Prodavnica alata Tim komerc

Home Pribor Burgije za keramiku RUBI 21931 Radni sto Slab za sečenje keramike
Akcija!

RUBI 21931 Radni sto Slab za sečenje keramike

Original price was: 69.990,00 RSD.Current price is: 62.760,00 RSD.

Broj artikla: 21931 Kategorija: Oznake: ,
rubi mašine za sečenje pločica

Opis

Sto za sečenje keramike RUBI 21931

Sto za sečenje keramike RUBI 21931

Opis proizvoda:

Radni sto za sečenje i keramičkih pločica velikog formata pomoću alata u liniji proizvoda Rubi SLAB SYSTEM.

Dodatno ojačane aluminijumske šipke daju stolu visok nivo snage i veliku stabilnost. Daje mu maksimalni kapacitet opterećenja do 550 kg.

Razdvajanje između svojih 5 šipki napravljenih od aluminijuma, omogućava korisniku da buši i seče bez straha da će oštetiti sam sto.

Struktura stola, zajedno sa nivelisanim nogarima, daje veću stabilnost celom setu. Zahvaljujući EASY FIX sistemu povezivanja, montaža i rastavljanje stola je veoma lako i brzo.

Noge na rasklapanje imaju sigurnosni sistem koji izbegava prisilno zatvaranje stola. Sa presavijenim nogama, ploča je visoka manje od 7,87 inča, tako da se lako može uskladištiti. Radna visina stola je 27,5 inča. Ova visina je napravljena da poveća ergonomiju u svim manevrima za utovar i istovar materijala.

Ploča stola obuhvata konektor, sa našim EASY FIX sistemom, koji omogućava spajanje dve tabele da kreira idealnu radnu površinu za keramičke pločice velikog formata.

Rubi sto za sečenje keramike je opremljen gumenim stajalištima sa svojih strana kako bi se sprečilo da materijal direktno i nenamerno udari u sto. Tako se smanjuje otpad i nezgode.

Za dobijanje ispravne radne površine, sa keramičkim pločicama, preporučuje se upotreba 2 jedinice.

Sa svojom nosivošću od 550 kg, Sto za sečenje keramike RUBI 21931 je profesionalno i pravo rešenje za sečenje pločica na najvišem nivou.

O brendu:

Rubi mašine za sečenje keramike i keramičarski pribor se nalaze u samom vrhu keramičarske industrije. Rubi mašine su izbor za profesionalne majstore, zbog izuzetno preciznog reza i lakoće sa kojom mašina seče pločice. Kopmanija RUBI osnovana je 1951. godine, od strane braće Boada. Rubi mašine su danas prisutne u preko 120 zemalja, a logistički centar komanije se nalazi u Španiji.

Brand

RUBI

Rubi

Rubi mašine za sečenje keramike i keramičarski pribor se nalaze u samom vrhu keramičarske industrije. Rubi mašine su izbor za profesionalne majstore, zbog izuzetno preciznog reza i lakoće sa kojom mašina seče pločice. Kopmanija RUBI osnovana je 1951. godine, od strane braće Boada. Rubi mašine su danas prisutne u preko 120 zemalja, a logistički centar komanije se nalazi u Španiji.
rubi mašine za sečenje pločica
Rubi mašine za sečenje keramičkih pločica

Deklaracija

Naziv proizvoda: RUBI 21931 Radni sto Slab za sečenje keramike
Šifra proizvoda: RUBI 21931
Proizvođač: Rubi
Zemlja porekla: Španija
Bar-kod (EAN): 8413797219319
Uvoznik: Stridon d.o.o