Prodavnica alata Tim komerc

Home Akumulatorski alat Aku baštenski alat Milwaukee Akumulatorski duvač 18V – M18FBL-0
Akcija!

Milwaukee Akumulatorski duvač 18V – M18FBL-0

Original price was: 30.524,00 RSD.Current price is: 29.100,00 RSD.

Broj artikla: 4933459825 Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Milwaukee Akumulatorski duvač 18V M18FBL-0

Milwaukee Akumulatorski duvač 18V M18FBL-0

Opis proizvoda:

Milwaukee akumulatorski duvač 18V M18FBL-0 je moćan alat za čišćenje koji radi na bateriju od 18V. Ovaj duvač ima visoku brzinu duvanja i snažan protok vazduha koji omogućava efikasno uklanjanje lišća, smeća i drugih otpadaka sa dvorišta ili površina. S obzirom na to da je bežičan, pruža slobodu kretanja bez potrebe za produžnim kablovima. Ergonomski dizajniran, lagan je za korišćenje i udoban za držanje, što olakšava rad duži vremenski period. Idealno rešenje za održavanje dvorišta i okoline.

Korisničke pogodnosti i osobine:

  • Milwaukee POWERSTATE motor bez četkica za neprevaziđene performanse i duži radni vek
  • REDLINK PLUS najnapredniji digitalni sistem zaštite od preopterećenja alata i baterije i povećava performanse alata pod teretom
  • Varijabilni prekidač sa zabravljenjem za potpunu kontrolu alata
  • Do 12.74 m³/min količine vazduha, brzinom do 193 km/h za čišćenje prašine, lišća itd.
  • Ergonomski dizajn za čišćenje lišća i prašine u skučenom prostoru
  • Lock-on prekidač
  • Isporučuje se bez baterije i punjača. Kompatibilan sa svim MILWAUKEE M18™ baterijama

Tehničke karakteristike:

Težina 4,4 kg
Sistem M18™
Volumen vazduha 12.7 m3 /min, 8.75 m3 /min
Protok vazduha 133 km/h, 193 km/h
Brzina ventilatora 14000 o/min

GARANCIJA 3 GODINE

O brendu:

Milwaukee alati su poznati po svojoj kvaliteti, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za kućnu radinost. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata koji koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i trajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Tim Komerc kontakt:

Telefon: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584
Email: tim.1@mts.rs.
Web: https://timkomerc.rs/
Radno vreme:
Adresa maloprodaje: Paunova 8 Banjica
Ponedeljak – Petak: 08 : 00 – 16 : 00

Subota: 09 : 00 – 14 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu Milwaukee alata i pribora.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Milwaukee

Milwaukee alati

Milwaukee alati su poznati po svom kvalitetu, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za rad u kući. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata. Koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i istrajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Pouzdanost

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Milwaukee alat je poznat po svojoj visokokvalitetnoj izradi i pouzdanosti. Njihovi proizvodi su često korišćeni od strane profesionalaca u različitim industrijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Milwaukee alati su poznati po svojim bušilicama, brusilicama, testericama i drugim električnim alatima. Takođe, često se ističu po inovativnim tehnologijama poput bežičnog alata sa visokim kapacitetom baterije i dodatnim funkcijama kao što su LED svetla i Bluetooth povezivanje.

Pored širokog spektra električnih i akumulatorskih alata, posebno se izdvaja Milwaukee pribor i ručni alati. Dizajnirani za svakodnevnu profesionalnu upotrebu.

Širok spektar - omogućava rad u skoro svim profesijama koje imaju potrebu za upotrtebom električnih i akumulatorskih alata. Milwaukee alat namenjen je za profesionalnu upotrebu.

Deklaracija

Naziv proizvoda: Milwaukee Akumulatorski duvač 18V M18FBL-0 Šifra proizvoda: 4933459825 Uvoznik: Eltec d.o.o