Prodavnica alata Tim komerc

Home Ručni alati Makaze Milwaukee 48224533 komplet makaza za lim 3/1
Akcija!

Milwaukee 48224533 komplet makaza za lim 3/1

Original price was: 6.950,00 RSD.Current price is: 6.355,00 RSD.

Broj artikla: 48224533 Kategorije: , Oznake: , , ,

Opis

Milwaukee komplet makaza za lim 3/1 48224533

Milwaukee komplet makaza za lim 3/1 48224533

Opis proizvoda:

Komplet makaza za lim 3 u 1 marke Milwaukee (broj modela 48224533) je vrhunski alat za sečenje lima koji kombinuje tri različite vrste makaza u jednom setu. Ovaj set omogućava precizno sečenje lima različitih debljina i oblika, pružajući korisnicima širok spektar mogućnosti za različite radove. Milwaukee je poznat po svojoj izdržljivosti i pouzdanosti, pa se može očekivati da će ovaj komplet makaza za lim pružiti visok kvalitet i dugotrajnu upotrebu.

Korisničke pogodnosti i osobine:

 • 45° ofset glava, drži ruku podalje od materijala sečenja
 • Za dugačko pravo ili zakrivljeno sečenje
 • Nazubljene ivice protiv klizanja, okaljene na 65HRC
 • Sa polugom za lakši rad
 • Ergonomski dvokomponentni rukohvat
 • Hromirana za zaštitu od rđe
 • Torziona opruga automatski otvara makaze za manje zamaranje
 • Mehanizam zabravljenja jednom rukom

Tehničke karakteristike:

 • za sve makaze u setu:
 • Dužina: 260 mm
 • Kapacitet sečenja – aluminijum: 1.0 mm
 • Kapacitet sečenja – nerđajući čelik: 0.6 mm
 • Kapacitet sečenja – čelik: 1.0 mm
 • Set sadrži:
 • Makaze za lim – pravi rez (sečivo 37mm)
 • Makaze za lim – desni rez (sečivo 30mm)
 • Makaze za lim – levi rez (sečivo 30mm)

O brendu:

Milwaukee alati su poznati po svojoj kvaliteti, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za kućnu radinost. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata koji koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i trajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Tim Komerc kontakt:

Telefon: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584
Email: tim.1@mts.rs.
Web: https://timkomerc.rs/
Radno vreme:
Adresa maloprodaje: Paunova 8 Banjica
Ponedeljak – Petak: 08 : 00 – 16 : 00

Subota: 09 : 00 – 14 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu Milwaukee alata i pribora.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Milwaukee

Milwaukee alati

Milwaukee alati su poznati po svom kvalitetu, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za rad u kući. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata. Koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i istrajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Pouzdanost

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Milwaukee alat je poznat po svojoj visokokvalitetnoj izradi i pouzdanosti. Njihovi proizvodi su često korišćeni od strane profesionalaca u različitim industrijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Milwaukee alati su poznati po svojim bušilicama, brusilicama, testericama i drugim električnim alatima. Takođe, često se ističu po inovativnim tehnologijama poput bežičnog alata sa visokim kapacitetom baterije i dodatnim funkcijama kao što su LED svetla i Bluetooth povezivanje.

Pored širokog spektra električnih i akumulatorskih alata, posebno se izdvaja Milwaukee pribor i ručni alati. Dizajnirani za svakodnevnu profesionalnu upotrebu.

Širok spektar - omogućava rad u skoro svim profesijama koje imaju potrebu za upotrtebom električnih i akumulatorskih alata. Milwaukee alat namenjen je za profesionalnu upotrebu.

Deklaracija

Naziv proizvoda: Milwaukee komplet makaza za lim 3/1 48224533
Šifra proizvoda: MIL 48224533
Proizvođač: Milwaukee
Zemlja porekla: Kina