Prodavnica alata Tim komerc

Home Akumulatorski alat akumulatorski alat bez baterije HM002GZ03 Aku čekić za rušenje SDS-Max 40V MAKITA
Akcija!

HM002GZ03 Aku čekić za rušenje SDS-Max 40V MAKITA

110.100,00 RSD

XGT XGT 40 V Max 2x40V Kleur SDS-MAX  Soft no load BL-motor AVT

makita alat

Opis

Aku čekić za rušenje SDS-Max 40V MAKITA HM002GZ03

MAKITA HM002GZ03 Aku čekić za rušenje SDS-Max 40V 

Opis i namena proizvoda

  • Odlične performanse u kontinuiranom najtežem radu
  • Vibraciona drška smanjuje umor ruke
  • Jednopotezni klizni futer za jednostavnu izmenu umetka
  • Umetak može da se fiksira u 12 nivoa
  • Ugrađeno LED radno svetlo, sa funkcijom osvetljenja pre uključenja i sa funkcijom naknadnog osvetljenja
  • Konstantna kontrola brzine
  • Moguća upotreba AWS sistema

Tehničke karakteristike

Napon akumulatora: 40 + 40 V max – XGT
Kapacitet akumulatora : 2,5 / 4,0Ah
Tip akumulatora: Li-ion
Broj udaraca: 950 – 1.900min-1
Tip prihvata alata: SDS – Max
Broj podešavanja za kopanje: 12
Energija udarca: 20,9J
Buka: zvučni pritisak: 92dB(A)
Buka: zvučna snaga: 103dB(A)
Buka: odstupanje (K): 3dB(A)
Vibracije: dletovanje: 8,0m/s²
Vibracije: odstupanje (K): 1,5m/s²
Dimenzije (D x Š x V): 574 x 156 x 344mm
Težina prema EPTA –i: 13,3kg

Obim isporuke

  • Transportni kofer
  • Šiljato dleto SDS-max

GARANCIJA 3 GODINE 

Napravili ste dobar izbor odlucici se za Makita alat. Naši alati odlikuju se dugovecnošcu i poznati su po pouzdanosti. Zbog toga produžavamo garanciju na tri godine za sve Makita proizvode (osim za DFT, DFL, DTDA i DTWA seriju, Briggs & Stratton motore, Honda motore, za pneumatske alate, kompresore, akumulatore, punjače i akumulatorske lampe) koji su kupljeni u Srbiji. Za sve Li-ion akumulatore, kupljene pojedinacno ili zajedno u kompletu sa AKU-alatima nudimo produženu garanciju na ukupno dve godine.

Uslov za produženje garancije je da na ovoj stranici, registrujte svoj alat ili Li-ion akumulator u roku cetiri nedelje od kupovine. Garantni rok pocinje od datuma kupovine.

Kako da registrujete svoj Makita elektricni alat?

1 – Prijava
Prijavljujete se popunjavanjem kratkog upitnika, koji se nalazi desno, pod nazivom Nova registracija.

2 – Potvrda
Potom cete dobiti povratni mejl sa linkom za potvrdu. Morate da kliknete na njega da biste potvrdili svoju registraciju. Tada možete da registrujete svoju mašinu i da podešavate svoje licne podatke.

3 – Registracija alata ili Li-ion akumulatora
Da biste registrovali svoj alat ili Li-ion akumulator, morate prvo da se prijavite. U Vašem licnom polju za registraciju možete da registrujete alat ili Li-ion akumulator za produženu garanciju, da vidite svoju šifru registracije i da podšavate svoje licne podatke.

OVDE možete videti celokupnu ponudu MAKITA alata.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.
– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.
– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

 

Brand

Makita

Makita ALAT

Makita alat MAKITA alat je jedan od najpoznatijih i najkvalitetnijih svetskih proizvođača električnih i ručnih alata. Makita alati odlikuju se posebno dugim životnim vekom, lakoćom upotrebe i tehničkom bezbednošću. Širom sveta profesionalci u zanatu i industriji procenjuju optimalni odnos robusnosti, ergonomije i modernog dizajna i na osnovu toga prave Makita alate. Makita alati odlikuju se posebno odmerenim balansom i omogućavaju rad koji veoma malo zamara. Linija akumulatorskog alata-18v odlikuje se kompatibilnošću jedne baterije za sve vrste alata iz serije Makita LXT 18V

Ostvarite više snage, brzine i vremena rada uz lxt® Cordless Advantage. Makitine lxt® litijum-jonske baterije koje se brzo pune, efikasni brzi optimalni punjači, vodeći motori bez četkica u industriji i Star Protection Computer Controls™ rade zajedno za maksimalne bežične performanse.

Makita alati nude naj savremeniju tehnologiju koja nije dostupna kod drugih brendova na tržištu. Većina Makita proizvoda poseduje lxt litijum-jonsku baterijsku tehnologiju, koja obezbeđuje do 50% dugotrajnije alate. Zajedno sa LXT baterijama, većina njihovih akumulatorskih alata i električnih alata koristi efikasniji LXT motor bez četkica. Makitini LXT motori dostupni su u različitim jačinama kako bi zadovoljili posebne potrebe proizvoda. Njihovi proizvodi takođe imaju Star Protection tehnologiju, koja omogućava razmenu podataka u realnom vremenu između alata i baterije. Ova tehnologija pomaže u sprečavanju preopterećenja, prekomernog pražnjenja i pregrevanja.

Makita ima snagu, preciznost i jednostavnost upotrebe koja vam je potrebna.

Makitini akumulatorski  alati isporučuju snagu, brzinu i vreme rada za rukovanje bilo kojim projektom, od obrade drveta i metala do betona i usisavanja prašine.

Nova serija alata 40V XGT je po performansama naj moćnija serija akumulatorskog alata Samo originalna Makita oprema je optimalno podešena za alat visoke efikasnosti. Produžavanjem garancije i registracijom mašine na sajtu makita Srbija sigurni ste da ste kupili orginalan proizvod makita
makita alat
Makita alat namenjen za profesionalnu upotrebu

Deklaracija

Naziv proizvoda: MAKITA  HM002GZ03 Aku čekić za rušenje SDS-Max 40V Uvoznik: Vermax alati d.o.o. Drage Spasić 35 11000 Beograd Zemlja porekla: Japan Bar kod (EAN): 0088381737012