Prodavnica alata Tim komerc

Home Akumulatorski alat Aku bušilice-odvijači Aku. bušilica-odvijač 18V 2.0Ah – M18CBLDD-202C Milwaukee
Akcija!

Aku. bušilica-odvijač 18V 2.0Ah – M18CBLDD-202C Milwaukee

Original price was: 51.408,00 RSD.Current price is: 48.830,00 RSD.

Broj artikla: 4933464317 Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Akumulatorska bušilica Milwaukee 18V M18CBLDD-202C

Akumulatorska bušilica Milwaukee 18V M18CBLDD-202C

Opis proizvoda:

Akumulatorska bušilica Milwaukee 18V M18CBLDD-202C je visokokvalitetni alat sa 18V baterijom koji odlikuje snažan motor i kompaktna, ergonomska konstrukcija. Opremljena je brzosteznom glavom za jednostavnu izmenu dodataka, a takođe ima i LED svetlo za bolju vidljivost prilikom rada u slabo osvetljenim prostorima. Uz ovu bušilicu dolazi i set od dve baterije kako biste mogli neometano nastaviti sa radom čak i kada se jedna baterija isprazni. Idealna je za različite građevinske i zanatske radove.

Korisničke pogodnosti i osobine:

 • Kompaktna bušilica-odvijač visokih performansi za ekstremnu prilagodljivost
 • Motor bez četkica za veći moment u samo 165 mm dužine
 • Optimizovana za brže bušenje i zavrtanje (0-500/0 – 1800 o/min)
 • REDLINK zaštita od preopterećenja alata i baterije, pruža neprevaziđenu trajnost
 • 13 mm Heavy-Duty metalna samostežuća stezna glava za brzu promenu bitseva
 • Monitoring pojedinačnih ćelija baterije optimizuje vreme rada alata i obezbeđuje dugoročnost baterije
 • Merač nivoa napunjenosti baterije
 • LED osvetljenje radne površine
 • REDLITHIUM-ION baterija pruža i do 2x duže vreme rada, do 20% više snage, do 2x duže trajanje baterije i na -20°C radi bolje nego druge lithium-ion tehnologije
 • Reverzibilna metalna kopča za kaiš
 • Isporučuje se u koferu sa dve baterije i punjačem

Tehničke karakteristike:

 • Baterije: 18V 2x 2.0Ah Li-ion
 • Masimalni moment: 60 Nm
 • Bušenje (drvo / čelik): 52 / 13 mm
 • Stezna glava: 13 mm
 • 2 brzine: 0-500/0-1800 o/min
 • Težina sa baterijom: 1.8 kg
 • Isporuka u koferu
 • Baterija 18V 2.0Ah x 2
 • Brzi punjač

GARANCIJA 3 GODINE

O brendu:

Milwaukee alati su poznati po svojoj kvaliteti, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za kućnu radinost. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata koji koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i trajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Tim Komerc kontakt:

Telefon: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584
Email: tim.1@mts.rs.
Web: https://timkomerc.rs/
Radno vreme:
Adresa maloprodaje: Paunova 8 Banjica
Ponedeljak – Petak: 08 : 00 – 16 : 00

Subota: 09 : 00 – 14 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu Milwaukee alata i pribora.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Milwaukee

Milwaukee alati

Milwaukee alati su poznati po svom kvalitetu, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za rad u kući. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata. Koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i istrajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Pouzdanost

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Milwaukee alat je poznat po svojoj visokokvalitetnoj izradi i pouzdanosti. Njihovi proizvodi su često korišćeni od strane profesionalaca u različitim industrijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Milwaukee alati su poznati po svojim bušilicama, brusilicama, testericama i drugim električnim alatima. Takođe, često se ističu po inovativnim tehnologijama poput bežičnog alata sa visokim kapacitetom baterije i dodatnim funkcijama kao što su LED svetla i Bluetooth povezivanje.

Pored širokog spektra električnih i akumulatorskih alata, posebno se izdvaja Milwaukee pribor i ručni alati. Dizajnirani za svakodnevnu profesionalnu upotrebu.

Širok spektar - omogućava rad u skoro svim profesijama koje imaju potrebu za upotrtebom električnih i akumulatorskih alata. Milwaukee alat namenjen je za profesionalnu upotrebu.