Prodavnica alata Tim komerc

Home Pribor Burgije za keramiku RUBI 18984 radni sto Slab Versa-Tile za sečenje keramike
Akcija!

RUBI 18984 radni sto Slab Versa-Tile za sečenje keramike

Original price was: 98.990,00 RSD.Current price is: 85.500,00 RSD.

Broj artikla: 18984 Kategorija: Oznake: ,
rubi mašine za sečenje pločica

Opis

Radni sto za sečenje keramike RUBI 18984 Slab Versa-Tile

Radni sto za sečenje keramike RUBI 18984 Slab Versa-Tile

Opis proizvoda:

Mini sistem za nošenje pločica RUBI 18983 Slab Trans je kompaktno rešenje koje omogućava lako nošenje pločica prilikom postavljanja. Ovaj sistem omogućava precizno postavljanje pločica na željenu površinu, olakšavajući rad i povećavajući efikasnost. Sa svojom praktičnom konstrukcijom, RUBI 18983 Slab Trans je idealan dodatak svakom profesionalcu ili entuzijasti koji se bavi postavljanjem pločica.

Korisničke pogodnosti i osobine:

 • Deo RUBI SLAB SYSTEM platforme, sa čijim korišćenjem unapređuete efikasnot i brzinu rada sa pločicama velikih formata.
 • Artikle sa kojima možete koristiti Slab Versa-Tile radni sto za sečenje keramike možete pogledati u povezanim proizvodima.
 • Zahvaljujući obliku nogu i njegovoj strukturi, sto je vrlo stabilan i čvrst čak i u svojoj najširoj poziciji. Podesive noge obezbeđuju tu stabilnost, čak i na neravnim podovima.
 • Dimenzije u radnoj poziciji: Sto se može produžiti od 1100 mm do 1515 mm, što vam omogućava da rukujete najširim formatima. Njegova dužina je 1800 mm.
 • Njegove preklopne noge i dva bočna točkača olakšavaju prevoz i skladištenje.
 • Dvostruka radna visina: 70 cm i 84 cm, što znači da se može prilagoditi različitim potrebama, omogućavajući obavljanje svih vrsta poslova.
 • Maksimalna nosivost: 260 kg. Čak i najveće pločice mogu se nositi.
 • Zahvaljujući svoja dva pomična tragača i širokim profilima u obliku slova T, možete imati površinu za podršku koja vam omogućava rad kao na radnom stolu za upotrebu manjih alata, kao što su ručni sekači, na primer.

Tehničke karakteristike:

 • Dimenzije (dužina x širina x visina) – 180 x 153 x 84 cm
 • Neto težina bez ambalaže – 41 kg
 • Bruto težina – 44,6 kg

O brendu:

 

Rubi mašine za sečenje keramike i keramičarski pribor se nalaze u samom vrhu keramičarske industrije. Rubi mašine su izbor za profesionalne majstore, zbog izuzetno preciznog reza i lakoće sa kojom mašina seče pločice. Kopmanija RUBI osnovana je 1951. godine, od strane braće Boada. Rubi mašine su danas prisutne u preko 120 zemalja, a logistički centar komanije se nalazi u Španiji.

Brand

RUBI

Rubi

Rubi mašine za sečenje keramike i keramičarski pribor se nalaze u samom vrhu keramičarske industrije. Rubi mašine su izbor za profesionalne majstore, zbog izuzetno preciznog reza i lakoće sa kojom mašina seče pločice. Kopmanija RUBI osnovana je 1951. godine, od strane braće Boada. Rubi mašine su danas prisutne u preko 120 zemalja, a logistički centar komanije se nalazi u Španiji.
rubi mašine za sečenje pločica
Rubi mašine za sečenje keramičkih pločica

Deklaracija

Naziv proizvoda: RUBI 18984 radni sto Slab Versa-Tile za sečenje keramike, 180x153x84cm
Šifra proizvoda: RUBI 18984
Proizvođač: Rubi
Zemlja porekla: Španija
Uvoznik: Stridon d.o.o