Prodavnica alata Tim komerc

Home Pribor RUBI 81989 GEL DUPLEX štitnici za kolena
Akcija!

RUBI 81989 GEL DUPLEX štitnici za kolena

Original price was: 7.880,00 RSD.Current price is: 6.050,00 RSD.

Broj artikla: 81989 Kategorija: Oznaka:
rubi mašine za sečenje pločica

Opis

Štitnici za kolena Rubi 81989 Gel Duplex

Štitnici za kolena Rubi 81989 Gel Duplex

Korisničke pogodnosti i osobine:

 • Keramičari i parketari moraju da provedu duge periode vremena klečeći, konstantno noseći opterećenja i pokrete koji se ponavljaju. Pokreti mogu uzeti svoj danak na duži rok.
 • Ergonomski i izuzetno udobni RUBI GEL DUPLEX štitnici za kolena kombinuju upotrebu tvrdih materijala za zaštitu od udaraca i neravnih podova i mekih materijala iznutra, koji se prilagođavaju telu svakog korisnika.
 • Pored zaštite kolena korisnika zahvaljujući silikonskom gelu unutra, njihova proučena ergonomija ih čini izuzetno stabilnim, izbegavajući preterano opterećenje ligamenata i tetiva.
 • GEL DUPLEX profesionalne štitnike za kolena može da koristi širok spektar profesionalaca u građevinskom sektoru, zahvaljujući njihovom dizajnu dva u jednom. Ova karakteristika RUBI GEL DUPLEX štitnika za kolena uključuje visoko stabilnu i otpornu spoljnu gumenu zaštitu koja se može ukloniti u skladu sa željama i potrebama korisnika. Ovo ostavlja, ako posao to zahteva, manje glomazan glavni deo, omogućavajući kolenu da lako klizi po glatkim površinama.
 • GEL DUPLEX štitnici za kolena imaju dvostruki zatvarač, sa sistemom za brzo pričvršćivanje na gornjoj traci i donjim mehaničkim zatvaračem koji se lako podešava. Ove karakteristike obezbeđuju čvrsto i udobno pristajanje i oblikovanje oko noge uz telo svakog korisnika.
 • GEL DUPLEX štitnici za kolena su proizvedeni u skladu sa standardom EN 14404 i pružaju korisniku nivo zaštite 1.

Tehničke karakteristike:

 • Ergonomski i izuzetno udobni
 • Lako podesivo
 • Silikonski gel iznutra
 • Zaštitite od udaraca i neravnih podova
 • U skladu sa standardom EN 14404

O brendu:

Rubi mašine za sečenje keramike i keramičarski pribor se nalaze u samom vrhu keramičarske industrije. Rubi mašine su izbor za profesionalne majstore, zbog izuzetno preciznog reza i lakoće sa kojom mašina seče pločice. Kopmanija RUBI osnovana je 1951. godine, od strane braće Boada. Rubi mašine su danas prisutne u preko 120 zemalja, a logistički centar komanije se nalazi u Španiji.

Brand

RUBI

Rubi

Rubi mašine za sečenje keramike i keramičarski pribor se nalaze u samom vrhu keramičarske industrije. Rubi mašine su izbor za profesionalne majstore, zbog izuzetno preciznog reza i lakoće sa kojom mašina seče pločice. Kopmanija RUBI osnovana je 1951. godine, od strane braće Boada. Rubi mašine su danas prisutne u preko 120 zemalja, a logistički centar komanije se nalazi u Španiji.
rubi mašine za sečenje pločica
Rubi mašine za sečenje keramičkih pločica

Deklaracija

Naziv proizvoda: RUBI 81989 GEL DUPLEX štitnici za kolena
Šifra proizvoda: RUBI 81989
Proizvođač: Rubi
Zemlja porekla: Španija
Uvoznik: Stridon d.o.o