Prodavnica alata Tim komerc

Home Akumulatorski alat Aku-usisivači Milwaukee Aku. ručni usisivač 18V – M18CV-0
Akcija!

Milwaukee Aku. ručni usisivač 18V – M18CV-0

Original price was: 24.900,00 RSD.Current price is: 23.650,00 RSD.

Broj artikla: 4933459204 Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Milwaukee Akumulatorski usisivač 18V M18CV-0

Milwaukee Akumulatorski usisivač 18V M18CV-0

Opis proizvoda:

Milwaukee akumulatorski usisivač 18V model M18CV-0 je kompaktan i snažan alat za čišćenje. Poseduje visoku usisnu snagu koja omogućava efikasno uklanjanje prašine, otpadaka i drugih nečistoća sa različitih površina. Ovaj model dolazi bez baterije i punjača, što omogućava korisnicima da koriste svoje postojeće Milwaukee M18 baterije. Takođe, M18CV-0 ima ugrađeno LED svetlo za osvetljavanje radne površine i poboljšanu vidljivost prilikom čišćenja. Uz ergonomski dizajn i praktičnu veličinu, ovaj akumulatorski usisivač je pogodan za različite radne zadatke u domaćinstvu i na gradilištu.

Korisničke pogodnosti i osobine:

  • 18 V motor sa maksimalnim protokom vazduha od 1019,33 l/min / 84,8 bar pruža veliku jačinu usisavanja za primenu suvog čišćenja
  • HEPA filter sakuplja 99,97% vazdušnih čestica do 0,3 mikrona
  • Lock-on prekidač umanjuje napor tokom stalnog korišćenja
  • Višefunkcijski pribor za male i velike površine čišćenja
  • Sigurno zaključavanje kanister štiti od neželjenog prosipanja
  • Kapacitet kanistera 6 litara
  • Prozorčić korisniku pruža mogućnost da vidi nagomilavanje ostataka
  • Do 23 min neprekidnog rada sa 5.0 Ah REDLITHIUM-ION™ baterijom
  • Isporučuje se bez baterije i punjača. Kompatibilan sa svim MILWAUKEE M18™ baterijama

Tehničke karakteristike:

Sistem M18™
Tank 6 L
Protok vazduha 1019.33 l/min
Vakuum 84.8 mbar
Prečnik creva 32 mm
Težina sa baterijom 1.9 kg

GARANCIJA 3 GODINE

O brendu:

Milwaukee alati su poznati po svojoj kvaliteti, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za kućnu radinost. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata koji koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i trajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Tim Komerc kontakt:

Telefon: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584
Email: tim.1@mts.rs.
Web: https://timkomerc.rs/
Radno vreme:
Adresa maloprodaje: Paunova 8 Banjica
Ponedeljak – Petak: 08 : 00 – 16 : 00

Subota: 09 : 00 – 14 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu Milwaukee alata i pribora.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Milwaukee

Milwaukee alati

Milwaukee alati su poznati po svom kvalitetu, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za rad u kući. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata. Koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i istrajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Pouzdanost

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Milwaukee alat je poznat po svojoj visokokvalitetnoj izradi i pouzdanosti. Njihovi proizvodi su često korišćeni od strane profesionalaca u različitim industrijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Milwaukee alati su poznati po svojim bušilicama, brusilicama, testericama i drugim električnim alatima. Takođe, često se ističu po inovativnim tehnologijama poput bežičnog alata sa visokim kapacitetom baterije i dodatnim funkcijama kao što su LED svetla i Bluetooth povezivanje.

Pored širokog spektra električnih i akumulatorskih alata, posebno se izdvaja Milwaukee pribor i ručni alati. Dizajnirani za svakodnevnu profesionalnu upotrebu.

Širok spektar - omogućava rad u skoro svim profesijama koje imaju potrebu za upotrtebom električnih i akumulatorskih alata. Milwaukee alat namenjen je za profesionalnu upotrebu.

Deklaracija

Naziv proizvoda: Milwaukee Akumulatorski usisivač 18V M18CV-0 Šifra proizvoda: 4933459204 Uvoznik: Eltec d.o.o