Prodavnica alata Tim komerc

Home Ručni alati Odvijači-šrafcigeri Milwaukee Odvijač sa multi bitovima, 9 kom, 4932471598

Milwaukee Odvijač sa multi bitovima, 9 kom, 4932471598

4.030,00 RSD

Broj artikla: 4932471598 Kategorije: , Oznake: , , ,

Opis

Odvijač sa bitovima 9 kom Milwaukee 4932471598

Odvijač sa bitovima 9 kom Milwaukee 4932471598

Opis proizvoda:

Odvijač sa bitovima Milwaukee 4932471598 je set koji sadrži 9 različitih bitova koji se mogu koristiti za širok spektar popravki i poslova koji zahtevaju preciznost. Svaki bit je pažljivo dizajniran kako bi pružio optimalnu efikasnost pri radu sa različitim vrstama vijaka i materijala. Ovaj set odvijača sa bitovima je idealan dodatak za vašu radionicu ili kućni alat.

Korisničke pogodnosti i osobine:

Milwaukee® 9-u-1 multi-bitni odvijač je izdržljiv, potpuno metalni čegrtalj sa visokim obrtnim momentom za 2 k brzinu vožnje i kontrolu. Magnetno zadržavanje bitova obezbeđuje dosledne performanse vožnje. Za kompatibilnost sa električnim alatima koristi nastavke sa električnim žljebovima dužine 88 mm. Bitovi imaju precizne kaljene vrhove za sigurno prianjanje i hromirani su za maksimalnu izdržljivost. Drajver koristi skladište i selekciju bitova u stilu revolvera, takođe ima ugrađeni loop maker.

Tehničke karakteristike:

• Milwaukee univerzalni odvijač 9/1 sadrži 3 – 1/2″ izmenljive bitove sa žlebovima koji su kompatibilni sa električnim alatima, pružajući vam maksimalnu svestranost na gradilištu.
• Više – bitni odvijač takođe ima šestougaone prihvatnike koji su spremni za ključeve pružajući vam dodatnu polugu. Izmenljivi bitovi su precizno obrađeni i hromirani, pružajući zaštitu od rđe i smanjeno habanje, osiguravajući najbolje mesto za posao trajnost.
• Kompaktni odvijač ima magnetno zadržavanje bita pružajući vam dosledne vozačke performanse.
• Ojačani vrhovi za duži radni vek
• Ugrađeno revolver skladište bitseva u ručki
• Hromirani bitsevi otporni na rđu
• 88 mm bitova, kompatibilni sa električnim alatima
• Ergonomski 152 mm odvijač sa 1/4” Hex prihvatom
• Metalni mehanizam krckalice za 2 x brže zavrtanje

• Ravni: 5.5 mm
• Krstasti: PH1, PH2, PZ1, PZ2 i TORX T15, T20
• Količina pakovanja: 9 kom

Obim isporuke:

Odvijač sa bitovima, 9 komada

O brendu:

Milwaukee alati su poznati po svojoj kvaliteti, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za kućnu radinost. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata koji koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i trajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Tim Komerc kontakt:

Telefon: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584
Email: tim.1@mts.rs.
Web: https://timkomerc.rs/
Radno vreme:
Adresa maloprodaje: Paunova 8 Banjica
Ponedeljak – Petak: 08 : 00 – 16 : 00

Subota: 09 : 00 – 14 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu Milwaukee alata i pribora.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Milwaukee

Milwaukee alati

Milwaukee alati su poznati po svom kvalitetu, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za rad u kući. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata. Koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i istrajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Pouzdanost

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Milwaukee alat je poznat po svojoj visokokvalitetnoj izradi i pouzdanosti. Njihovi proizvodi su često korišćeni od strane profesionalaca u različitim industrijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Milwaukee alati su poznati po svojim bušilicama, brusilicama, testericama i drugim električnim alatima. Takođe, često se ističu po inovativnim tehnologijama poput bežičnog alata sa visokim kapacitetom baterije i dodatnim funkcijama kao što su LED svetla i Bluetooth povezivanje.

Pored širokog spektra električnih i akumulatorskih alata, posebno se izdvaja Milwaukee pribor i ručni alati. Dizajnirani za svakodnevnu profesionalnu upotrebu.

Širok spektar - omogućava rad u skoro svim profesijama koje imaju potrebu za upotrtebom električnih i akumulatorskih alata. Milwaukee alat namenjen je za profesionalnu upotrebu.

Deklaracija

Naziv proizvoda: Odvijač sa bitovima 9 kom Milwaukee 4932471598 Šifra proizvoda: 4932471598 Zemlja porekla: S.A.D EAN: 4058546294977