Prodavnica alata Tim komerc

Home Akumulatorski alat Milwaukee Akumulatorski čistač cevi 18V – M18FSSM-121
Akcija!

Milwaukee Akumulatorski čistač cevi 18V – M18FSSM-121

Original price was: 484.350,00 RSD.Current price is: 460.130,00 RSD.

Broj artikla: 4933471410 Kategorija: Oznake: ,

Opis

Akumulatorski čistač cevi 18V Milwaukee M18FSSM-121

Akumulatorski čistač cevi 18V Milwaukee M18FSSM-121

Opis proizvoda:

Akumulatorski čistač cevi Milwaukee M18FSSM-121 je moćan alat koji radi na 18V bateriji. Ovaj model je kompaktan i lagan za korišćenje, idealan za čišćenje cevi i odvoda. Sa snagom od 121 bara pruža snažan mlaz koji efikasno čisti začepljene cevi. Opremljen je kvalitetnom pumpom i visokokvalitetnom mlaznicom koja omogućava precizno usmeravanje vode. Milwaukee M18FSSM-121 je pouzdan alat koji će vam pomoći da brzo i efikasno rešite probleme sa začepljenim cevima.

Korisničke pogodnosti i osobine:

  • Prvi na svetu sekcionalni čistač cevi na 18V sa automatskim izvlačenjem i uvlačenjem koji se može koristiti sa 22 mm i 32 mm sekcionalnim sipralama kako Milwaukee, tako i od drugih proizvođača u cevima od 50 mm do 200 mm, do 60m dužina sajle, eliminišući sve opasnosti strujnog udara sa kojima se korisnici danas susreću prilikom korišćenja klasičnih alata sa kablom
  • Milwaukee POWERSTATE motor bez četkica za duže trajanje motora i maksimalnu snagu
  • CABLE-DRIVE sistem održava izabranu brzinu i automatski se prilagođava kompatibilnim 22 mm i 32 mm veličinama sajli
  • REDLINK PLUS intiligentni sistem zaštite od preopterećenja alata i baterije, za bolje performanse alata pod opterećenjem
  • ONE-KEY praćenje i sigurnost alata nudi on-line praćenje inventara koji podržava i praćenje lokacije i prevenciju krađe
  • REDLITHIUM-ION baterija pruža i do 2x duže vreme rada, do 20% više snage, do 2x duže trajanje baterije i na -20°C radi bolje nego druge lithium-ion tehnologije
  • Zadnji točkovi i teleskopska ručka pružaju lakši transport
  • Zatvoren bubanj za sajlu pruža bolje zadržavanje prljavštine
  • Isporučuje se sa 12.0 Ah baterijom i M12-M18 brzim punjačem

Tehničke karakteristike:

Težina 33,3 kg
Baterija 18V 12.0Ah Li-ion x 1
Brzina 700 o/min
Prečnik odvoda 50 – 200 mm
Dužina sajle 60 m
Sistem M18™

GARANCIJA 3 GODINE

O brendu:

Milwaukee alati su poznati po svojoj kvaliteti, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za kućnu radinost. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata koji koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i trajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Tim Komerc kontakt:

Telefon: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584
Email: tim.1@mts.rs.
Web: https://timkomerc.rs/
Radno vreme:
Adresa maloprodaje: Paunova 8 Banjica
Ponedeljak – Petak: 08 : 00 – 16 : 00

Subota: 09 : 00 – 14 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu Milwaukee alata i pribora.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

 

Brand

Milwaukee

Milwaukee alati

Milwaukee alati su poznati po svom kvalitetu, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za rad u kući. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata. Koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i istrajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Pouzdanost

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Milwaukee alat je poznat po svojoj visokokvalitetnoj izradi i pouzdanosti. Njihovi proizvodi su često korišćeni od strane profesionalaca u različitim industrijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Milwaukee alati su poznati po svojim bušilicama, brusilicama, testericama i drugim električnim alatima. Takođe, često se ističu po inovativnim tehnologijama poput bežičnog alata sa visokim kapacitetom baterije i dodatnim funkcijama kao što su LED svetla i Bluetooth povezivanje.

Pored širokog spektra električnih i akumulatorskih alata, posebno se izdvaja Milwaukee pribor i ručni alati. Dizajnirani za svakodnevnu profesionalnu upotrebu.

Širok spektar - omogućava rad u skoro svim profesijama koje imaju potrebu za upotrtebom električnih i akumulatorskih alata. Milwaukee alat namenjen je za profesionalnu upotrebu.

Deklaracija

Naziv proizvoda: Akumulatorski čistač cevi 18V Milwaukee M18FSSM-121 Šifra proizvoda: 4933471410 Uvoznik: Eltec d.o.o