Prodavnica alata Tim komerc

Home Električni alat Bušilice Bušilice za metal/drvo Rotaciona bušilica za metal sa povećanim momentom – HDE13RQX KIT Milwaukee
Akcija!

Rotaciona bušilica za metal sa povećanim momentom – HDE13RQX KIT Milwaukee

Original price was: 44.400,00 RSD.Current price is: 42.180,00 RSD.

Broj artikla: 4933428550 Kategorije: , , Oznake: ,

Opis

Rotaciona bušilica za metal – Milwaukee HDE13RQX KIT

Rotaciona bušilica za metal – Milwaukee HDE13RQX KIT

Opis proizvoda:

Rotaciona bušilica za metal Milwaukee HDE13RQX KIT je moćan alat koji pruža pouzdanost i preciznost pri bušenju metala. Sa snažnim motorom i visokim obrtnim momentom, ova bušilica omogućava efikasno bušenje čak i najtvrđih metala. Uz kompaktnu konstrukciju i ergonomski dizajn, omogućava udobno korišćenje čak i u zahtevnim radnim uslovima. Opremljena je različitim funkcijama kao što su podešavanje brzine, sigurnosna kočnica i LED osvetljenje za bolju vidljivost prilikom rada. Milwaukee HDE13RQX KIT je idealan izbor za profesionalce i entuzijaste koji zahtevaju visok kvalitet i performanse pri radu sa metalom.

Korisničke pogodnosti i osobine:

 • Kompaktan i snažan motor od 950 W
 • Izuzetan obrtni moment 94 Nm
 • Promenljiva brzina
 • Sjajne performanse kod radova sa malom brzinom i visokim momentom
 • Industrijska metalna samostežuća glava
 • Automatsko zaključavanje vretena
 • Promena smera
 • 4 m QUIK-LOK kabl
 • Isporučuje se u koferu

Tehničke karakteristike:

 • Veličina futera: 13 mm
 • Max. čelik: 13 mm
 • Max. drvo: 38 mm
 • Max. obrtni moment: 94 Nm
 • Brzina bez opterećenja: 0 – 580 rpm
 • Nominalna snaga: 950 W
 • Težina: 2.0 kg

GARANCIJA 3 GODINE

O brendu:

Milwaukee alati su poznati po svojoj kvaliteti, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za kućnu radinost. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata koji koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i trajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Tim Komerc kontakt:

Telefon: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584
Email: tim.1@mts.rs.
Web: https://timkomerc.rs/
Radno vreme:
Adresa maloprodaje: Paunova 8 Banjica
Ponedeljak – Petak: 08 : 00 – 16 : 00

Subota: 09 : 00 – 14 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu Milwaukee alata i pribora.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Milwaukee

Milwaukee alati

Milwaukee alati su poznati po svom kvalitetu, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za rad u kući. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata. Koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i istrajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Pouzdanost

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Milwaukee alat je poznat po svojoj visokokvalitetnoj izradi i pouzdanosti. Njihovi proizvodi su često korišćeni od strane profesionalaca u različitim industrijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Milwaukee alati su poznati po svojim bušilicama, brusilicama, testericama i drugim električnim alatima. Takođe, često se ističu po inovativnim tehnologijama poput bežičnog alata sa visokim kapacitetom baterije i dodatnim funkcijama kao što su LED svetla i Bluetooth povezivanje.

Pored širokog spektra električnih i akumulatorskih alata, posebno se izdvaja Milwaukee pribor i ručni alati. Dizajnirani za svakodnevnu profesionalnu upotrebu.

Širok spektar - omogućava rad u skoro svim profesijama koje imaju potrebu za upotrtebom električnih i akumulatorskih alata. Milwaukee alat namenjen je za profesionalnu upotrebu.

Deklaracija

Naziv proizvoda: Rotaciona bušilica za metal – Milwaukee HDE13RQX KIT Šifra proizvoda: HDE13RQX KIT Uvoznik: Eltec d.o.o