Prodavnica alata Tim komerc

Home Akumulatorski alat Milwaukee Aku hidraulični sekač za kablove 18V – M18HCC75R-502C
Akcija!

Milwaukee Aku hidraulični sekač za kablove 18V – M18HCC75R-502C

Original price was: 441.000,00 RSD.Current price is: 418.950,00 RSD.

Broj artikla: 4933459271 Kategorija: Oznake: ,

Opis

Hidraulični sekač za kablove 18V Milwaukee M18HCC75R-502C

Hidraulični sekač za kablove 18V Milwaukee M18HCC75R-502C

Opis proizvoda:

Hidraulični sekač za kablove Milwaukee M18HCC75R-502C je moćan alat koji se koristi za sečenje kablova uz pomoć hidraulične snage. Ovaj model radi na 18V bateriji, što ga čini bežičnim i pogodnim za rad na terenu. Sa kapacitetom sečenja do 75mm, ovaj sekač je idealan za sečenje različitih vrsta kablova sa preciznošću i efikasnošću. Uz dodatnu opremu i sigurnosne karakteristike, Milwaukee M18HCC75R-502C je pouzdan alat za profesionalnu upotrebu u industriji.

Korisničke pogodnosti i osobine:

 • FORCE LOGIC™ hidraulični alat za sečenje kablova, seče kablove za manje od 10 sekundi sa 77.8 kN sile
 • Milwaukee POWERSTATE motor bez četkica za duže trajanje motora i brže sečenje
 • Seče aluminijumske i bakarne kablove debljine do 75 mm
 • Bežično upravljanje alatom preko Bluetooth daljinskog upravljača uklanja potrebu za fizičkim upravljanjem i omogućava sečenje bežičnim putem
 • Zeleno LED svetlo na daljinskom upravljaču označava završetak sečenja
 • Lako prebacivanje sa lokalnog na daljinsko sečenje
 • Izbalansiran dizajn i ručka sa kukom za lakši rad
 • Dizajn otvorenih čeljusti za lak pristup kablovima u rovu
 • ONE-KEY praćenje i sigurnost alata nudi Online praćenje inventara koje podržava i praćenje lokacije i prevenciju krađe
 • REDLINK zaštita od preopterećenja alata i baterije, pruža neprevaziđenu trajnost
 • REDLITHIUM-ION baterija pruža i do 2x duže vreme rada, do 20% više snage, do 2x duže trajanje baterije i na -20°C radi bolje nego druge lithium-ion tehnologije
 • Isporučuje se u koferu sa dve 5.0 Ah baterije i M12-M18 brzim punjačem

Tehničke karakteristike:

Težina 7,9 kg
Baterija 18V 5.0Ah Li-ion x 2
Sistem M18™
Sila sečenja 77.8 kN
Prečnik sečenja 75 mm
Vreme sečenja < 10 s

GARANCIJA 3 GODINE

O brendu:

Milwaukee alati su poznati po svojoj kvaliteti, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za kućnu radinost. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata koji koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i trajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Tim Komerc kontakt:

Telefon: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584
Email: tim.1@mts.rs.
Web: https://timkomerc.rs/
Radno vreme:
Adresa maloprodaje: Paunova 8 Banjica
Ponedeljak – Petak: 08 : 00 – 16 : 00

Subota: 09 : 00 – 14 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu Milwaukee alata i pribora.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Milwaukee

Milwaukee alati

Milwaukee alati su poznati po svom kvalitetu, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za rad u kući. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata. Koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i istrajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Pouzdanost

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Milwaukee alat je poznat po svojoj visokokvalitetnoj izradi i pouzdanosti. Njihovi proizvodi su često korišćeni od strane profesionalaca u različitim industrijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Milwaukee alati su poznati po svojim bušilicama, brusilicama, testericama i drugim električnim alatima. Takođe, često se ističu po inovativnim tehnologijama poput bežičnog alata sa visokim kapacitetom baterije i dodatnim funkcijama kao što su LED svetla i Bluetooth povezivanje.

Pored širokog spektra električnih i akumulatorskih alata, posebno se izdvaja Milwaukee pribor i ručni alati. Dizajnirani za svakodnevnu profesionalnu upotrebu.

Širok spektar - omogućava rad u skoro svim profesijama koje imaju potrebu za upotrtebom električnih i akumulatorskih alata. Milwaukee alat namenjen je za profesionalnu upotrebu.

Deklaracija

Naziv proizvoda: Hidraulični sekač za kablove 18V Milwaukee M18HCC75R-502C Šifra proizvoda: 4933459271 Uvoznik: Eltec d.o.o