Prodavnica alata Tim komerc

Home Akumulatorski alat Milwaukee Aku. rezač cevi 12V – C12PC-0 4933411920
Akcija!

Milwaukee Aku. rezač cevi 12V – C12PC-0 4933411920

Original price was: 22.050,00 RSD.Current price is: 20.900,00 RSD.

Broj artikla: 4933411920 Kategorija: Oznake: ,

Opis

Akumulatorski rezač cevi 12V – Milwaukee C12PC-0

Akumulatorski rezač cevi 12V – Milwaukee C12PC-0

Opis proizvoda:

Akumulatorski rezač cevi Milwaukee C12PC-0 je alat koji radi na 12V bateriji i koristi se za precizno i efikasno sečenje cevi različitih materijala. Ovaj model je poznat po svojoj pouzdanosti i preciznosti, što ga čini popularnim među profesionalcima i hobi majstorima. Uz kompaktnu veličinu i laku upotrebu, Milwaukee C12PC-0 je odličan izbor za sve vrste projekata u kojima je potrebno precizno sečenje cevi.

Korisničke pogodnosti i osobine:

  • Motor visokih performansi seče 12 mm bakarnu cev za manje od 3 sekunde
  • REDLINK sistem zaštite od preopterećenja alata i baterije, za bolje performanse alata pod opterećenjem
  • Mehanizam sečenja sa automatskim zabravljenjem omogućava sečenje bakarne cevi sa samo 37 mm od podloge
  • Automatski podesive čeljusti – automatski se prilagođavaju veličini cevi
  • Metalni prednji kraj – sečivo otporno na rđu i koroziju
  • SLIMLINE mekana drška
  • LED svetlo za osvetljenje radne površine
  • Isporučuje se bez baterije i punjača. Kompatibilan sa svim MILWAUKEE M12™ baterijama

Tehničke karakteristike:

Sistem: M12

Brzina: 0-500 o/min

Težina sa baterijom: 1,5kg

3 GODINE GARANCIJE

O brendu:

Milwaukee alati su poznati po svojoj kvaliteti, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za kućnu radinost. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata koji koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i trajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Tim Komerc kontakt:

Telefon: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584
Email: tim.1@mts.rs.
Web: https://timkomerc.rs/
Radno vreme:
Adresa maloprodaje: Paunova 8 Banjica
Ponedeljak – Petak: 08 : 00 – 16 : 00

Subota: 09 : 00 – 14 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu Milwaukee alata i pribora.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Milwaukee

Milwaukee alati

Milwaukee alati su poznati po svom kvalitetu, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za rad u kući. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata. Koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i istrajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Pouzdanost

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Milwaukee alat je poznat po svojoj visokokvalitetnoj izradi i pouzdanosti. Njihovi proizvodi su često korišćeni od strane profesionalaca u različitim industrijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Milwaukee alati su poznati po svojim bušilicama, brusilicama, testericama i drugim električnim alatima. Takođe, često se ističu po inovativnim tehnologijama poput bežičnog alata sa visokim kapacitetom baterije i dodatnim funkcijama kao što su LED svetla i Bluetooth povezivanje.

Pored širokog spektra električnih i akumulatorskih alata, posebno se izdvaja Milwaukee pribor i ručni alati. Dizajnirani za svakodnevnu profesionalnu upotrebu.

Širok spektar - omogućava rad u skoro svim profesijama koje imaju potrebu za upotrtebom električnih i akumulatorskih alata. Milwaukee alat namenjen je za profesionalnu upotrebu.

Deklaracija

Naziv proizvoda: Akumulatorski rezač cevi 12V - Milwaukee C12PC-0 Šifra proizvoda: 4933411920 Uvoznik: Eltec d.o.o Zemlja porekla: S.A.D