Prodavnica alata Tim komerc

Home Akumulatorski alat LAMPE Milwaukee LED Aku lampa 12V – M12SLED-0
Akcija!

Milwaukee LED Aku lampa 12V – M12SLED-0

Original price was: 18.900,00 RSD.Current price is: 17.960,00 RSD.

Broj artikla: 4933451261 Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Milwaukee LED Aku lampa 12V – M12SLED-0

Milwaukee LED Aku lampa 12V – M12SLED-0

Opis proizvoda:

Milwaukee LED Aku lampa 12V – M12SLED-0 je kompaktna i snažna baterijska lampa koja pruža osvetljenje visokog kvaliteta na radnom mestu. Sa LED tehnologijom, ova lampa pruža jak i konstantan svetlosni snop koji je idealan za različite poslove popravki, radionica, ili bilo kojih drugih aktivnosti gde je potrebno dobro osvetljenje. Sa 12V baterijom, ova lampa je laka za prenos i idealna je za rad na terenu gde nema stalnog napajanja strujom. Uz mogućnost podešavanja intenziteta svetla, M12SLED-0 lampa omogućava prilagođavanje osvetljenja prema potrebama korisnika. Ova lampa je deo Milwaukee M12 linije alata koja omogućava kompatibilnost sa različitim 12V baterijama i punjačima.

Korisničke pogodnosti i osobine:

 • Milwaukee TRUEVIEW svetlo visoke definicije, sa do 35% većom dužinom zraka od konkurencije – 650 m intenzivnog i jako fokusiranog zraka svetlosti sa 750 Lumena na ‘High’ i 400 Lumena na ‘Low’ modu
 • Posebno korisna za identifikaciju na velikoj razdaljini – bandere, provera visokonaponskih kablova, inspekcija dugih nizova cevi, podzemnih radova i radova na mostovima
 • Metalno kućište i polikarbonatno sočivo otporno na udarce sa gumenom kapom koja štiti od vlage, za grube uslove rada
 • 45° gumirani stalak za usmeravanje zraka na gore kod dužeg korišćenja, kada je sa baterijom
 • Milwaukee lampa proizvodi uzan, centrirani zrak sa širokim perifernim zrakom
 • Ergonomska gumirana drška poboljšava udobnost i rukovanje tokom korišćenja
 • Do 8 h rada sa M12 REDLITHIUM-ION 4.0 Ah baterijom
 • Prekidač sa dve funkcije omogućava trenutnu ili konstantnu upotrebu
 • Merač nivoa napunjenosti prikazuje status baterije
 • Gurtna za ručni zglob omogućava da lampa bude sigurna i uvek pri ruci
 • Lampa se isporučuje bez baterije i punjača*

Tehničke karakteristike:

Težina sa baterijom 0.8 kg
Sistem M12™
Dužina zraka 650 m

GARANCIJA 3 GODINE

O brendu:

Milwaukee alati su poznati po svojoj kvaliteti, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za kućnu radinost. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata koji koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i trajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Tim Komerc kontakt:

Telefon: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584
Email: tim.1@mts.rs.
Web: https://timkomerc.rs/
Radno vreme:
Adresa maloprodaje: Paunova 8 Banjica
Ponedeljak – Petak: 08 : 00 – 16 : 00

Subota: 09 : 00 – 14 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu Milwaukee alata i pribora.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Milwaukee

Milwaukee alati

Milwaukee alati su poznati po svom kvalitetu, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za rad u kući. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata. Koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i istrajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Pouzdanost

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Milwaukee alat je poznat po svojoj visokokvalitetnoj izradi i pouzdanosti. Njihovi proizvodi su često korišćeni od strane profesionalaca u različitim industrijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Milwaukee alati su poznati po svojim bušilicama, brusilicama, testericama i drugim električnim alatima. Takođe, često se ističu po inovativnim tehnologijama poput bežičnog alata sa visokim kapacitetom baterije i dodatnim funkcijama kao što su LED svetla i Bluetooth povezivanje.

Pored širokog spektra električnih i akumulatorskih alata, posebno se izdvaja Milwaukee pribor i ručni alati. Dizajnirani za svakodnevnu profesionalnu upotrebu.

Širok spektar - omogućava rad u skoro svim profesijama koje imaju potrebu za upotrtebom električnih i akumulatorskih alata. Milwaukee alat namenjen je za profesionalnu upotrebu.

Deklaracija

Naziv proizvoda: Milwaukee LED Aku lampa 12V – M12SLED-0 Šifra proizvoda: 4933451261 Uvoznik: Eltec d.o.o