Prodavnica alata Tim komerc

Home Akumulatorski alat Milwaukee Aku. kompresor za gume 18V – M18BI-0
Akcija!

Milwaukee Aku. kompresor za gume 18V – M18BI-0

Original price was: 27.600,00 RSD.Current price is: 26.200,00 RSD.

Broj artikla: 4933478706 Kategorija: Oznake: ,

Opis

Milwaukee Aku kompresor za gume 18V M18BI-0

Milwaukee Aku kompresor za gume 18V M18BI-0

Opis proizvoda:

Milwaukee Aku kompresor za gume 18V M18BI-0 je prenosivi kompresor visokog pritiska koji obezbeđuje brzo i jednostavno naduvavanje guma. Sa snagom od 18V, ovaj kompresor je lagan za nošenje i idealan je za putovanja ili rad na terenu. Ima digitalni ekran za precizno podešavanje pritiska, a može se koristiti sa različitim ventilima za naduvavanje guma, sportskih rekvizita i slično. Ovaj model je deo Milwaukee M18 linije alata koja pruža pouzdanost i performanse u mobilnom radu.

Korisničke pogodnosti i osobine:

 • Kompaktan lagani dizajn za brzo naduvavanje guma za automobile, lake kamione i kompaktnu opremu. Dopunite sprinter gume 235/65R16 za manje od 1 minuta
 • Anti-vibracioni postolje sa svim gumenim nogama bez pokreta tokom naduvavanja
 • Dopunite do 30 guma na M18™ 5.0 bateriji
 • 10.3 maksimalni kapacitet bara
 • Funkcija automatske provere pritiska
 • Automatsko isključivanje na odabranoj traci sprečava prekomerno naduvavanje
 • Tehnologija automatskog isključivanja naduvava korisniku unapred odabrani pritisak za visoko precizno naduvavanje
 • Isporučuje se sa iglom za naduvavanje kugle, presta steznom glavom, mlaznicom za naduvavanje i šrader steznom glavom
 • 4 bar memorija unapred podešenih i 3 jedinice mere
 • Osvetljeni LCD ekran sa digitalnim meračem pritiska i goriva koji prikazuje preostalo punjenje
 • Isporučuje se bez baterije i punjača. Kompatibilan sa svim MILWAUKEE M18™ baterijama

Tehničke karakteristike:

Sistem M18™
Dužina creva 920 mm
Protok vazduha 40 l/min
Težina sa baterijom 4.8 kg

GARANCIJA 3 GODINE

O brendu:

Milwaukee alati su poznati po svojoj kvaliteti, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za kućnu radinost. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata koji koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i trajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Tim Komerc kontakt:

Telefon: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584
Email: tim.1@mts.rs.
Web: https://timkomerc.rs/
Radno vreme:
Adresa maloprodaje: Paunova 8 Banjica
Ponedeljak – Petak: 08 : 00 – 16 : 00

Subota: 09 : 00 – 14 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu Milwaukee alata i pribora.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Milwaukee

Milwaukee alati

Milwaukee alati su poznati po svom kvalitetu, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za rad u kući. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata. Koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i istrajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Pouzdanost

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Milwaukee alat je poznat po svojoj visokokvalitetnoj izradi i pouzdanosti. Njihovi proizvodi su često korišćeni od strane profesionalaca u različitim industrijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Milwaukee alati su poznati po svojim bušilicama, brusilicama, testericama i drugim električnim alatima. Takođe, često se ističu po inovativnim tehnologijama poput bežičnog alata sa visokim kapacitetom baterije i dodatnim funkcijama kao što su LED svetla i Bluetooth povezivanje.

Pored širokog spektra električnih i akumulatorskih alata, posebno se izdvaja Milwaukee pribor i ručni alati. Dizajnirani za svakodnevnu profesionalnu upotrebu.

Širok spektar - omogućava rad u skoro svim profesijama koje imaju potrebu za upotrtebom električnih i akumulatorskih alata. Milwaukee alat namenjen je za profesionalnu upotrebu.

Deklaracija

Naziv proizvoda: Milwaukee Aku kompresor za gume 18V M18BI-0 Šifra proizvoda: 4933478706 Uvoznik: Eltec d.o.o Zemlja porekla: S.A.D