Prodavnica alata Tim komerc

Home Ručni alati Ključevi Milwaukee Štelujući ključ, 200 mm, 48227408
Akcija!

Milwaukee Štelujući ključ, 200 mm, 48227408

Original price was: 3.400,00 RSD.Current price is: 3.230,00 RSD.

Broj artikla: 48227408 Kategorije: , Oznake: , ,

Opis

Milwaukee Štelujući ključ 200 mm, 48227408

Milwaukee Štelujući ključ 200 mm, 48227408

Opis proizvoda:

Štelujući ključ Milwaukee 48227408 je alat koji se koristi za podešavanje i stezanje vijaka i matica. Ovaj model ima dužinu od 200mm i može se koristiti za različite namene u zatezanju i otpuštanju vijaka različitih veličina. Kvalitetan je alat koji olakšava rad i omogućava precizno podešavanje.

Korisničke pogodnosti i osobine:

MILWAUKEE 48227408, 203 mm (8”) podesivi ključ je dizajniran od temelja da ponudi maksimalnu produktivnost profesionalnom korisniku. Podesivi ključ ima vlasnički vijak za podešavanje za čeljusti koje se ne povlače. Ergonomska forma ručke je dizajnirana za maksimalnu udobnost i neće se zabijati u dlanove, a hromirana je za zaštitu od rđe i maksimalan vek trajanja alata. Paralelni dizajn čeljusti ključa neće skliznuti ili oštetiti završne površine, a omča ručke spremna za privezivanje čini MILWAUKEE 48224408 savršenim za najteže radove. MILWAUKEE stoji iza svog proizvoda i nudi ograničenu doživotnu garanciju na sve podesive ključeve.
Vlasnički vijak za podešavanje – čeljusti se ne povlače.
Paralelne čeljusti neće skliznuti ili oštetiti gotove površine.
Vijčani zupčanici za podešavanje dizajnirani za glatko podešavanje.
Ergonomski oblik ručke – maksimalna udobnost, neće upadati u dlan.
Hromirano za zaštitu od rđe i izdržljivost.
Laserski urezan lenjir za lako čitljivo i precizno podešavanje veličine.
Petlja za ručku spremna za privezivanje.

Tehničke karakteristike:

Kapacitet otvaranja čeljusti za cev: 30 mm
Debljina čeljusti: 14 mm
Debljina vrha: 8,7 mm
Težina (kg): 0,353
Dužina: 203 mm
Pakovanje: 1 kom

O brendu:

Milwaukee alati su poznati po svojoj kvaliteti, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za kućnu radinost. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata koji koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i trajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Tim Komerc kontakt:

Telefon: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584
Email: tim.1@mts.rs.
Web: https://timkomerc.rs/
Radno vreme:
Adresa maloprodaje: Paunova 8 Banjica
Ponedeljak – Petak: 08 : 00 – 16 : 00

Subota: 09 : 00 – 14 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu Milwaukee alata i pribora.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Milwaukee

Milwaukee alati

Milwaukee alati su poznati po svom kvalitetu, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za rad u kući. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata. Koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i istrajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Pouzdanost

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Milwaukee alat je poznat po svojoj visokokvalitetnoj izradi i pouzdanosti. Njihovi proizvodi su često korišćeni od strane profesionalaca u različitim industrijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Milwaukee alati su poznati po svojim bušilicama, brusilicama, testericama i drugim električnim alatima. Takođe, često se ističu po inovativnim tehnologijama poput bežičnog alata sa visokim kapacitetom baterije i dodatnim funkcijama kao što su LED svetla i Bluetooth povezivanje.

Pored širokog spektra električnih i akumulatorskih alata, posebno se izdvaja Milwaukee pribor i ručni alati. Dizajnirani za svakodnevnu profesionalnu upotrebu.

Širok spektar - omogućava rad u skoro svim profesijama koje imaju potrebu za upotrtebom električnih i akumulatorskih alata. Milwaukee alat namenjen je za profesionalnu upotrebu.

Deklaracija

Naziv proizvoda: Milwaukee Štelujući ključ 200 mm, 48227408 Šifra proizvoda: 48227408 Zemlja porekla: S.A.D