Prodavnica alata Tim komerc

Home Pribor Krune Bi-metal krune MAKITA Makita Set Kruna HSS 20-64mm B-38679
Akcija!

Makita Set Kruna HSS 20-64mm B-38679

Originalna cena je bila: 9.290,00 RSD.Trenutna cena je: 8.300,00 RSD.

Broj artikla: B-38679 Kategorije: , , Oznake: , , , ,
makita alat

Opis

Makita Set Kruna HSS 20-64mm B-38679

Makita Set Kruna HSS 20-64mm B-38679

Opis proizvoda:

Makita set kruna HSS 20-64mm B-38679 je visokokvalitetan alat dizajniran za profesionalce i hobiste koji zahtevaju preciznost, trajnost i efikasnost. Ovaj set sadrži krune različitih dimenzija, idealne za bušenje različitih materijala uključujući metal, drvo i plastiku.

Korisničke pogodnosti i osobine:

1. Visoka Izdržljivost

Krune u ovom setu izrađene su od visokokvalitetnog HSS (High-Speed Steel) materijala, koji garantuje dugotrajnost i otpornost na habanje. Ovaj materijal omogućava krunama da izdrže visoke temperature i intenzivno korišćenje bez gubitka performansi.

2. Univerzalna Primena

Set sadrži krune različitih dimenzija, što omogućava bušenje širokog spektra materijala uključujući metal, drvo i plastiku. Ova svestranost čini Makita set kruna odličnim izborom za raznovrsne projekte i zadatke.

3. Preciznost i Efikasnost

Posebno oblikovani zubi kruna omogućavaju precizno i brzo bušenje. Ovaj dizajn smanjuje vibracije i povećava stabilnost tokom rada, čime se postižu čisti i tačni rezovi bez oštećenja materijala.

4. Jednostavna Upotreba

Krune su dizajnirane za jednostavnu instalaciju na standardne držače i alate za bušenje. Ergonomski oblik olakšava rukovanje i omogućava udoban rad čak i tokom dugotrajnih zadataka. Set dolazi sa praktičnim koferom za lak transport i skladištenje.

Tehničke karakteristike:

1. Materijal

  • Izrađene od visokokvalitetnog HSS (High-Speed Steel) materijala

2. Dimenzije

  • Set sadrži krune prečnika: 20mm, 22mm, 25mm, 29mm, 35mm, 44mm, 51mm, 57mm i 64mm

3. Primena

  • Pogodne za bušenje metala, drveta, plastike i drugih materijala

4. Dizajn Zuba

  • Posebno oblikovani zubi za precizno i brzo bušenje

5. Kompatibilnost

  • Kompatibilne sa standardnim držačima i alatima za bušenje

6. Dodatna Oprema

  • Uključuje praktični kofer za skladištenje i transport
Napravili ste dobar izbor odlucici se za Makita alat. Naši alati odlikuju se dugovecnošcu i poznati su po pouzdanosti. Alate možete poručiti preko mejla, telefona, sajta ili preuzeti lično preko naše prodavnice alata Beograd – Paunova 8, Banjica.

Tim Komerc kontakt:

Telefon: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584
Email: tim.1@mts.rs.
Web: https://timkomerc.rs/
Radno vreme:
Prodavnica alata adresa: Paunova 8 Banjica
Ponedeljak – Petak: 08 : 00 – 16 : 00

Subota: 09 : 00 – 14 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu MAKITA alata i pribora.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Makita alat

Makita ALAT

Makita alat MAKITA alat je jedan od najpoznatijih i najkvalitetnijih svetskih proizvođača električnih i ručnih alata. Makita alati odlikuju se posebno dugim životnim vekom, lakoćom upotrebe i tehničkom bezbednošću. Širom sveta profesionalci u zanatu i industriji procenjuju optimalni odnos robusnosti, ergonomije i modernog dizajna i na osnovu toga prave Makita alate. Makita alati odlikuju se posebno odmerenim balansom i omogućavaju rad koji veoma malo zamara. Linija akumulatorskog alata-18v odlikuje se kompatibilnošću jedne baterije za sve vrste alata iz serije Makita LXT 18V

Ostvarite više snage, brzine i vremena rada uz lxt® Cordless Advantage. Makitine lxt® litijum-jonske baterije koje se brzo pune, efikasni brzi optimalni punjači, vodeći motori bez četkica u industriji i Star Protection Computer Controls™ rade zajedno za maksimalne bežične performanse.

Makita alati nude naj savremeniju tehnologiju koja nije dostupna kod drugih brendova na tržištu. Većina Makita proizvoda poseduje lxt litijum-jonsku baterijsku tehnologiju, koja obezbeđuje do 50% dugotrajnije alate. Zajedno sa LXT baterijama, većina njihovih akumulatorskih alata i električnih alata koristi efikasniji LXT motor bez četkica. Makitini LXT motori dostupni su u različitim jačinama kako bi zadovoljili posebne potrebe proizvoda. Njihovi proizvodi takođe imaju Star Protection tehnologiju, koja omogućava razmenu podataka u realnom vremenu između alata i baterije. Ova tehnologija pomaže u sprečavanju preopterećenja, prekomernog pražnjenja i pregrevanja.

Makita ima snagu, preciznost i jednostavnost upotrebe koja vam je potrebna.

Makitini akumulatorski  alati isporučuju snagu, brzinu i vreme rada za rukovanje bilo kojim projektom, od obrade drveta i metala do betona i usisavanja prašine.

Nova serija alata 40V XGT je po performansama naj moćnija serija akumulatorskog alata Samo originalna Makita oprema je optimalno podešena za alat visoke efikasnosti. Produžavanjem garancije i registracijom mašine na sajtu makita Srbija sigurni ste da ste kupili orginalan proizvod makita-alat
makita alat
Makita alat namenjen za profesionalnu upotrebu

Deklaracija

Naziv proizvoda: Makita Set Kruna HSS 20-64mm B-38679 Šifra proizvoda: B-38679 Uvoznik: Vermax alati d.o.o