Prodavnica alata Tim komerc

Home Električni alat Uređaj za električno zamrzavanje cevi REMS Frigo 2

Uređaj za električno zamrzavanje cevi REMS Frigo 2

259.200,00 RSD

Uređaj za električno zamrzavanje cevi umesto pražnjenja REMS Frigo 2 je jedinstveni uređaj, patentiran od strane …

Broj artikla: 131012 Kategorije: , Oznake: ,
rems alat

Opis

Uređaj za električno zamrzavanje cevi REMS Frigo 2

Uređaj za električno zamrzavanje cevi REMS Frigo 2

Opis proizvoda:

Poseduje jednodelne glave za zamrzavanje radnog raspona Ø ¼ – 1“, odnosno Ø 15 – 35 mm, bez potrebe za redukcionim umetcima.  Umesto pražnjenja REMS Frigo 2 ima posebno kompaktne glave za zamrzavanje sa geometrijski specijalno oblikovanim talasima za prihvat potrebnih različitih prečnika cevi. Vrlo uske, samo 50 mm širine su gotovo svuda primenjive. Nije im potrebno podmazivanje. U setu se koristi za zamrzavanje cevi sa zatvorenim cirkulisan jem rashladnog sredstva.

Koristi se za čelične, bakarne, plastične i kompozitne cevi Ø ⅛ – 2“, Ø 10 – 60 mm.

Rashladni agregat se napaja monofaznom strujom 230 V / 50 Hz i snage je 430 W.

Poseduje 2 zatezne trake, 2 LCD digitalna termometra, bočicu sa prskalicom i opremu za Ø ¼ – 1¼“, 15 – 42 mm.

Poseduje stabilno čelično kućište, a stiže u kartonu.

REMS:

Rems alati od svog osnivanja 1909 razvija proizvode za obradu cevi, posebno za instalatere sanitarnih i grejnih sistema. Prvo REMS ručni alat, a zatim i električni alati. Danas je REMS vodeći proizvođač mašina i alata za obradu cevi u svetu. REMS proizvodi nude kvalitet na duge staze i predstavljuju danas retke alate na koje možemo računati na dugačak period.

Inženjeri za razvoj REMS-a imaju ubedljive, revolucionarne ideje koje olakšavaju svakodnevne rutine profesionalnih instalatera. Stručnjaci iz svih oblasti industrije osiguravaju da su sve mogućnosti za poboljšanje integrisane u novi razvoj. Na ovaj način nastaju savršeni alati za teške zahteve gradilišta. Proizvodi REMS su izuzetno cenjeni zbog svoje inovativne tehnologije kao i visokih standarda kvaliteta i koriste se svuda u svetu. I trgovina i korisnici na ovaj način profitiraju.

Iznova i iznova REMS je u stanju da održi svoju poziciju na čelu tehničkog napretka kao rezultat svojih inovativnih proizvoda. Mnogi važeći nacionalni i međunarodni REMS patenti to dokazuju.

Prvobitno bilo je reč o ručnim alatima a zatim se asortiman proširava i mašinama i električnim alatima. REMS-ovi proizvodi namenjeni su instalatera čiji rad čine jednostavnijim, bržim i isplativijim. Moto osnivača firme Christiana Folla „REMS mora biti bolji“ u potpunosti je implementiran u poslovanje kompanije. Danas je REMS jedan od vodećih proizvođača mašina i alata za obradu cevi. REMS-ovi su proizvodi, na temelju svoje inovativne tehnike i visokog standarda kvaliteta, danas izuzetno cenjeni i korišteni u celom svetu. REMS-ovi proizvodi koje nose oznaku „Kvalitetan nemački proizvod“ proizvode se u Nemačkoj.

Tim Komerc kontakt:

Telefon: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584
Email: tim.1@mts.rs.
Web: https://timkomerc.rs/
Radno vreme:
Adresa maloprodaje: Paunova 8 Banjica
Ponedeljak – Petak: 08 : 00 – 16 : 00

Subota: 09 : 00 – 14 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu REMS alata.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

REMS

REMS

Rems alati za instalatere spadaju u grupu profesionalnih alata i opreme. Proizvodi u asortimanu uključuju Rems savijače cevi, REMS alate za skidanje ivica i Rems opremu za narezivanje cevi, Rems klešta za presovanje, Rems opremu za odvodne kamere, Rems opremu za čišćenje odvoda. Rems alati od svog osnivanja 1909 razvija proizvode za obradu cevi, posebno za instalatere sanitarnih i grejnih sistema. Prvo REMS ručni alat, a zatim i električni alati. Danas je REMS vodeći proizvođač mašina i alata za obradu cevi u svetu. REMS proizvodi nude kvalitet na duge staze i predstavljuju danas retke alate na koje možemo računati na dugačak period. Inženjeri za razvoj REMS-a imaju ubedljive, revolucionarne ideje koje olakšavaju svakodnevne rutine profesionalnih instalatera. Stručnjaci iz svih oblasti industrije osiguravaju da su sve mogućnosti za poboljšanje integrisane u novi razvoj. Na ovaj način nastaju savršeni alati za teške zahteve gradilišta. Proizvodi REMS su izuzetno cenjeni zbog svoje inovativne tehnologije kao i visokih standarda kvaliteta i koriste se svuda u svetu. I trgovina i korisnici na ovaj način profitiraju. Iznova i iznova REMS je u stanju da održi svoju poziciju na čelu tehničkog napretka kao rezultat svojih inovativnih proizvoda. Mnogi važeći nacionalni i međunarodni REMS patenti to dokazuju.
rems alat

You may also like…