Prodavnica alata Tim komerc

Home Akumulatorski alat Milwaukee Akumulatorska glodalica 18V – M18FTR8-0X
Akcija!

Milwaukee Akumulatorska glodalica 18V – M18FTR8-0X

Original price was: 52.962,00 RSD.Current price is: 50.320,00 RSD.

Broj artikla: 4933479073 Kategorija: Oznake: ,

Opis

Milwaukee Akumulatorska glodalica 18V – M18FTR8-0X

Milwaukee Akumulatorska glodalica 18V – M18FTR8-0X

Opis proizvoda:

Milwaukee Akumulatorska glodalica 18V – M18FTR8-0X je moćan alat namenjen za precizno glodanje i oblikovanje drvenih komada. Opremljen je snažnim 18V motorom koji omogućava brzo i efikasno obavljanje poslova. Takođe, poseduje mogućnost podešavanja dubine glodanja kako bi se postigao željeni rezultat. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu i ergonomskoj ručki, ovaj alat je lak za korišćenje čak i u zahtevnim uslovima rada. Milwaukee Akumulatorska glodalica 18V – M18FTR8-0X je pouzdan i robustan alat koji će vam pomoći da postignete profesionalne rezultate u radionici ili na terenu.

Korisničke pogodnosti i osobine:

 • POWERSTATE™ motor bez četkica isporučuje snagu AC glodalice, maks. 31.000 o/min za snažno, glatko sečenje
 • Promenljivo brzo biranje omogućava korisnicima da podese brzinu između 10.000 i 31.000 obrtaja u minuti kako bi izabrali najbolju kontrolu za primenu pri ruci
 • Celodnevno vreme rada sa jednim punjenjem baterije M18™ 5.0 Ah (do 115 m)
 • Inovativni sistem za podešavanje visine koji uključuje mikro podešavanje od 0.4 mm
 • Aktivna kočnica brzo zaustavlja glodalicu
 • Uključena baza za uranjanje ima 3 zaustavna klina za višestruko urezivanje
 • Dvostruka LED svetla za osvetljavanje radne površine
 • Kompatibilan sa poklopcem za sakupljanje prašine (DEK 26)
 • Isporučuje se sa dva nastavka za usisavanje prašine, podnožnom pločom od 146 mm koja prihvata vodeće čaure od 31,75 mm, steznim glavama od 6 mm i 8 mm, bazom za uranjanje, dve bočne ograde
 • REDLINK PLUS najnapredniji sistem zaštite od preopterećenja alata i baterije i poboljšane performanse alata pod opterećenjem
 • Isporučuje se bez baterije i punjača. Kompatibilna sa svim MILWAUKEE M18™ baterijama

Tehničke karakteristike:

Sistem M18 FUEL™
Prihvat 6 mm, 8 mm
Brzina 31000 o/min
Kapacitet uranjanja 50 mm
Težina sa baterijom 2.1 kg

GARANCIJA 3 GODINE

O brendu:

Milwaukee alati su poznati po svojoj kvaliteti, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za kućnu radinost. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata koji koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i trajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Tim Komerc kontakt:

Telefon: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584
Email: tim.1@mts.rs.
Web: https://timkomerc.rs/
Radno vreme:
Adresa maloprodaje: Paunova 8 Banjica
Ponedeljak – Petak: 08 : 00 – 16 : 00

Subota: 09 : 00 – 14 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu Milwaukee alata i pribora.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Milwaukee

Milwaukee alati

Milwaukee alati su poznati po svom kvalitetu, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za rad u kući. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata. Koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i istrajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Pouzdanost

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Milwaukee alat je poznat po svojoj visokokvalitetnoj izradi i pouzdanosti. Njihovi proizvodi su često korišćeni od strane profesionalaca u različitim industrijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Milwaukee alati su poznati po svojim bušilicama, brusilicama, testericama i drugim električnim alatima. Takođe, često se ističu po inovativnim tehnologijama poput bežičnog alata sa visokim kapacitetom baterije i dodatnim funkcijama kao što su LED svetla i Bluetooth povezivanje.

Pored širokog spektra električnih i akumulatorskih alata, posebno se izdvaja Milwaukee pribor i ručni alati. Dizajnirani za svakodnevnu profesionalnu upotrebu.

Širok spektar - omogućava rad u skoro svim profesijama koje imaju potrebu za upotrtebom električnih i akumulatorskih alata. Milwaukee alat namenjen je za profesionalnu upotrebu.

Deklaracija

Naziv proizvoda: Milwaukee Akumulatorska glodalica 18V – M18FTR8-0X Šifra proizvoda: 4933479073 Uvoznik: Eltec d.o.o