Prodavnica alata Tim komerc

Home Akumulatorski alat Aku baštenski alat Milwaukee Aku. trimer za travu 18V – M18BLLT-0
Akcija!

Milwaukee Aku. trimer za travu 18V – M18BLLT-0

Original price was: 41.400,00 RSD.Current price is: 39.330,00 RSD.

Broj artikla: 4933472218 Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Milwaukee Aku trimer za travu 18V M18BLLT-0

Milwaukee Aku trimer za travu 18V M18BLLT-0

Opis proizvoda:

Milwaukee Aku trimer za travu 18V M18BLLT-0 je moćan alat namenjen za košenje trave na manjim i srednjim površinama. Ovaj trimer radi na bateriju od 18V što ga čini veoma praktičnim za korišćenje bez potrebe za strujom iz utičnice. Ima mogućnost podešavanja dužine sečenja trave kako bi se postigao željeni rezultat. Sa ergonomskom ručkom i niskom težinom, ovaj trimer je pogodan za duže radne periode bez umora. Opremljen je snažnim nožem koji lako seče travu i omogućava precizno košenje. Idealno rešenje za održavanje travnatih površina bez muke i napora.

Korisničke pogodnosti i osobine:

  • Milwaukee POWERSTATE motor bez četkica za 20% više snage i duži radni vek motora kao i brzinu od čak 6200 o/min
  • REDLINK PLUS najnapredniji digitalni sistem zaštite od preopterećenja alata i baterije i unikatno povećava performanse alata pod opterećenjem
  • Do 1h besprekidnog rada sa Milwaukee M18 8Ah High Output baterijom*
  • Dostiže punu brzinu za manje od 1 sekunde
  • Dovoljnao moćan da očisti i gusto grmllje
  • 2-brzinski varijabilni prekidač
  • Isporučuje se bez baterija i punjača

Tehničke karakteristike:

Sistem M18™
Brzina 0-4600 o/min, 0-6200 o/min
Širina putanje sečenja 35 – 40 cm
Težina sa baterijom 5.3 kg

GARANCIJA 3 GODINE

O brendu:

Milwaukee alati su poznati po svojoj kvaliteti, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za kućnu radinost. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata koji koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i trajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Tim Komerc kontakt:

Telefon: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584
Email: tim.1@mts.rs.
Web: https://timkomerc.rs/
Radno vreme:
Adresa maloprodaje: Paunova 8 Banjica
Ponedeljak – Petak: 08 : 00 – 16 : 00

Subota: 09 : 00 – 14 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu Milwaukee alata i pribora.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Milwaukee

Milwaukee alati

Milwaukee alati su poznati po svom kvalitetu, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za rad u kući. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata. Koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i istrajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Pouzdanost

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Milwaukee alat je poznat po svojoj visokokvalitetnoj izradi i pouzdanosti. Njihovi proizvodi su često korišćeni od strane profesionalaca u različitim industrijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Milwaukee alati su poznati po svojim bušilicama, brusilicama, testericama i drugim električnim alatima. Takođe, često se ističu po inovativnim tehnologijama poput bežičnog alata sa visokim kapacitetom baterije i dodatnim funkcijama kao što su LED svetla i Bluetooth povezivanje.

Pored širokog spektra električnih i akumulatorskih alata, posebno se izdvaja Milwaukee pribor i ručni alati. Dizajnirani za svakodnevnu profesionalnu upotrebu.

Širok spektar - omogućava rad u skoro svim profesijama koje imaju potrebu za upotrtebom električnih i akumulatorskih alata. Milwaukee alat namenjen je za profesionalnu upotrebu.

Deklaracija

Naziv proizvoda: Milwaukee Aku trimer za travu 18V M18BLLT-0 Šifra proizvoda: 4933472218 Uvoznik: Eltec d.o.o