-Speed Steel) čelika

2. Dimenzije

  • Set sadrži krune prečnika: 22mm, 25mm, 29mm, 35mm, 44mm, 51mm i 68mm

3. Primena

  • Pogodne za bušenje metala, drveta, plastike i drugih materijala

4. Dizajn Zuba

  • Posebno oblikovani zubi za precizno i brzo bušenje

5. Kompatibilnost

  • Kompatibilne sa standardnim držačima i alatima za bušenje

6. Dodatna Oprema

  • Uključuje praktični kofer za skladištenje i transport

O brendu:

Bahco je premium brend alata koji pruža prilagođena rešenja i zadovoljava potrebe profesionalaca sa najvećim učinkom koji rade u različitim industrijama.

Bahco je izumeo neke od najbitnijih alata na svetu, kao što su podesivi ključ za cevi, višekomponentne ručke i Sandflex® testere, akumulirajući više od 400 registrovanih patenata i više nagrada.

Bahco je takođe poznat po svojoj posvećenosti inovacijama. Njihovi inženjeri i dizajneri kontinuirano rade na unapređenju postojećih proizvoda i razvoju novih tehnologija. To ih je dov elo do stvaranja revolucionarnih proizvoda poput ergonomskih ključeva sa prenosnim šrafom i patentiranih sistema za brzu promenu testera.

Pored toga, Bahco je takođe prepoznat po svojoj posvećenosti održivosti i zaštiti životne sredine. Kompanija aktivno radi na smanjenju svog ekološkog otiska kroz upotrebu efikasnih proizvodnih procesa i recikliranje materijala.

Danas, Bahco je prisutan širom sveta, snabdevajući profesionalne korisnike i hobi entuzijaste širokim asortimanom alata. Njihov brend simbolizuje pouzdanost, kvalitet i inovaciju, što ih čini jednim od vodećih imena u industriji alata.

Asortiman Bahco alata obuhvata širok spektar proizvoda, uključujući kliješta, ključeve, čekići, testere, odvijače, pile, klješta za sečenje, setove alata i još mnogo toga. Njihovi proizvodi su namenjeni kako profesionalcima tako i hobistima, pokrivajući potrebe različitih industrija i delatnosti.

Šta izdvaja Bahco od drugih proizvođača je njihov fokus na inovacijama i tehnološkom napretku. Bahco redovno uvodi nove materijale, tehnike i dizajne kako bi unapredili performanse i korisničko iskustvo svojih alata. Na primer, njihove ergonomske ručice omogućavaju udobno korišćenje alata tokom dužeg vremenskog perioda, dok napredne tehnologije sečenja olakšavaju poslove rezanja.

Tim Komerc kontakt:

Telefon: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584
Email: tim.1@mts.rs.
Web: https://timkomerc.rs/
Radno vreme:
Adresa prodavnice alata : Paunova 8 Banjica
Ponedeljak – Petak: 08 : 00 – 16 : 00

Subota: 09 : 00 – 14 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu BAHCO alata.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Bahco

Bahco alati

Bahco alat je  alat Švedske kompanije sa dugom tradicijom, usmerena ka proizvodnji ručnog alata visokog kvaliteta i ergonomskog dizajna. Bahco alati izrađeni su tako da svaki profesionalac, ali i hobista, može jednostavno da obavi željeni posao. U nasoj  ponudi pronaći ćete alate za različite namene. Bahco je premium brend alata koji pruža prilagođena rešenja i zadovoljava potrebe profesionalaca sa najvećim učinkom koji rade u različitim industrijama.

Inovacije

Bahco je izumeo neke od najbitnijih alata na svetu, kao što su podesivi ključ za cevi, višekomponentne ručke i Sandflex® testere, akumulirajući više od 400 registrovanih patenata i više nagrada. Bahco je takođe poznat po svojoj posvećenosti inovacijama. Njihovi inženjeri i dizajneri kontinuirano rade na unapređenju postojećih proizvoda i razvoju novih tehnologija. To ih je dovelo do stvaranja revolucionarnih proizvoda poput ergonomskih ključeva sa prenosnim šrafom i patentiranih sistema za brzu promenu testera. Pored toga, Bahco je takođe prepoznat po svojoj posvećenosti održivosti i zaštiti životne sredine. Kompanija aktivno radi na smanjenju svog ekološkog otiska kroz upotrebu efikasnih proizvodnih procesa i recikliranje materijala. Danas, Bahco je prisutan širom sveta, snabdevajući profesionalne korisnike i hobi entuzijaste širokim asortimanom alata. Njihov brend simbolizuje pouzdanost, kvalitet i inovaciju, što ih čini jednim od vodećih imena u industriji alata.

Šta obuhvataju Bahco alati

Asortiman Bahco alata obuhvata širok spektar proizvoda, uključujući kliješta, ključeve, čekići, testere, odvijače, pile, klješta za sečenje, setove alata i još mnogo toga. Njihovi proizvodi su namenjeni kako profesionalcima tako i hobistima, pokrivajući potrebe različitih industrija i delatnosti. Šta izdvaja Bahco od drugih proizvođača je njihov fokus na inovacijama i tehnološkom napretku. Bahco redovno uvodi nove materijale, tehnike i dizajne kako bi unapredili performanse i korisničko iskustvo svojih alata. Na primer, njihove ergonomske ručice omogućavaju udobno korišćenje alata tokom dužeg vremenskog perioda, dok napredne tehnologije sečenja olakšavaju poslove rezanja.

Deklaracija

Naziv proizvoda: Set kruna Bahco 22-68/7 3834-SET-73-22 Šifra proizvoda: 3834-SET-73-22 Uvoznik: Vermax alati d.o.o