Prodavnica alata Tim komerc

Home Električni alat Brusilice Milwaukee Ugaona brusilica sa odsisavanjem 125mm 1550W – AGV 15-125 XE DEG-SET
Akcija!

Milwaukee Ugaona brusilica sa odsisavanjem 125mm 1550W – AGV 15-125 XE DEG-SET

Original price was: 82.350,00 RSD.Current price is: 78.230,00 RSD.

Broj artikla: 4933448830 Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Milwaukee Ugaona brusilica 125mm AGV 15-125 XE DEG-SET

Milwaukee Ugaona brusilica 125mm AGV 15-125 XE DEG-SET

Opis proizvoda:

Ugaona brusilica Milwaukee AGV 15-125 XE DEG-SET je moćan alat sa prečnikom brusnog diska od 125mm koji je idealan za različite vrste brušenja i sečenja. Sa svojim snažnim motorom, ova brusilica pruža pouzdanu performansu čak i u zahtevnim radnim uslovima. Opremljena je sa brojnim funkcijama koje olakšavaju rad korisniku, kao što su elektronska kontrola brzine, zaštita od ponovnog pokretanja nakon nestanka struje i ergonomski dizajn koji omogućava udobno korišćenje. Uz dodatnu opremu u setu, poput zaštitne maske, rukavica i alata za zamenu diska, ova ugaona brusilica je sveobuhvatan alat za vaše radionice i građevinske projekte.

Korisničke pogodnosti i osobine:

  • Snažan 1550 W PROTECTOR motor sa epoksidnom oblogom i “Heavy Duty” zaštitom namotaja za poboljšanu izdržljivost alata
  • Veoma kompaktan dizajn pruža udobno rukovanje
  • Meki start za lagano pokretanje
  • Line lock out funkcija sprečava automatsko pokretanje nakon nestanka struje
  • Zaštita od preopterećenja sprečava pregrevanje
  • Sigurnosno kvačilo štiti korisnika od “kickback” efekta
  • Štitnik od prašine koji se jednostavno povezuje na Milwaukee usisivače M klase sa brzom spojkom
  • Brzopodesivi štitnik bez ključa za lako podešavanje i sigurnost korisnika
  • Pomoćni rukohvat i 4 m gumeni kabl

Tehničke karakteristike:

Težina 2,6 kg
Brzina 2800-11000 o/min
Prihvat M 14
Snaga motora 1550 W
Prečnik ploče 125 mm
Dubina sečenja 28 mm

GARANCIJA 3 GODINE

O brendu:

Milwaukee alati su poznati po svojoj kvaliteti, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za kućnu radinost. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata koji koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i trajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Tim Komerc kontakt:

Telefon: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584
Email: tim.1@mts.rs.
Web: https://timkomerc.rs/
Radno vreme:
Adresa maloprodaje: Paunova 8 Banjica
Ponedeljak – Petak: 08 : 00 – 16 : 00

Subota: 09 : 00 – 14 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu Milwaukee alata i pribora.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Milwaukee

Milwaukee alati

Milwaukee alati su poznati po svom kvalitetu, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za rad u kući. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata. Koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i istrajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Pouzdanost

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Milwaukee alat je poznat po svojoj visokokvalitetnoj izradi i pouzdanosti. Njihovi proizvodi su često korišćeni od strane profesionalaca u različitim industrijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Milwaukee alati su poznati po svojim bušilicama, brusilicama, testericama i drugim električnim alatima. Takođe, često se ističu po inovativnim tehnologijama poput bežičnog alata sa visokim kapacitetom baterije i dodatnim funkcijama kao što su LED svetla i Bluetooth povezivanje.

Pored širokog spektra električnih i akumulatorskih alata, posebno se izdvaja Milwaukee pribor i ručni alati. Dizajnirani za svakodnevnu profesionalnu upotrebu.

Širok spektar - omogućava rad u skoro svim profesijama koje imaju potrebu za upotrtebom električnih i akumulatorskih alata. Milwaukee alat namenjen je za profesionalnu upotrebu.

Deklaracija

Naziv proizvoda: Milwaukee Ugaona brusilica 125mm AGV 15-125 XE DEG-SET Šifra proizvoda: 4933448830 Uvoznik: Eltec d.o.o