Prodavnica alata Tim komerc

Home Akumulatorski alat Aku radio/zvučnici/ventilatori Milwaukee Radio-Punjač PACKOUT 18V/230V – M18PRCDAB+-0
Akcija!

Milwaukee Radio-Punjač PACKOUT 18V/230V – M18PRCDAB+-0

Original price was: 76.350,00 RSD.Current price is: 72.530,00 RSD.

Broj artikla: 4933472112 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Milwaukee Radio – Punjač PACKOUT M18PRCDAB+-0

Milwaukee Radio – Punjač PACKOUT M18PRCDAB+-0

Opis proizvoda:

Milwaukee Radio – Punjač PACKOUT M18PRCDAB+-0 je robusan i izdržljiv radio punjač koji je deo Milwaukee-ovog sistema PACKOUT. Ovaj uređaj kombinuje visokokvalitetan zvuk sa mogućnošću punjenja M18 baterija. Ima ugrađen DAB+ radio tuner za kristalno čistu digitalnu radio reprodukciju. Takođe, poseduje LCD ekran sa pozadinskim osvetljenjem koji omogućava laku navigaciju i pregled informacija. Sa svojim otpornim dizajnom, ovaj radio punjač je idealan za upotrebu na građevinskim mestima i drugim zahtevnim okruženjima.

Korisničke pogodnosti i osobine:

  • Ugrađena funkcija punjača, pruža brzo i pouzdano punjenje bilo koje M18 baterije ili elektronskog uređaja preko USB porta
  • Digitalni bluetooth prijemnik: puštanje muzike sa 30 m razdaljine od telefona, računara ili tableta
  • DAB+ i AM/FM tjuner sa digitalnim procesorom, pruža vrhunsku preciznost prijema i čistinu signala, kao i informacije o pesmama i tačno vreme
  • AC/DC prilagodljivost: napajanje sa Milwaukee M18 baterijom ili na struju 230V
  • Prvoklasni surround zvučnik i pojačalo od 40 W pružaju bogat i pun zvuk
  • IP57 u baterijskom modu – čine radio otpornim na vodu i prašinu
  • Ojačan zaštitni kavez i metalne drške štite od grubih uslova rada
  • Isporučuje se bez baterije i punjača. Kompatibilan sa svim MILWAUKEE M18™ baterijama

Tehničke karakteristike:

Jačina zvučnika 40 W
Težina sa baterijom 10.9 kg

GARANCIJA 3 GODINE

O brendu:

Milwaukee alati su poznati po svojoj kvaliteti, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za kućnu radinost. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata koji koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i trajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Tim Komerc kontakt:

Telefon: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584
Email: tim.1@mts.rs.
Web: https://timkomerc.rs/
Radno vreme:
Adresa maloprodaje: Paunova 8 Banjica
Ponedeljak – Petak: 08 : 00 – 16 : 00

Subota: 09 : 00 – 14 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu Milwaukee alata i pribora.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Milwaukee

Milwaukee alati

Milwaukee alati su poznati po svom kvalitetu, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za rad u kući. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata. Koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i istrajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Pouzdanost

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Milwaukee alat je poznat po svojoj visokokvalitetnoj izradi i pouzdanosti. Njihovi proizvodi su često korišćeni od strane profesionalaca u različitim industrijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Milwaukee alati su poznati po svojim bušilicama, brusilicama, testericama i drugim električnim alatima. Takođe, često se ističu po inovativnim tehnologijama poput bežičnog alata sa visokim kapacitetom baterije i dodatnim funkcijama kao što su LED svetla i Bluetooth povezivanje.

Pored širokog spektra električnih i akumulatorskih alata, posebno se izdvaja Milwaukee pribor i ručni alati. Dizajnirani za svakodnevnu profesionalnu upotrebu.

Širok spektar - omogućava rad u skoro svim profesijama koje imaju potrebu za upotrtebom električnih i akumulatorskih alata. Milwaukee alat namenjen je za profesionalnu upotrebu.

Deklaracija

Naziv proizvoda: Milwaukee Radio - Punjač PACKOUT M18PRCDAB+-0 Šifra proizvoda: 4933472112 Uvoznik: Eltec d.o.o