Prodavnica alata Tim komerc

Home Akumulatorski alat Milwaukee Aku hidraulična presa za kablove 18V – M18HCCT-201C
Akcija!

Milwaukee Aku hidraulična presa za kablove 18V – M18HCCT-201C

Original price was: 244.646,00 RSD.Current price is: 232.414,00 RSD.

Broj artikla: 4933451194 Kategorija: Oznake: ,

Opis

Hidraulična presa za kablove 18V Milwaukee M18HCCT-201C

Hidraulična presa za kablove 18V Milwaukee M18HCCT-201C

Opis proizvoda:

Hidraulična presa za kablove 18V Milwaukee M18HCCT-201C je moćan alat namenjen za efikasno presovanje kablova. Sa svojom snagom od 18V, ovaj alat omogućava precizno i snažno presovanje kablova različitih prečnika. Sa kompaktnim dizajnom i visokom efikasnošću, Milwaukee M18HCCT-201C je pouzdan partner za sve vrste instalacija i radova sa kablovima. Uz dve baterije i punjač u kompletu, ovaj alat je spreman za upotrebu u svakom trenutku.

Korisničke pogodnosti i osobine:

 • FORCE LOGIC™ hidraulični alat koji presuje kablovske konektore za manje od 3 sekunde sa 53 kN sile
 • Milwaukee POWERSTATE motor bez četkica za duže trajanje motora i brže presovanje/sečenje
 • Revolucionarne čeljusti drže konektor za najbolje poravnanje kabla i konektora
 • 2 u 1: čeljust za presovanje se može zameniti čeljustima za sečenje bakarnih i aluminijumskih kablova
 • Alat koji je najbolje balansiran i najlaksi za upravljanje usled mogućnosti korišćenja jednom rukom
 • Kompaktan dizajn i 350° rotaciona glava obezbeđuju lako sečenje i presovanje, čak i u uskom prostoru
 • PFMAutomatski podešava izlaznu vrednost prema konektoru, obezbeđujući optimalan pritisak svaki put – zeleno svetlo
 • Univerzalni prihvat za standardne 60 kN umetke (C oblik) na tržištu
 • Provera stanja baterije automatski osigurava dovoljnu napunjenost baterije za svako presovanje
 • Zatvorena elektronika za izdržljivost tokom zahtevnih uslova rada sa prašinom, vlagom i zemljom
 • Dozvoljava presovanje konektora do 300 mm2
 • ONE-KEY praćenje i sigurnost alata nudi Online praćenje inventara koje podržava i praćenje lokacije i prevenciju krađe
 • REDLINK zaštita od preopterećenja alata i baterije, pruža neprevaziđenu trajnost
 • REDLITHIUM-ION baterija pruža i do 2x duže vreme rada, do 20% više snage, do 2x duže trajanje baterije i na -20°C radi bolje nego druge lithium-ion tehnologije
 • Isporučuje se u koferu sa 2.0 Ah baterijom i M12-M18 punjačem

Tehničke karakteristike:

Težina 3,7 kg
Baterija 18V 2.0Ah Li-ion x 1
Sistem M18™
Sila sečenja 53 kN
Površina sečenja 16 – 300 mm2
Vreme sečenja < 3 s
Ciklus presovanja 30.000

GARANCIJA 3 GODINE

O brendu:

Milwaukee alati su poznati po svojoj kvaliteti, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za kućnu radinost. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata koji koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i trajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Tim Komerc kontakt:

Telefon: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584
Email: tim.1@mts.rs.
Web: https://timkomerc.rs/
Radno vreme:
Adresa maloprodaje: Paunova 8 Banjica
Ponedeljak – Petak: 08 : 00 – 16 : 00

Subota: 09 : 00 – 14 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu Milwaukee alata i pribora.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Milwaukee

Milwaukee alati

Milwaukee alati su poznati po svom kvalitetu, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za rad u kući. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata. Koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i istrajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Pouzdanost

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Milwaukee alat je poznat po svojoj visokokvalitetnoj izradi i pouzdanosti. Njihovi proizvodi su često korišćeni od strane profesionalaca u različitim industrijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Milwaukee alati su poznati po svojim bušilicama, brusilicama, testericama i drugim električnim alatima. Takođe, često se ističu po inovativnim tehnologijama poput bežičnog alata sa visokim kapacitetom baterije i dodatnim funkcijama kao što su LED svetla i Bluetooth povezivanje.

Pored širokog spektra električnih i akumulatorskih alata, posebno se izdvaja Milwaukee pribor i ručni alati. Dizajnirani za svakodnevnu profesionalnu upotrebu.

Širok spektar - omogućava rad u skoro svim profesijama koje imaju potrebu za upotrtebom električnih i akumulatorskih alata. Milwaukee alat namenjen je za profesionalnu upotrebu.

Deklaracija

Naziv proizvoda: Hidraulična presa za kablove 18V Milwaukee M18HCCT-201C Šifra proizvoda: 4933451194 Uvoznik: Eltec d.o.o