Prodavnica alata Tim komerc

Home Ručni alati Ostali ručni alat Milwaukee Profesionalni metar GEN III, magnetni, 8 m x 27 mm, 4932464600

Milwaukee Profesionalni metar GEN III, magnetni, 8 m x 27 mm, 4932464600

3.760,00 RSD

Broj artikla: 4932464600 Kategorije: , Oznake: , , ,

Opis

Milwaukee Profesionalni metar GEN III, magnetni, 8 m x 27 mm, 4932464600

Milwaukee Profesionalni metar GEN III, magnetni, 8 m x 27 mm, 4932464600

Opis proizvoda:

Milwaukee Profesionalni metar GEN III je visokokvalitetan alat sa magnetnom trakom dužine 8 metara i širine 27 mm. Ovaj model opremljen je magnetskim mehanizmom koji olakšava precizno merenje i obezbeđuje pouzdane rezultate. Sa svojim robustnim dizajnom i preciznošću, ovaj metar je idealan alat za profesionalnu upotrebu u različitim radnim okruženjima.

Korisničke pogodnosti i osobine:

Milwaukee® merna traka 8 m ima snažan magnet na početku trake koji omogućava lako zakačenje na ravne površine i okrugle cevi. Arhitektonska skala omogućava jednostavno izračunavanje crteža u razmeri.

Tehničke karakteristike:

• Snažni magnet na početku magnetnog metra GEN III omogućava lako kačenje na ravne površine i okruglu cev.
• Magnetni metar GEN III ima kompaktan i ergonomski dizajn.
• Najlonska zaštitna oštrica na magnetnom metru GEN III je bez refleksije i do 10 puta je otpornija na oštećenja na gradilištu.
• Oštrica od 27 mm sa dvostranim štampanjem na traci radi lakše čitljivosti.
• Patentirano zaustavljanje prsta na magnetnom metru GEN III.
• Ojačani okvir sa 5 tačaka za trajnost gradilišta.
• Arhitektonska skala omogućava lako izračunavanje skaliranih crteža.

• Tačnost klase II
• Dužina: 8 m
• Širina: 27 mm
• Količina pakovanja: 1

Obim isporuke:

• Profesionalni metar, magnetni, 1 komad

O brendu:

Milwaukee alati su poznati po svojoj kvaliteti, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za kućnu radinost. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata koji koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i trajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Tim Komerc kontakt:

Telefon: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584
Email: tim.1@mts.rs.
Web: https://timkomerc.rs/
Radno vreme:
Adresa maloprodaje: Paunova 8 Banjica
Ponedeljak – Petak: 08 : 00 – 16 : 00

Subota: 09 : 00 – 14 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu Milwaukee alata i pribora.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Milwaukee

Milwaukee alati

Milwaukee alati su poznati po svom kvalitetu, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za rad u kući. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata. Koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i istrajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Pouzdanost

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Milwaukee alat je poznat po svojoj visokokvalitetnoj izradi i pouzdanosti. Njihovi proizvodi su često korišćeni od strane profesionalaca u različitim industrijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Milwaukee alati su poznati po svojim bušilicama, brusilicama, testericama i drugim električnim alatima. Takođe, često se ističu po inovativnim tehnologijama poput bežičnog alata sa visokim kapacitetom baterije i dodatnim funkcijama kao što su LED svetla i Bluetooth povezivanje.

Pored širokog spektra električnih i akumulatorskih alata, posebno se izdvaja Milwaukee pribor i ručni alati. Dizajnirani za svakodnevnu profesionalnu upotrebu.

Širok spektar - omogućava rad u skoro svim profesijama koje imaju potrebu za upotrtebom električnih i akumulatorskih alata. Milwaukee alat namenjen je za profesionalnu upotrebu.

Deklaracija

Naziv proizvoda: Milwaukee Profesionalni metar GEN III, magnetni, 8 m x 27 mm, 4932464600 Šifra proizvoda: 4932464600 Zemlja porekla: S.A.D