Prodavnica alata Tim komerc

Home Akumulatorski alat Aku baterije i punjači Milwaukee Baterija Li-ion 18V / 8Ah ‘HIGH OUTPUT’ – M18HB8
Akcija!

Milwaukee Baterija Li-ion 18V / 8Ah ‘HIGH OUTPUT’ – M18HB8

Original price was: 41.700,00 RSD.Current price is: 39.600,00 RSD.

Broj artikla: 4932471070 Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Milwaukee Baterija Li-ion 18V / 8Ah ‘HIGH OUTPUT’ – M18HB8

Milwaukee Baterija Li-ion 18V / 8Ah ‘HIGH OUTPUT’ – M18HB8

Opis proizvoda:

Baterija Li-ion 18V / 8Ah ‘HIGH OUTPUT’ – M18HB8 kompatibilna je sa alatima marke Milwaukee koji koriste isti tip baterije. Ova baterija je visokog kapaciteta od 8 amper-sati, što omogućava dugotrajniji rad alata bez potrebe za čestim ponovnim punjenjem. Osim toga, ‘HIGH OUTPUT’ tehnologija pruža dodatnu snagu i performanse alatu, što je posebno korisno kod zahtevnih zadataka. Baterija je dizajnirana da bude izdržljiva i pouzdana tokom upotrebe, kako bi korisnicima pružila optimalno iskustvo rada sa alatima.

Korisničke pogodnosti i osobine:

  • Dodatna baterija velikog kapaciteta za radove gde je potrebna velika snaga ili autonomija
  • Pravo rešenje koje pruža snagu alata sa kablom na 18V baterijskoj platformi sa optimizovanim odnosom snage i težine
  • Pruža do 15% više snage i duplo dužu autonomiju od 18V 5.0Ah baterije
  • REDLITHIUM-ION baterija sa Milwaukee REDLINK digitalnom zaštitom od preopterećenja sprečava oštećenje alata ili baterije
  • Monitoring individualnih ćelija baterije optimizuje vreme rada alata i obezbeđuje dugovečnost baterije
  • Baterija poseduje snažan metalni ram sa separatorima koji reaguju na šok i time sprečava kvarove od vibracija i padova
  • Merač nivoa napunjenosti baterije
  • Kompatibilna sa svih 190+ M18 Milwaukee alata

Tehničke karakteristike:

Kapacitet/napon 8.0 Ah / 18V
Sistem M18™

GARANCIJA 3 GODINE

O brendu:

Milwaukee alati su poznati po svojoj kvaliteti, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za kućnu radinost. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata koji koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i trajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Tim Komerc kontakt:

Telefon: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584
Email: tim.1@mts.rs.
Web: https://timkomerc.rs/
Radno vreme:
Adresa maloprodaje: Paunova 8 Banjica
Ponedeljak – Petak: 08 : 00 – 16 : 00

Subota: 09 : 00 – 14 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu Milwaukee alata i pribora.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Milwaukee

Milwaukee alati

Milwaukee alati su poznati po svom kvalitetu, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za rad u kući. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata. Koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i istrajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Pouzdanost

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Milwaukee alat je poznat po svojoj visokokvalitetnoj izradi i pouzdanosti. Njihovi proizvodi su često korišćeni od strane profesionalaca u različitim industrijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Milwaukee alati su poznati po svojim bušilicama, brusilicama, testericama i drugim električnim alatima. Takođe, često se ističu po inovativnim tehnologijama poput bežičnog alata sa visokim kapacitetom baterije i dodatnim funkcijama kao što su LED svetla i Bluetooth povezivanje.

Pored širokog spektra električnih i akumulatorskih alata, posebno se izdvaja Milwaukee pribor i ručni alati. Dizajnirani za svakodnevnu profesionalnu upotrebu.

Širok spektar - omogućava rad u skoro svim profesijama koje imaju potrebu za upotrtebom električnih i akumulatorskih alata. Milwaukee alat namenjen je za profesionalnu upotrebu.

Deklaracija

Naziv proizvoda: Milwaukee Baterija Li-ion 18V / 8Ah ‘HIGH OUTPUT’ – M18HB8 Šifra proizvoda: 4932471070 Uvoznik: Eltec d.o.o