Prodavnica alata Tim komerc

Home Akumulatorski alat Aku-usisivači Milwaukee Akumulatorski usisivač ranac 18V – M18FBPV-0
Akcija!

Milwaukee Akumulatorski usisivač ranac 18V – M18FBPV-0

Original price was: 76.350,00 RSD.Current price is: 72.350,00 RSD.

Broj artikla: 4933464483 Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Akumulatorski ranac usisivač Milwaukee M18FBPV-0

Akumulatorski ranac usisivač Milwaukee M18FBPV-0

Opis proizvoda:

Akumulatorski ranac usisivač Milwaukee M18FBPV-0 je praktičan alat koji omogućava laku i efikasnu upotrebu prilikom čišćenja. Ovaj model je deo Milwaukee M18 linije alata, što znači da koristi iste baterije kao ostali alati iz te linije, što olakšava zamenu i dopunu baterija. Ranac usisivač ima ergonomski dizajn i podesive kaiševe za lakše nošenje, što ga čini pogodnim za duže radne periode. Takođe, poseduje različite nastavke i filtere koji omogućavaju efikasno čišćenje različitih površina i materijala. Uz snažan usisivač poput ovog, čišćenje postaje brže i jednostavnije, bez potrebe za kablovima ili dodatnom opremom.

Korisničke pogodnosti i osobine:

 • POWERSTATE motor bez četkica pruža veću snagu usisavanja
 • Klasa L. Standard MAK-faktor > 1mg/m3
 • HEPA filter prikuplja 99.97% čestica veličine do 0.3 mikrona
 • DEK 26 kompatibilnost pruža mogućnost lakog povezivanja usisivača sa alatom
 • Tih rad na samo 76 dB
 • Ciklonska tehnologija za duži životni vek filtera i bolje performanse
 • Ugrađena kuka za merdevine i skele, mogućnost skidanja pojasa i ručki
 • REDLINK zaštita od preopterećenja alata i baterije, pruža neprevaziđenu trajnost, ugrađen merač nivoa napunjenosti baterije
 • REDLITHIUM-ION baterija pruža i do 2x duže vreme rada, do 20% više snage, do 2x duže trajanje baterije i na -20°C radi bolje nego druge Lithium-Ion tehnologije
 • Isporučuje se sa nastavkom za pod, nastavkom za uske rupe, teleskopskim produžetkom, fleksibilnim crevom i adapterom za ekstraktor prašine
 • Isporučuje se bez baterije i punjača. Kompatibilan sa svim MILWAUKEE M18™ baterijama

Tehničke karakteristike:

Težina 8,5 kg
Protok vazduha 1557.43 l/min
Vakuum 189 mbar
Tank 3.8 L
Prečnik creva 36 mm
Sistem M18™

GARANCIJA 3 GODINE

O brendu:

Milwaukee alati su poznati po svojoj kvaliteti, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za kućnu radinost. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata koji koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i trajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Tim Komerc kontakt:

Telefon: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584
Email: tim.1@mts.rs.
Web: https://timkomerc.rs/
Radno vreme:
Adresa maloprodaje: Paunova 8 Banjica
Ponedeljak – Petak: 08 : 00 – 16 : 00

Subota: 09 : 00 – 14 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu Milwaukee alata i pribora.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Milwaukee

Milwaukee alati

Milwaukee alati su poznati po svom kvalitetu, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za rad u kući. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata. Koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i istrajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Pouzdanost

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Milwaukee alat je poznat po svojoj visokokvalitetnoj izradi i pouzdanosti. Njihovi proizvodi su često korišćeni od strane profesionalaca u različitim industrijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Milwaukee alati su poznati po svojim bušilicama, brusilicama, testericama i drugim električnim alatima. Takođe, često se ističu po inovativnim tehnologijama poput bežičnog alata sa visokim kapacitetom baterije i dodatnim funkcijama kao što su LED svetla i Bluetooth povezivanje.

Pored širokog spektra električnih i akumulatorskih alata, posebno se izdvaja Milwaukee pribor i ručni alati. Dizajnirani za svakodnevnu profesionalnu upotrebu.

Širok spektar - omogućava rad u skoro svim profesijama koje imaju potrebu za upotrtebom električnih i akumulatorskih alata. Milwaukee alat namenjen je za profesionalnu upotrebu.

Deklaracija

Naziv proizvoda: Akumulatorski ranac usisivač Milwaukee M18FBPV-0 Šifra proizvoda: 4933464483 Uvoznik: Eltec d.o.o