Prodavnica alata Tim komerc

Home Pribor Listovi testera 190×30/12Z List testere vidija za drvo MForce MAKITA B-07967
Akcija!

190×30/12Z List testere vidija za drvo MForce MAKITA B-07967

Original price was: 3.162,00 RSD.Current price is: 2.990,00 RSD.

List testere za drvo

190X30/12 zubaca B-07967

Makita list testere za drvo za ČISTO SEČENJE „M-stil“ zupci imaju više reznih rubova čime postižu vrlo čisto sečenje.
Sa listom za testeru „Mforce“ sa 24 zubaca možete da postignete iste rezultate kao sa konvencionalnim listovima sa 48 zubaca

Broj artikla: B-07967 Kategorija: Oznake: ,
makita alat

Opis

MAKITA List za testeru od tvrdog metala, MForce, 190X30/12 zubaca

MAKITA List za testeru od tvrdog metala, MForce, 190X30/12 zubaca

List testere za cirkular MForce 

Makita list testere za cirkular za drvo – ČISTO SEČENJE „M-stil“ zupci imaju više reznih rubova čime postižu vrlo čisto sečenje.
Sa listom za testeru „Mforce“ sa 12 zubaca možete da postignete iste rezultate kao sa konvencionalnim listovima sa 48 zubaca.

Tehnički podaci

Prečnik lista testere (Ø) 190 mm
Unutrašnji prečnik (Ø) 30 mm
Makita ID broj CSCX19012G
Debljina lista 1,2 mm
Broj zuba 12
Najveći broj obrtaja 8.040 min-1
Debljina 2 mm
Dimenzija R 15 º

List kružne testere sa manje zubaca će obezbediti brži rez, ali će kvalitet reza biti grublji, dok će list kružne testere sa mnogo zuba rezultirati glatkijim rezom, ali neće seći tako brzo. Izbor je vaš u zavisnosti od materijala koji sečete i završne obrade koju želite. Sečiva za poprečno sečenje, sečiva za cepanje i sečiva opšte namene.

OVDE možete videti celokupnu ponudu pribora, ručnih alata kao i mnogo drugih.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.
– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.
– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Makita alat

Makita ALAT

Makita alat MAKITA alat je jedan od najpoznatijih i najkvalitetnijih svetskih proizvođača električnih i ručnih alata. Makita alati odlikuju se posebno dugim životnim vekom, lakoćom upotrebe i tehničkom bezbednošću. Širom sveta profesionalci u zanatu i industriji procenjuju optimalni odnos robusnosti, ergonomije i modernog dizajna i na osnovu toga prave Makita alate. Makita alati odlikuju se posebno odmerenim balansom i omogućavaju rad koji veoma malo zamara. Linija akumulatorskog alata-18v odlikuje se kompatibilnošću jedne baterije za sve vrste alata iz serije Makita LXT 18V

Ostvarite više snage, brzine i vremena rada uz lxt® Cordless Advantage. Makitine lxt® litijum-jonske baterije koje se brzo pune, efikasni brzi optimalni punjači, vodeći motori bez četkica u industriji i Star Protection Computer Controls™ rade zajedno za maksimalne bežične performanse.

Makita alati nude naj savremeniju tehnologiju koja nije dostupna kod drugih brendova na tržištu. Većina Makita proizvoda poseduje lxt litijum-jonsku baterijsku tehnologiju, koja obezbeđuje do 50% dugotrajnije alate. Zajedno sa LXT baterijama, većina njihovih akumulatorskih alata i električnih alata koristi efikasniji LXT motor bez četkica. Makitini LXT motori dostupni su u različitim jačinama kako bi zadovoljili posebne potrebe proizvoda. Njihovi proizvodi takođe imaju Star Protection tehnologiju, koja omogućava razmenu podataka u realnom vremenu između alata i baterije. Ova tehnologija pomaže u sprečavanju preopterećenja, prekomernog pražnjenja i pregrevanja.

Makita ima snagu, preciznost i jednostavnost upotrebe koja vam je potrebna.

Makitini akumulatorski  alati isporučuju snagu, brzinu i vreme rada za rukovanje bilo kojim projektom, od obrade drveta i metala do betona i usisavanja prašine.

Nova serija alata 40V XGT je po performansama naj moćnija serija akumulatorskog alata Samo originalna Makita oprema je optimalno podešena za alat visoke efikasnosti. Produžavanjem garancije i registracijom mašine na sajtu makita Srbija sigurni ste da ste kupili orginalan proizvod makita-alat
makita alat
Makita alat namenjen za profesionalnu upotrebu